greylin 23.08.11, 23:48 Lobby Zna Wszystkich ;) Dysponuje ktoś zaproszeniem do portalu pinterest.com i mógłby się podzielić? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiasinka Re: LZW - pinterest.com 04.02.12, 19:39 Jest polska wersja, która rusza w polowie lutego www.pinoteka.pl szybko wysyłają zaproszenia, na stronie jest miejsce do zgłoszenia się. Asinka Odpowiedz Link
greylin Re: LZW - pinterest.com 05.02.12, 14:58 Wiem, już zauważyłam, że reklamują się na wszystkich możliwych forach rozsyłają taki cienkich lotów marketing szeptany :/ Nie zarejestruję się bo nie popieram takiej formy działania. Do pinterest zaproszenie dostałam :) jakby ktoś potrzebował to mogę wysłać :) Odpowiedz Link
greylin Re: LZW - pinterest.com 06.02.12, 21:25 Taka internetowa "tablica do przypinania". Można łatwo i przyjemnie gromadzić linki do różnych pomysłów, inspiracji i innych fajnych rzeczy. Często łażąc po necie spotykam jakiś fajny pomysł do wykorzystania na potem (przepis na ciasto, jakaś propozycja zabawy z młodym, itd.) i wcześniej wszystkie te pomysły ginęły gdzieś w zakładkach - pinterest ułatwia organizację tego wszystkiego. Można też korzystać z tego co zebrali inni, kopalnia pomysłów :) Odpowiedz Link
pitupitu10 Re: LZW - pinterest.com 22.02.12, 19:06 > Często łażąc po necie spotykam jakiś fajny pomysł do wykorzystania na potem (pr > zepis na ciasto, jakaś propozycja zabawy z młodym, itd.) i wcześniej wszystkie > te pomysły ginęły gdzieś w zakładkach - pinterest ułatwia organizację tego wszy > stkiego. Ja do tego celu polecam Read It Later - dodatek do Firefoksa. addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/read-it-later/ Odpowiedz Link
greylin Re: LZW - pinterest.com 23.02.12, 17:24 Nie znałam tego wcześniej. Wygląda fajnie :) Szkoda, ze nie ma kategorii, bo za chwilę utonę w przypływie informacji. Odpowiedz Link
agafka88 Re: LZW - pinterest.com 23.02.12, 18:39 greylin napisała: > Nie znałam tego wcześniej. > Wygląda fajnie :) Szkoda, ze nie ma kategorii, bo za chwilę utonę w przypływie > informacji. Są kategorie. Na górze strony masz takie coś Pinners you follow · Everything · Videos · Popular · Gifts No i zamaist everything możesz sobie wybrać interesującą kategorię. Chyba, że o coś innego Ci chodzi. Odpowiedz Link
greylin Re: LZW - pinterest.com 23.02.12, 21:08 Pinterest znam ;) (patrz autor pierwszego posta :P ) Nie znałam wcześniej Read It Later linkowanego przez pitu. Odpowiedz Link
agafka88 Re: LZW - pinterest.com 23.02.12, 21:11 Aj przepraszam, nie czytałam w drzewku i takie głupoty mi wyszły ;) Odpowiedz Link
greylin Re: LZW - pinterest.com 23.02.12, 21:21 domyśliłam się ;) Gazetowe drzewka są moim wrogiem, już się nauczyłam, że mam uważać ;) Odpowiedz Link
pitupitu10 Re: LZW - pinterest.com 24.02.12, 19:47 greylin napisała: > Wygląda fajnie :) Szkoda, ze nie ma kategorii, bo za chwilę utonę w przypływie > informacji. Możesz sobie otagować dodawane strony, a później skorzystać z wyszukiwarki lub z listy tagów. Wyszukiwarka bardzo szybko działa. To, co mi się jeszcze podoba, to dużo opcji wyglądu / funkcjonowania. Tutaj znajdziesz więcej info: readitlaterlist.com/firefox/ Odpowiedz Link
greylin Re: LZW - pinterest.com 08.02.12, 10:53 wysłałam na gazetowy, jakby był na inny to wyślij mi maila. Odpowiedz Link
brzydula13 Re: LZW - pinterest.com 08.02.12, 13:28 Jak najbardziej może być. Dziękuję :) Odpowiedz Link
kasica_k Re: LZW - pinterest.com 08.02.12, 17:13 Jak jeszcze masz/macie, to ja poproszę :) Odpowiedz Link
yaga7 Re: LZW - pinterest.com 08.02.12, 20:03 To ja też bym prosiła o zaproszenie, jeśli można :D Na gazetowego :) Odpowiedz Link
normalna_ja Re: LZW - pinterest.com 21.02.12, 14:06 Mogę i ja prosić o zaproszenie? Bardzo proszę :). Może być na gazetowego. -- Odpowiedz Link
agafka88 Re: LZW - pinterest.com 22.02.12, 21:09 Czy mogę prosić jakąś dobrą duszę o zaproszenie? Może być na maila gazetowego. Z góry dziękuję:) Odpowiedz Link
normalna_ja Re: LZW - pinterest.com 22.02.12, 23:11 Bardzo dziękuję za zaproszenie A... :). Ciekawie się zapowiada! Agafko, załatwione :). Odpowiedz Link
agafka88 Re: LZW - pinterest.com 23.02.12, 00:02 Dziękuję serdecznie za zaproszenie! :) Odpowiedz Link
adamantia Re: LZW - pinterest.com 07.04.12, 18:45 Czy można kogoś poprosić o invite na mail gazetowy? Odpowiedz Link