Dodaj do ulubionych

ubranka pumpkin patch :)))!

04.03.07, 15:46
hej!
mozecie mi cos napisac wiecej o ciuszkach tej firmy?
czy kupujecie je swoim dzieciaczkom?jak jest ich jakosc?
przesylam caluski z Krakowa smile))!
Obserwuj wątek
    • beatrix10 Re: ubranka pumpkin patch :)))! 04.03.07, 16:45
      Ja bardzo lubie ten sklep.Wedlug mnie jest to najlepszy sklep z dzieciacymi
      ubrankami w NZ.Poza tym wlasnie kobitki z NZ zalozyly te firme i jaki wiem maja
      oni juz sklepy w UK < Australii i USA.Jakosc wysoka taka jak np.H&M.Kupuje
      ubranka przewaznie na ich wyprzedazy.wszystkie ubranka z ktorych moje dzieci
      wyrosly odsprzedalam na internecie czego nie mozna zrobic z ubraniami ze
      zwyklych marketow. A tak na marginesie to dlaczego pytasz o PP droga dzidziu ?
      • dzidzia_ch Re: ubranka pumpkin patch :)))! 04.03.07, 17:02
        a tak sobie ogladam rozne ciuszki w to nudne niedzielne popoludnie smile))!
        moja Olenka spi grzecznie przytulona z tatusiem a ja grzebie po necie smile))!
        strasznie mi sie podoba kolekcja zimowa a jedynie co moge miec dostep do
        letniej sad!
        a taki czerwony berecik przydalby mi sie juz na wiosne smile!
    • poledownunder Re: ubranka pumpkin patch :)))! 04.03.07, 20:47
      Ja kupuje, choc nie bez zastrzezen. Nie zawsze podoba mi sie ich styl, maja
      tendencje robic cala kolekcje na jedno kopyto (np. wszystko na kowbojsko) i
      malo jest ubranek "neutralnych" ktore by pasowaly do innych, nie-pumpkinowych
      rzeczy (w tym szalenstwie jest zapewne metoda). Zawsze mam tez problemy z
      rozmiarami, bywaly sytuacje, gdzie moje corki nosily jednoczesnie rzeczy w
      rozmiarze 0, 1 i 2 bo kazde szyte jakby na inna miare. Z tego powodu nie
      korzystam z przysylanego katalogu - jak cos mi sie spodoba, jade do sklepu.
      Ale jakosc jest faktycznie bardzo dobra.
    • kowalsia Re: ubranka pumpkin patch :)))! 05.03.07, 03:25
      Dobre dusze pozyczaja mi tu w NZ ciuszki po swoich dzieciach i najczesciej jest
      to wlasnie ta marka. Zwykle maja ciekawa kolorystyke, fajne modne wzornictwo i
      dobra jakosc. Ubranka przetrwaly juz jedno dziecko, teraz moj synek ja
      maltretuje i nadal sa w dobrym stanie. Czyli to dobrze o nich swiadczy, bo takie
      okolo dwulatki to potrfia juz zmeczyc ciuchwink
      • pinkap Re: ubranka pumpkin patch :)))! 19.03.07, 08:12
        Hello z Australii, to tez i jeden z moich ulubionych sklepow dla dzieci. Moj 6
        miesieczny maluch wyglada w nich super, a co najwqzniejsze ubranka z ktorych
        juz wyrosl sa prawie jak nowe, wiec na drugiego dzidziusia przydadza sie
        idealnie. Polecam bardzo!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka