szarsz 25.06.09, 21:47 parkingiem płynie regularna rzeka :\ Podobno w bielsku były jakieś podtopienia, tak? Grozi nam jakaś większa powódź? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grecz Re: leje deszcz 25.06.09, 22:25 ponoć w Czechach mówią, że gorzej jest u nich niz podczas powodzi w 1997 roku.... Odpowiedz Link
skrzydlasta Re: leje deszcz 26.06.09, 20:12 Właśnie kupiłam beczkę na deszczówkę do ogrodu - znając życie padać już nie będzie! Odpowiedz Link
nati_88 Re: leje deszcz 26.06.09, 22:19 Były, były i to dosyć porządne. Najgorzej było chyba na Partyzantów , co zresztą widać na poniższych zdjęciach ale i reszta miasta pływała. Dobrze, że nie wypuszczałam się przez ostatnie dni na Bielsko. Tu są zdjęcia i informacje www.super-nowa.pl/art.php?i=13789 www.super-nowa.pl/art.php?i=13798 Jakby mało było tornada z 10 czerwca ;-/ Czechowice-Dziedzice zalało, Ligotę też podtopiło, moja wieś jeszcze się trzyma i jak na razie, duuużo brakuje do tego, co działo się w 1997 u mnie na wsi. Dzieckiem małym byłam a pamiętam ten poziom wody. No ale różnie może być, z zachodu się błyska i grzmi, a to niefajne rzeczy zapowiada. Oby przestało już padać. Odpowiedz Link
camilcia Re: leje deszcz 27.06.09, 08:49 mi to grozi szpital psychiatryczny, jak jeszcze trochę posiedzę z 2 dzieci skaczących/nudzących się w taką pogodę ;P Odpowiedz Link