Dodaj do ulubionych

ASO Toyota Wiśniewski Mościska

IP: *.dynamic.chello.pl 17.11.13, 21:21
Przestrzegam przed tym serwisem. Oszukują klienta ściągając na konto jego samochodu w czasie trwania gwarancji różnych drogich części. Na koncie mojego Avensisa figuruje 11 wszelkiej maści wymian części. Ja wiem o faktycznych 2. Nawet moje podpisy na zleceniach napraw są podrobione. A dyrektor serwisu twierdzi, że ja nie poznaję swojego podpisu i nie wie, co ma zrobić, kiedy go informuję o oszustwie. Szkoda mi tylko właściciela tego ASO (chyba, że sam wie o takim procederze) - nie można się z nim skontaktować (podobno jest przewlekle chory). Prawnicy już się tym procederem zajmują. A niedługo pewnie i ktoś inny... Radzę sprawdzać właścicielom aut (przez Toyota Motor Poland) historię napraw gwarancyjnych przeprowadzonych w tej ASO. Może Was, drodzy użytkownicy Toyot, ta historia totalnie zaskoczyć swoją obfitością. Totoalny wstyd dla Toyoty !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: też bym chciał Re: ASO Toyota Wiśniewski Mościska IP: *.dynamic.chello.pl 23.12.19, 23:43
      czytając takie opinie , scyzoryk się otwiera i trzeba to nagłaśniać w branży by ludzie omijali taką "firmę" jak największym łukiem niezależnie od tego czy szukają pracy, czy samochodu a już nie daj Boże chcieliby tam furę naprawić...
      ...ciekawe czy mnie też strona zmusi do pięciu gwiazdek !...jeśli tak , to uprzedzam iż nie dałbym nawet jednej.
      ...ale rozpowiem na pewno !
      • beatagontarczyk.abc Re: ASO Toyota Wiśniewski Mościska 26.01.23, 11:01
        Do mojego auta próbują dorobić kluczyki, które zgubiłam, ale tak kręcę, żeby podnieść cenę naprawy, że auto stoi rozbebeszone od dwóch tygodni i podobno nie mają koncepcji jak to zrobić. Wymyślają jakieś nowe farmazony, a udają, że nie wiedzą, że wystarczy skontaktować się z producentem Toyoty i po nr VIN mieć kluczyki i inne kody. Czy tam pracują idioci, czy mnie mają za idiotkę, czy mojego ubezpieczyciela? Poinformuję co dalej, na razie nie odbierają telefonu. Nie mogę pracować, bo auto jest firmowe, nikogo to nie interesuje. UWAGA OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM ASO Wiśniewski Mościska/Warszawa/

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka