jul-kaa 28.12.10, 21:46 Dziewczęta, mam nową fajowską myszkę, która czeguś jest niedokładna - muszę sia bardzo postarać żeby trafić tam, gdzie potrzebuję. Zmniejszałam i zwiększalam prędkość wskaźnika, ale to nic nie pomaga. Mysz to Logitech M750 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wodadobra Re: Mysz - LWW 28.12.10, 21:50 Może chce kalibracji skoro taka w opisie hiperdokładna? Odpowiedz Link
anna-pia Re: Mysz - LWW 29.12.10, 00:14 Poszukaj oprogramowania myszy w kompie :) Kalibracja to ustawienie parametrów. Jeździsz po podkładce czy po stole? Wypróbuj różne możliwości, myszy mają swoje preferencje. Odpowiedz Link
wodadobra Re: Mysz - LWW 28.12.10, 21:55 A jak bezprzewodowa to mało prądu. Do szewskiej pasji mnie to doprowadzało - mniej prądu i już takie objawy były, o których piszesz powyżej. Odpowiedz Link
azymut17 Re: Mysz - LWW 28.12.10, 22:08 Skoro bezprzewodowa, to może ma daleko do bazy? Tzn. problemy z zasięgiem? Odpowiedz Link
zazulla Re: Mysz - LWW 29.12.10, 00:12 Oprócz problemu z zasilaniem zobacz czy jakiś mełch nie wlazł na laser. Bywa, że wlezie tam włókno np z ubrania i myszka wariuje. Odpowiedz Link
ja_joanna Re: Mysz - LWW 29.12.10, 08:58 Oprócz prędkości trzeba jeszcze prawdopodobnie ustawić akcelerację/przyspieszenie. Jak jest za duże to się może robić niedokładnie. Odpowiedz Link
miss-alchemist Re: Mysz - LWW 29.12.10, 09:49 Może nie lubić Twojego stołu, zwłaszcza jeśli ciemny, a jak do tego mocno błyszczący, to już w ogóle. Gdyby wyżej podane metody nie pomogły, to spróbowałabym użyć myszy na białej kartce. Odpowiedz Link
marciasek Re: Mysz - LWW 29.12.10, 16:28 a zainstalowałaś oprogramowanie z płyty czy lecisz na sterowniku wbudowanym w Windows? Odpowiedz Link