Gość: trurl IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.06.01, 21:05 Czy ktoś z Was miał do czynienia z serwisem Mitcar ( Mitsubishi) w Warszawie.Ewentualne opinie,uwagi.PZDR. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piotr w1 Re: Mitcar - opinie? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.01, 00:00 Kiedyś zamierzchłych czasach gdy miałem mitsubishi lancer 1,8 d kolesie w MIT - carze na przegladzie wymienili mi nowy ( dzień wczesniej wlany ) płyn do spryskiwacza, i proponowali wymiane kompletnej osi tylnej sugerując niemożność wymiany sitenbloków, cytuję: Panie tego się nie wymienia to trzeba całe wymienić W serwise w Markach wymiana sitenbloków twała ok 4 godziny, a mechanicy pokładali się ze smiechu. reasumując nie polecam,drogo i niekompetentnie, dla mnie to naciagacze ale może coś się zmieniło od tego czasu. pozdrawiam Piotr w123 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wobare Re: Mitcar - opinie? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.02, 12:11 No nie wiem, ja spotkałem się w Mitcar'ze z miłą i fachową obsługą. Fakt, że ustarka była typowa dla MSS (padły podnośniki do szyb) ale przy okazji prawidłowo napompowano mi koła. Odpowiedz Link Zgłoś