madzioreck 15.12.10, 21:24 Druga edycja rundki ośmielająco - zapoznawczej ;) Kto nas podczytuje, a sie nie odzywa? Ujawnijcie się :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agafka88 Re: Hej Czytacze! cz.2 :) 15.12.10, 22:42 Dobre, dobre, właśnie dziś myślałam, żeby ten wątek założyć. Telepatia ;) Odpowiedz Link
babus2 Re: Hej Czytacze! cz.2 :) 16.12.10, 10:30 Witam I ja :) Bardzo mi tu miło, podczytuję jeszcze LB, XXL, WDPD i inne Dziękując za miłe chwile relaksu, prawidłowo dobrany biustonosz etc. pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
marikooo Re: Hej Czytacze! cz.2 :) 16.12.10, 16:46 Jejku, właśnie w tej chwili dzięki Tobie odkryłam WDPD! Dziękuję :)) Odpowiedz Link
babus2 Re: Hej Czytacze! cz.2 :) 16.12.10, 17:15 Cieszę się, jeden post na kwartał i już ktoś jest zadowolony :) Odpowiedz Link
madzioreck Re: A co to WDPD? 16.12.10, 22:01 forum.gazeta.pl/forum/f,49213,Wystarczajaco_Dobra_Pani_Domu.html Odpowiedz Link
inez69 Re: A co to WDPD? 16.12.10, 22:46 łał, no to przepadałam. a miałam aspiracje na AT. kurcze no;) Odpowiedz Link
agnesp76 Re: Hej Czytacze! cz.2 :) 17.12.10, 12:22 może się powinnam tu wpisać, bo ostatnio przeszłam do czytania, bardziej wsiąkłam w matkowanie ;) Odpowiedz Link
zenobia44 Re: Hej Czytacze! cz.2 :) 18.12.10, 22:48 ja się zgłaszam, udzielam się na XXL, z rzadka na Oszczędzamy, czytam jeszcze WDPD, dłuższy czas szafy polskie i jeszcze jakieś sporadycznie;) dzięki za wytrwałość, wiedzę i chęć pomocy, dobry humor i wrażliwość! Odpowiedz Link
ola.biustyl Re: Hej Czytacze! cz.2 :) 19.12.10, 16:11 Z braku czasu tylko zaglądam, o czym ciekawym tym razem na offtopach;) Odpowiedz Link
mirka.zdzirka Re: up! nt :) 28.06.11, 21:52 To i ja się ujawnię :) Tak jak w początkach mojego pobytu na LB, ostatnio wyłącznie Was podczytuję. Jest tu wiele naprawdę inteligentnych kobiet. Niestety brakuje mi teraz weny do pisania, ale mam nadzieję, że kiedyś wrócę do udzielania się. Pozdrawiam Was serdecznie Odpowiedz Link
madzioreck Ooo :) 28.06.11, 21:54 Ciebie kojarzę nawet ze zlotu, więc nie jesteś prawdziwym podczytywaczem ;P Odpowiedz Link
girlshapedlovedrug Re: Hej Czytacze! cz.2 :) 12.08.11, 22:11 Trochę odkopuję wątek, bo postanowiłam wyjść z ukrycia ;). Co prawda jestem lobbystką od ładnych paru lat, ale byłam pod innym nickiem (heidowata), niestety któregoś dnia postanowiłam zmienić hasło na jakieś wymyślne i bezpowrotnie przepadło. Ale nie żal mi za bardzo, bo i tak miałam mały dorobek, byłam raczej wierną czytaczką :). Odpowiedz Link
kulka_kulkowa Re: Hej Czytacze! cz.2 :) 13.08.11, 12:15 Też kojarzę heidowatą! Ale zanim zapamiętam ten nowy nick, to uuu ;) Odpowiedz Link
girlshapedlovedrug Re: Hej Czytacze! cz.2 :) 13.08.11, 15:26 Ale mi się miło zrobiło ;). Nowy nick trochę skomplikowany, bo wszystkie proste i ładne zajęte (a ten to tytuł piosenki, której akurat słuchałam, nie deklaracja miłości do narkotyków) Odpowiedz Link
violent_green Re: Up! 19.02.12, 13:02 No to chyba będę ja :) Podczytuję wszystkie lobbowe fora od długiego czasu. Coś tam kiedyś napisałam pod starym nickiem, ale mało. Pozdrawiam serdecznie wszystkie Lobbystki :) Odpowiedz Link
kry0 Re: Up! 19.02.12, 13:10 Ja się ujawniam, ujawniałam się już na LB, tutaj nawet dziś napisałam. Czytam LB od 2008. Czytam tez pozostałe. Codziennie. Dzięki Wam: 1. Mam 30 staników. 2. Mam Ciuchy z BiuBiu 3. Chodzę na siłownię i zumbę 4. Mam masę nowych kosmetyków i maluje się codziennie 5. Wpadłam w lakieroholizm 6. Odchudzam się i TŻeta 7. Kupiłam pare ciuchów odkrytych przez forumki w warszawskich sklepach 8. Stałam się fanką pierwszejlitery Odpowiedz Link
kk345 Re: Up! 19.02.12, 15:16 > 8. Stałam się fanką pierwszejlitery Hehehe, ryzykowna deklaracja:) Odpowiedz Link
kry0 Re: Up! 19.02.12, 15:27 kk345 napisała: > > 8. Stałam się fanką pierwszejlitery > Hehehe, ryzykowna deklaracja:) Może i ryzykowna :-) Ale czytanie jej postów mi pomogło w zarządzaniu odchudzaniem :-) Odpowiedz Link
mama_ryba1 Re: Up! 19.02.12, 13:31 To i ja nieśmiało wychynę z kącika :-) Podczytuję, ale zwykle nie mam czasu pisać. Na LB bywam praktycznie od założenia, a na LK zaraziłam się lakieroholizmem :-)) Odpowiedz Link
teferet Re: Up! 19.02.12, 17:00 Ach, to i ja! ;) podczytuję w miarę możliwości czasowych od kilku lat. Nawet się nieco udzielałam na LMB celem ostanikowania, a teraz, po życiowych zawieruszkach, wracam na łono lobby ^^ Odpowiedz Link
tulua Re: Hej Czytacze! cz.2 :) 20.02.12, 13:31 To moze i ja sie ujawnie ;) Podczytuje od kilku lat, ostanikowalam kolezanke, probowalam mame. Wiele razy chcialam sie odezwac, odpowiedziec na pytania z mojej dziedziny, zeby pomoc, ale zwykle ktos mnie zdazy ubiec, tyle nas jest ;) Pozdrawiam wszystkie lobbystki i dziekuje za wszystko :) Odpowiedz Link
azmb Re: Podnoszę!!! :) 17.08.12, 22:47 Przyznaję się bez bicia- podczytuję od dawna, a ostatnio to chyba nawet coś napisałam:) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link