earnest 29.06.07, 09:32 Witam wszystkich Czy był ktoś czy sie wybiera . co powiecie pozytywnego lub nie o tym miejscu. Jak tam sytuacja wygląda w lipcu itd. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: baboo78 Re: Chams El Chana IP: *.chello.pl 29.06.07, 21:29 Wróciłem z tego hotelu tydzień temu. Hotel jest czysty, robactwa zadnego nie zaobserwowałem. Śniadania nudne, obiady i obiadokolacje obfite, codziennie na deser były lody, bardzo smaczne do tego. Basen o przyzwoitych wymiarach, dużo miejsca w około. ciężko tak wszystko z pamięci opisać, zadaj pytanie a na pewno odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska_posen Re: Chams El Chana IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.07, 09:05 Hey,ja tez sie do tego hotelu wybieram ale we wrześniu. A jaka jest obsługa dla klientów?Pytam się ponieważ słyszałam, że kiepsko traktują tych z all inclusive, że non stop trzeba sypać napiwkami - od sprzątaczek po kelnerów, itp.?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baboo78 Re: Chams El Chana IP: *.chello.pl 01.07.07, 00:55 Miałem all i nie trzeba ciągle dawać napiwków. Traktują wszystkich po standardzie a jak dasz im dinara albo dwa to zapamiętują i np. dają piwo w szkle na wynos ( zazwyczaj jak chce sie drinki zabrac na basen to dają plastyki). Kelnerzy na stolówce są bardzo mili, czsem pochwalą strój pań, wino nalewają z uśmiechem, wiadomo wszystko po to by dostać napiwek, taka i ch praca ale nie są w tym natarczywi. A tak z drugiej strony jeśli macie All, przeznaczcie 2 dinary dziennie na napiwki co wam szkodzi jeśli macie wszystko za free, szczegulnie pan od leżaków przy basenie jest uczynny, wszystko wszędzie wam przeniesie. "jak posmarujesz to lepiej pojedziesz" ale nic na siłe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Chams El Chana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 17:10 www.travelzone.pl/?show=hotele;hotelID=1288 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baboo78 Re: Chams El Chana IP: *.chello.pl 01.07.07, 00:57 Miałem all i nie trzeba ciągle dawać napiwków. Traktują wszystkich po standardzie a jak dasz im dinara albo dwa to zapamiętują i np. dają piwo w szkle na wynos ( zazwyczaj jak chce sie drinki zabrac na basen to dają plastyki). Kelnerzy na stolówce są bardzo mili, czsem pochwalą strój pań, wino nalewają z uśmiechem, wiadomo wszystko po to by dostać napiwek, taka i ch praca ale nie są w tym natarczywi. A tak z drugiej strony jeśli macie All, przeznaczcie 2 dinary dziennie na napiwki co wam szkodzi jeśli macie wszystko za free, szczegulnie pan od leżaków przy basenie jest uczynny, wszystko wszędzie wam przeniesie. "jak posmarujesz to lepiej pojedziesz" ale nic na siłe. Odpowiedz Link Zgłoś