Dodaj do ulubionych

Honda Puławska w Piasecznie

IP: 62.233.167.* 13.08.02, 12:01
Bardzo proszę o informację na temat jakości usług w autoryzowanej stacji Hondy
na ulicy Puławskiej w Piasecznie(Chodzeń).Muszę naprawić samochód a tam mam
najbliżej
Obserwuj wątek
    • Gość: Majka Re: Honda Puławska w Piasecznie IP: *.idzik.pl 13.08.02, 20:58
      Gość portalu: zosia napisał(a):

> Bardzo proszę o informację na temat jakości usług w autoryzowanej stacji
      Hondy
      > na ulicy Puławskiej w Piasecznie(Chodzeń).Muszę naprawić samochód a tam mam
      > najbliżej

Jezdze tam od poczatku (od 1997 r) kiedy kupilam swoja Civiczke i zadnych
      zastrzezen. Mila obsluga, naprawy bez poprawek, koszty troche duze
      ale....Japonczyk. Polecam! Jak sie dobrze zagada to i rabat dostaniesz :)
    • Gość: Keimak Re: Honda Puławska w Piasecznie IP: *.bonair.com.pl 16.08.02, 11:56
      > Bardzo proszę o informację na temat jakości usług w autoryzowanej stacji Hondy
      > na ulicy Puławskiej w Piasecznie(Chodzeń).Muszę naprawić samochód a tam mam
      > najbliżej

Poszukaj na pl.misc.samochody - z tego co pamiętam to źle o Chodzeniu pisali.

Keimak
      • Gość: Keimak Re: Honda Puławska w Piasecznie IP: *.bonair.com.pl 16.08.02, 12:11
        > Poszukaj na pl.misc.samochody - z tego co pamiętam to źle o Chodzeniu pisali.
        Aha, jest też o tym na forum gazety trochę niżej ("toyota chodzen - odradzam") -
        piszą też o hondzie.
        www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=85&w=206947
        Keimak
        • malgdajchte77 Re: Honda Puławska w Piasecznie 17.11.15, 12:23
          ja tam byłam już kilka razy i wszystko było ok. według mnie to wszystko zalezy od danego pracownika który akurat naprawia samochód, rózne osoby mająrózne podejście i w zależności co się popsuło czy elektronika czy coś innego robi to ktoś inny ja nie ma zastrzeżeń do tego salonu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka