Dodaj do ulubionych

UWAGA!!! Progressteron Łódź - są chętne? Pilne!

30.01.09, 18:01
Dziewczęta, 14-15 i 21-22.III w Łodzi odbędzie się Festiwal
Progressteron,gdzie wystąpimy z wykładami na temat prawidłowego doboru
stanika, z bra-fittingiem, czyli lobbowanie pełną gębą :D
Ale: potrzebujemy dziewczyn z Łodzi do tego bra-fittingu właśnie, w liczbie
przynajmniej 3 osób. Sprawa jest pilna, więc proszę się zgłaszać - piszcie do
mnie na priv albo tu, jak wygodnie :)
Obserwuj wątek
    • e.m.i1 Re: UWAGA!!! Progressteron Łódź - są chętne? Piln 30.01.09, 19:29
      Ja bym może była chętna, tylko trochę nieśmiała jestem;)

A mogłabyś napisać coś więcej? Kto będzie wykładał? I jak dokładnie będzie ten bra-fitting wyglądał?
      I w ogóle, coś więcej powiedz, no.. :)
      • madzioreck Re: UWAGA!!! Progressteron Łódź - są chętne? Piln 30.01.09, 20:01
        Emko, wysłałam Ci maila na gazetową w tej sprawie :)
        Ja też jestem nieśmiała, ale jak widzę buły w 75B to mi skrzydła rosną na
        lobbowanie :D
        Rozmawiałam dziś z 987ania, wykładać prawdopodobnie będzie ona i ja, ale
        potzrebne są dziewczyny mające pojęcie o brafittingu, bo przydałaby się jedna
        osoba na 3 kandydatki do ewentualnego ostanikowania. Będzie pani z Mercado ze
        swoim asortymentem. Więcej szczegółów zna 987ania :)
        • e.m.i1 Re: UWAGA!!! Progressteron Łódź - są chętne? Piln 30.01.09, 21:29
          Dzieki, przeczytalam i napisalam do ani.
          Mam nadzieje, ze korzysta z maila gazetowego.
          • madzioreck Re: UWAGA!!! Progressteron Łódź - są chętne? Piln 30.01.09, 21:33
            To super! Korzysta :)
    • 987ania Re: UWAGA!!! Progressteron Łódź - są chętne? Piln 30.01.09, 22:00
      Dziewczyny odpisałam Wam:)

Kto jeszcze będzie chętny? Nie trzeba być super śmiałym, wystarczy wiedza,
      uśmiech i zaangażowanie.
      Wykład poprowadzę ja i madzioreck, natomiast do dopasowania my trzy nie
      wystarczymy. Potrzebujemy Was!! kobiet Was potrzebują!!
    • madzioreck up, up, up!!! n/t 31.01.09, 21:28

• effuniak Re: up, up, up!!! n/t 31.01.09, 22:10
        A ja moge byc ?
        • 987ania Re: up, up, up!!! n/t 31.01.09, 22:53
          effuniak to byłoby spełnienie moich marzeń!! Tylko bałam się zapytać, bo wiem że
          bardzo zajęta jesteś.
          Pozdrawiam
    • 987ania effuniak 31.01.09, 23:43
      wysłałam Ci maila.
    • 987ania Re: UWAGA!!! Progressteron Łódź - są chętne? Piln 02.02.09, 12:44
      dziewczyny kto jeszcze????
      • ocisza Ciągle za mało chętnych? 02.02.09, 14:32

• blondyneczka_ola Re: UWAGA!!! Progressteron Łódź - są chętne? Piln 02.02.09, 21:30
      A w jakim wymiarze godzin dziennie to by było? Bo ja matka karmiąca jestem ;)
      ale chętna jakby co ;)
      • madzioreck Re: UWAGA!!! Progressteron Łódź - są chętne? Piln 02.02.09, 21:39
        Blondyneczko, pisałam do Ciebie na gazetową w tej sprawie, ale mail wrócił :(
        Będzie to jeden dzień z tych czterech podanych, 987ania szacuje, ze będzie to
        łącznie z przygotowaniami ok. 5 godzin, ale nie musisz być chyba cały czas,
        kiedy będziemy to wszystko urządzać i później "sprzątać" :)
        • blondyneczka_ola Re: UWAGA!!! Progressteron Łódź - są chętne? Piln 02.02.09, 21:46
          Nie używam gazetowej, mój mail to blondyneczka_ola@poczta.onet.pl Jeden dzień to
          mogłabym spokojnie wygospodarować i 5 godzin ;) Myślałam, że w każdy z tych
          czterech są te zajęcia ;) A na przygotowaniach i tak wolałabym być, żeby się
          "wczuć" w atmosferę ;)
          • 987ania Re: UWAGA!!! Progressteron Łódź - są chętne? Piln 02.02.09, 22:38
            blondyneczka wysłałam Ci maila
            • madzioreck Re: UWAGA!!! Progressteron Łódź - są chętne? Piln 02.02.09, 22:41
              Rozumiem że juz dopiszesz blondyneczkę do listy :)
              • 987ania Re: UWAGA!!! Progressteron Łódź - są chętne? Piln 03.02.09, 23:05
                dopisałam:)
              • kotbert Re: UWAGA!!! Progressteron Łódź - są chętne? Piln 04.02.09, 15:56
                Też chętnie zgłoszę się do pomocy, tyle że u mnie w grę wchodziłby ten drugi
                weekend.
                Aha, może mnie nie widać za bardzo na Lobby, ale ostanikowałam się dzięki niemu
                porządnie i wiem o co biega.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka