besame.mucho
03.04.12, 13:46
Co o tym myślicie:
www.facebook.com/photo.php?fbid=10150785257478690&set=a.406349853689.199258.67384033689&type=1&ref=nf
(przepraszam że link do facebooka, wiem że nie wszyscy mają, ale nie znalazłam w wersji niefejsbukowej).
Podoba Wam się taki nietypowy charakter kampanii (zazwyczaj tematom trudnym towarzyszą plakaty ze smutną grafiką, itd, tutaj mamy zupełnie coś innego)? Czy przeciwnie, uważacie że to zbytnie trywializowanie poważnego tematu?
Moja reakcja po zobaczeniu tego była "o kurde", nawet nie wiem czy pozytywnym czy negatywnym, po prostu bardo mnie zaskoczyło takie podejście do tematu. Ale po przemyśleniu dochodzę do wniosku, że podoba mi się ten pomysł. Może zmieniłabym "cycki" na inny wyraz, ale to już moje uprzedzenie spowodowane twierdzeniem "cycki sprzedadzą wszystko" ;). Pomysł podoba mi się nie tylko dlatego, że jest bardziej rzucający się w oczy i zapadający w pamięć niż kolejny smutny plakat, ale też dlatego, że jest optymistyczny, modelki na nim przeszły chorobę, są szczęśliwe, cieszą się życiem. Że tak powiem górnolotnie - taki plakat nie dołuje, ale daje nadzieję.
A Wam się podoba?