Dodaj do ulubionych

Mysz - LWW

28.12.10, 21:46
Dziewczęta, mam nową fajowską myszkę, która czeguś jest niedokładna - muszę sia bardzo postarać żeby trafić tam, gdzie potrzebuję. Zmniejszałam i zwiększalam prędkość wskaźnika, ale to nic nie pomaga.
Mysz to Logitech M750
Obserwuj wątek
    • wodadobra Re: Mysz - LWW 28.12.10, 21:50
      Może chce kalibracji skoro taka w opisie hiperdokładna?
      • jul-kaa Re: Mysz - LWW 28.12.10, 23:59
        Znaczy się czego...?
        • anna-pia Re: Mysz - LWW 29.12.10, 00:14
          Poszukaj oprogramowania myszy w kompie :)
          Kalibracja to ustawienie parametrów.

Jeździsz po podkładce czy po stole? Wypróbuj różne możliwości, myszy mają swoje preferencje.
    • wodadobra Re: Mysz - LWW 28.12.10, 21:55
      A jak bezprzewodowa to mało prądu. Do szewskiej pasji mnie to doprowadzało - mniej prądu i już takie objawy były, o których piszesz powyżej.
    • azymut17 Re: Mysz - LWW 28.12.10, 22:08
      Skoro bezprzewodowa, to może ma daleko do bazy? Tzn. problemy z zasięgiem?
    • zazulla Re: Mysz - LWW 29.12.10, 00:12
      Oprócz problemu z zasilaniem zobacz czy jakiś mełch nie wlazł na laser. Bywa, że wlezie tam włókno np z ubrania i myszka wariuje.
    • ja_joanna Re: Mysz - LWW 29.12.10, 08:58
      Oprócz prędkości trzeba jeszcze prawdopodobnie ustawić akcelerację/przyspieszenie. Jak jest za duże to się może robić niedokładnie.
    • miss-alchemist Re: Mysz - LWW 29.12.10, 09:49
      Może nie lubić Twojego stołu, zwłaszcza jeśli ciemny, a jak do tego mocno błyszczący, to już w ogóle. Gdyby wyżej podane metody nie pomogły, to spróbowałabym użyć myszy na białej kartce.
    • marciasek Re: Mysz - LWW 29.12.10, 16:28
      a zainstalowałaś oprogramowanie z płyty czy lecisz na sterowniku wbudowanym w Windows?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka