Gość: zosia IP: 62.233.167.* 13.08.02, 12:01 Bardzo proszę o informację na temat jakości usług w autoryzowanej stacji Hondy na ulicy Puławskiej w Piasecznie(Chodzeń).Muszę naprawić samochód a tam mam najbliżej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Majka Re: Honda Puławska w Piasecznie IP: *.idzik.pl 13.08.02, 20:58 Gość portalu: zosia napisał(a): > Bardzo proszę o informację na temat jakości usług w autoryzowanej stacji Hondy > na ulicy Puławskiej w Piasecznie(Chodzeń).Muszę naprawić samochód a tam mam > najbliżej Jezdze tam od poczatku (od 1997 r) kiedy kupilam swoja Civiczke i zadnych zastrzezen. Mila obsluga, naprawy bez poprawek, koszty troche duze ale....Japonczyk. Polecam! Jak sie dobrze zagada to i rabat dostaniesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Keimak Re: Honda Puławska w Piasecznie IP: *.bonair.com.pl 16.08.02, 11:56 > Bardzo proszę o informację na temat jakości usług w autoryzowanej stacji Hondy > na ulicy Puławskiej w Piasecznie(Chodzeń).Muszę naprawić samochód a tam mam > najbliżej Poszukaj na pl.misc.samochody - z tego co pamiętam to źle o Chodzeniu pisali. Keimak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Keimak Re: Honda Puławska w Piasecznie IP: *.bonair.com.pl 16.08.02, 12:11 > Poszukaj na pl.misc.samochody - z tego co pamiętam to źle o Chodzeniu pisali. Aha, jest też o tym na forum gazety trochę niżej ("toyota chodzen - odradzam") - piszą też o hondzie. www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=85&w=206947 Keimak Odpowiedz Link Zgłoś
malgdajchte77 Re: Honda Puławska w Piasecznie 17.11.15, 12:23 ja tam byłam już kilka razy i wszystko było ok. według mnie to wszystko zalezy od danego pracownika który akurat naprawia samochód, rózne osoby mająrózne podejście i w zależności co się popsuło czy elektronika czy coś innego robi to ktoś inny ja nie ma zastrzeżeń do tego salonu Odpowiedz Link Zgłoś