Dodaj do ulubionych

Fanki Depeche Mode w niebie

01.02.13, 13:15
W kazdym razie ja jestem:) Sluchalam dzis juz chyba z 5 razy i za kazdym razem coraz bardziej mi sie podoba.
Obserwuj wątek
    • ederlezi1981 Re: Fanki Depeche Mode w niebie 01.02.13, 13:47
      Posłuchałam...i nie wiem. "Wrong" to nie jest, mi strasznie przypomina "Saw Something".
      • zawsze_zielona Re: Fanki Depeche Mode w niebie 01.02.13, 15:39
        Mnie sie podoba, bo wlasnie niczego mi nie przypomina. To lubie w DM, ze sie nie powtarzaja, tylko za kazdym razem jest cos nowego.
    • the_pipeline Re: Fanki Depeche Mode w niebie 01.02.13, 13:57
      To ja też się ujawnię jako fanka DM ;P Nowej piosenki jeszcze nie słuchałam, jakoś nie było kiedy. Ale ogólnie cieszę się że chłopaki żyją i działają.
      • ederlezi1981 Re: Fanki Depeche Mode w niebie 01.02.13, 20:11
        zawsze mnie zastanawiał Twój nick, ale teraz wszyst5ko jasne ;)
        • the_pipeline Re: Fanki Depeche Mode w niebie 01.02.13, 22:28
          ederlezi1981 napisała:

> zawsze mnie zastanawiał Twój nick, ale teraz wszyst5ko jasne ;)

Tak :)
    • izas55 Re: Fanki Depeche Mode w niebie 01.02.13, 15:18
      Tak absolutnie i zupełnie bez związku właśnie słucham 101 ;-)
    • izas55 A słuchałyście 01.02.13, 15:50

Bardzo nie DM, ale absolutnie się zachwyciłam jak usłyszałam i kupiłam sobie płytę następnego dnia po premierze.
      • zawsze_zielona Re: A słuchałyście 01.02.13, 17:25
        Nie slyszalam wczesniej. Wyobrazam sobie Dave grajacego te piosenke w jakims ciemnym barze. hmm... rozmarzylam sie:)

• ciociazlarada Re: Fanki Depeche Mode w niebie 01.02.13, 16:59
      Nie zaliczam się do wiernych fanek, bo mam tylko kilka płyt.
      Natomiast w niebie jestem ilekroć widzę teledysk do "It's No Good". Jak dla mnie to jest arcydzieło kinematografii, zawsze jak widzę te obleśne miny i cinkciarskie oczka puszczane to leżę ze śmiechu:-)
    • mssselfdestruct Re: Fanki Depeche Mode w niebie 01.02.13, 19:11
      Teledysk do kitu, ale piosenka super : ) specjalnie dziś pojechałam do miasta nabyć sigla, ale jeszcze nie ma w sklepach : (

A teraz podnieść rączkę, kto się wybiera na warszawski koncert w lipcu? Ja będę na trybunie D, już nie mogę się doczekać : ))
      • zawsze_zielona W czerwcu w Kopenhadze 01.02.13, 20:01
        Bede ja! Tez juz nie moge sie doczekac:)
      • ederlezi1981 Re: Fanki Depeche Mode w niebie 01.02.13, 20:10
        Ja się wybieram! I już zaproszenie na nocleg od jednej z Lobbystek :)
        • izas55 Re: Fanki Depeche Mode w niebie 01.02.13, 20:16
          Ja muszę kupić bilet w końcu. Ale też się wybieram.
        • izas55 Re: Fanki Depeche Mode w niebie 01.02.13, 20:23
          To może before albo after party ;-). Ja mieszkam przystanek tramwajowy od stadionu.
          • ederlezi1981 Re: Fanki Depeche Mode w niebie 01.02.13, 20:58
            Chętnie :) ja w sumie z ekipy warszawskiej znam tylko nientepaurę, ale znamy się spoza Lobby
      • helejabea Re: Fanki Depeche Mode w niebie 01.02.13, 21:37
        Pozdrawiam wszystkie depeszówki. Będę w Warszawie, mam miejsca na płycie. Byłam też na Ich pierwszym koncercie w Polsce w 1985. To były czasy, eh
        • izas55 Re: Fanki Depeche Mode w niebie 02.02.13, 08:23
          Mnie na ten pierwszy koncert w 85 nie puścli rodzice ;-(
          • helejabea Re: Fanki Depeche Mode w niebie 02.02.13, 08:47
            izas55 napisała:

