dzidzia_ch 04.03.07, 15:46 hej! mozecie mi cos napisac wiecej o ciuszkach tej firmy? czy kupujecie je swoim dzieciaczkom?jak jest ich jakosc? przesylam caluski z Krakowa ))! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beatrix10 Re: ubranka pumpkin patch :)))! 04.03.07, 16:45 Ja bardzo lubie ten sklep.Wedlug mnie jest to najlepszy sklep z dzieciacymi ubrankami w NZ.Poza tym wlasnie kobitki z NZ zalozyly te firme i jaki wiem maja oni juz sklepy w UK < Australii i USA.Jakosc wysoka taka jak np.H&M.Kupuje ubranka przewaznie na ich wyprzedazy.wszystkie ubranka z ktorych moje dzieci wyrosly odsprzedalam na internecie czego nie mozna zrobic z ubraniami ze zwyklych marketow. A tak na marginesie to dlaczego pytasz o PP droga dzidziu ? Odpowiedz Link
dzidzia_ch Re: ubranka pumpkin patch :)))! 04.03.07, 17:02 a tak sobie ogladam rozne ciuszki w to nudne niedzielne popoludnie ))! moja Olenka spi grzecznie przytulona z tatusiem a ja grzebie po necie ))! strasznie mi sie podoba kolekcja zimowa a jedynie co moge miec dostep do letniej ! a taki czerwony berecik przydalby mi sie juz na wiosne ! Odpowiedz Link
poledownunder Re: ubranka pumpkin patch :)))! 04.03.07, 20:47 Ja kupuje, choc nie bez zastrzezen. Nie zawsze podoba mi sie ich styl, maja tendencje robic cala kolekcje na jedno kopyto (np. wszystko na kowbojsko) i malo jest ubranek "neutralnych" ktore by pasowaly do innych, nie-pumpkinowych rzeczy (w tym szalenstwie jest zapewne metoda). Zawsze mam tez problemy z rozmiarami, bywaly sytuacje, gdzie moje corki nosily jednoczesnie rzeczy w rozmiarze 0, 1 i 2 bo kazde szyte jakby na inna miare. Z tego powodu nie korzystam z przysylanego katalogu - jak cos mi sie spodoba, jade do sklepu. Ale jakosc jest faktycznie bardzo dobra. Odpowiedz Link
kowalsia Re: ubranka pumpkin patch :)))! 05.03.07, 03:25 Dobre dusze pozyczaja mi tu w NZ ciuszki po swoich dzieciach i najczesciej jest to wlasnie ta marka. Zwykle maja ciekawa kolorystyke, fajne modne wzornictwo i dobra jakosc. Ubranka przetrwaly juz jedno dziecko, teraz moj synek ja maltretuje i nadal sa w dobrym stanie. Czyli to dobrze o nich swiadczy, bo takie okolo dwulatki to potrfia juz zmeczyc ciuch Odpowiedz Link
pinkap Re: ubranka pumpkin patch :)))! 19.03.07, 08:12 Hello z Australii, to tez i jeden z moich ulubionych sklepow dla dzieci. Moj 6 miesieczny maluch wyglada w nich super, a co najwqzniejsze ubranka z ktorych juz wyrosl sa prawie jak nowe, wiec na drugiego dzidziusia przydadza sie idealnie. Polecam bardzo! Odpowiedz Link