> Mnie na ten pierwszy koncert w 85 nie puścli rodzice ;-(

Ja byłam tak zdeterminowana, że uciekłam z domu.
      • the_pipeline Re: Fanki Depeche Mode w niebie 01.02.13, 22:35
        Też się wybieram, ale nie mam jeszcze biletu bo trudno mi podjąć decyzje odnośnie miejscówki. W sensie "lepsze" sektory są skandalicznie drogie, a do tego bardzo nie podoba mi się brak numeracji miejsc na trybunach. I tak jak Scarlett O'Hara stwierdziłam, że "pomyśle o tym jutro".
      • grecz Re: Fanki Depeche Mode w niebie 09.02.13, 12:26
        Ja będę! Ja! Biletu jeszcze nie mam ale kupię! :)
    • teresa104 Mnie nie bardzo się podoba 02.02.13, 09:55
      chociaż pewo po kilku przesłuchaniach podobać się może bardzo.

Byłam słuchaczką DM, w ostatnich latach słucham bardzo dużo, bo tylko to na uszach zagłusza trąbkę.

No i wreszcie widać, że da się zbrzydnąć! I że wszyscy brzydną równo, nikt spod tego prawidła nie jest wyjęty. ;)
      • zawsze_zielona Re: Mnie nie bardzo się podoba 02.02.13, 10:03
        teresa104 napisała:

> No i wreszcie widać, że da się zbrzydnąć! I że wszyscy brzydną równo, nikt spod
        > tego prawidła nie jest wyjęty. ;)

Mnie sie nie podobala "Playing the angel" bo zbyt mroczna jest. Slucham jej tylko, gdy mam wisielczy humor, znaczy sie niezbyt czesto. Tak wiec Teresa, pewnie jeszcze Ci sie zmieni:D
    • teresa104 Nie wydaje się Wam, że 02.02.13, 12:30
      rękawy tej kurteczki powinny być nieco dłuższe?:) Jakby z młodszej siostry ta kurteczka.

Mam brata, który się czasem wygłupia i zakłada moje rzeczy, wygląda w nich jak zabiedzony dandys.

Dobra, piosenka mi się podoba.

Podobają mi się też zęby panów - jeden ma gorsze, niż miał za młodu, drugi ma lepsze niż miał kiedykolwiek. Trzeci nigdy zębów nie pokazuje, to nie wiem.
    • ederlezi1981 jaki debiut na LP3! 08.02.13, 22:01
      Nie wiem, czy był taki debiut na liście - od razu na trzecim miejscu :)
    • izas55 Koncert 25.07.13, 23:36
      Matko jak było cudownie. Pare razy złapało mnie za gardło i nie chciało puścić. Po raz pierwszy przy Black Celebration a przy Home to już w ogóle. Marcin był cudowny, a publiczność im się bardzo podobała ;-). Muszę przyznać, że to najlepszy koncert DM jaki widziałam w życiu, a widziałam kilka.
      • the_pipeline Re: Koncert 26.07.13, 10:22
        Potwierdzam:) Było przecudownie.
        Mam porównanie tylko z Łodzią z 2010, wtedy byłam bliżej sceny i niewiele widziałam bo mi tłum zasłaniał ;)

izas55 napisała:

> Matko jak było cudownie. Pare razy złapało mnie za gardło i nie chciało puścić.
        > Po raz pierwszy przy Black Celebration a przy Home to już w ogóle. Marcin był
        > cudowny, a publiczność im się bardzo podobała ;-). Muszę przyznać, że to najlep
        > szy koncert DM jaki widziałam w życiu, a widziałam kilka.
      • grecz Re: Koncert 26.07.13, 10:34
        Tak, tak, potwierdzam! Było bosko!
      • zawsze_zielona Re: Koncert 27.07.13, 19:56
        Ja bylam miesiac temu w Kopenhadze i tez bylo fantastycznie. Jak to ktos na FB napisal: "ogien byl". Gardlo zdarlam tak, ze w piatek po koncercie nie moglam mowic;)
        Panowie sa po prostu niesamowici!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka