Dodaj do ulubionych

Zachęta...

24.10.09, 10:00
Szanowni Forumowicze, jakiś czas temu miałem okazję wczytać się w Wasze opinie na temat fragmentu powieści, jaki tu zamieściłem. Ktoś powiedział, że jeśli coś się zadzieje - meldować się zaraz. Spełniam rozkaz :)
2 listopada będzie premiera mojej powieści, z której pochodzi tenże fragment.
8 listopada będę ją podpisywał na Targach w Krakowie, godz. 12.00.
Wstawiam linki, gdzie można o książce dowiedzieć się więcej...
ll.com.pl/upcoming_products.php/products_id/135?osCsid=4920b7267d2dad59b8f683a8db9aafc2
www.empik.com/relikwia-ksiazka,prod26200155,p
Obserwuj wątek
    • ojuciasan Re: Zachęta... 24.10.09, 14:07
      Serdecznie gratuluję! I życzę dalszych sukcesów :-) Książkę na pewno przeczytam,
      temat intrygujący.
    • skajstop Re: Zachęta... 24.10.09, 15:12
      Super. Na takie wieści czekamy najbardziej :)
      Gratulacje!
    • zona_mi Re: Zachęta... 24.10.09, 16:21
      Gratulacje!
      Co prawda nie czytałąm fragmentów, ale opis zachęcający - czekam na
      premierę zatem :)
    • ariz Re: Zachęta... 24.10.09, 16:58
      Dziękuję Wam wszystkim za miłe słowa - kolejny raz!; cóż mogę powiedzieć, mam głęboką nadzieję, że - jeśli przeczytacie - spodoba się Wam książka.
    • nobullshit Re: Zachęta... 25.10.09, 13:42
      Gratulacje!
      Bardzo się cieszę i żałuję, że nie mieszkam w Krakowie, bo wybrałabym się po
      autograf. :))
      Czy mógłbyś nam jeszcze powiedzieć, jak to było? Bo strasznie szybko wszystko
      poszło - pytałeś na o zdanie w maju, kiedy kończyłeś pisać, a w listopadzie
      książka jest na rynku. Widaćwydawcy nie są tacy nieprzystępni, jak się o nich
      mówi, i dobre teksty biorą natentychmiast.
      • ariz Re: Zachęta... 25.10.09, 16:31
        To prawda, poszło dość szybko. Wysłałem początkowe fragmenty jeszcze w maju. Pierwsze odpowiedzi przychodziły po trzech, czterech tygodniach. Różne,jedne na nie, drugie z prośbą o całość.
        Wydawnictwo, które wydaje powieść poprosiło o całość po miesiącu. Następnie, po upływie ok. półtora miesiąca odebrałem telefon, w którym poinformowano mnie o dezycji wydania. I pytanie, co ja na to. Była to pierwsza kalorwna propozycja i jednocześnie dość interesująca. Nie czekałem więc dłużej. Dodam, że sama współpraca z wydawnictwem jest niezwykle miła i rzeczowa.
      • ariz Re: Zachęta... 25.10.09, 16:43
        Nobullshit, podpisanie dla Ciebie książki byłoby dla mnie nadzwyczaj miłym wydarzeniem, no cóż... może kiedyś, gdzieś.... serdecznie pozdrawiam; a swoją drogą, przeglądarka obłaskawiona :)?
        • 1.jsa Re: Zachęta... 25.10.09, 20:28
          Gratulacje. Pocieszyłeś mnie.
          • ariz Re: Zachęta... 25.10.09, 22:47
            1.jsa, jeśli chodzi Ci o czas oczekiwania na odpowiedź, powiem tylko, że tydzień temu nadeszła kolejna; zakładam, że jeszcze kilka dotrze...:)
        • nobullshit Re: Zachęta... 26.10.09, 18:20
          ariz napisał:
          > Nobullshit, podpisanie dla Ciebie książki byłoby dla mnie
          > nadzwyczaj miłym wydarzeniem,
          Dziękuję.

> no cóż... może kiedyś, gdzieś....
          You never know. Możesz będziesz miał jakieś spotkanie autorskie / podpisywanie
          książek w Warszawie? Mamrotek służy również do zawiadamiania o takich wydarzeniach.

> a swoją drogą, przeglądarka obłaskawiona :)?
          O tak. Od tamtej pory kilka razy zrobiłam sobie niechcący to samo,
          ale już wiedziałam, jak to naprawić!
    • ciemnanocka Re: Zachęta... 26.10.09, 08:29
      gratulacje:)))
      • ariz Re: Zachęta... 26.10.09, 11:39
        Dziękuję Nocko i życzę powodzenia ze zbiorem opowiadań...:)
    • lucyolejniczak Re: Zachęta... 27.10.09, 10:36
      Serdecznie gratuluję! Sądząc z opisu zapowiada się interesująco, a ponieważ wybieram się na targi, więc pewnie zajrzę po dedykację :) Możesz podać numer stoiska, na którym będziesz podpisywał?
      • ariz Re: Zachęta... 27.10.09, 11:35
        Witaj Lucy, dzięki. Jeśli będziesz, to super! Pewnie ludzie z Forum nieczęsto się mogą zobaczyć. Numer stoiska A17.
        Pozdrawiam
        • lucyolejniczak Re: Zachęta... 27.10.09, 12:50
          Jesteśmy umówieni :)
        • aramea Re: Zachęta... 27.10.09, 15:49
          Serdecznie gratuluje!:-)
          • ariz Re: Zachęta... 27.10.09, 19:31
            Dziękuję bardzo. Gratulacje od autorki tak fajnego fragmentu - o kupnie mieszkania - naprawdę mnie rozbawiło! - są bardzo cenne. Dzięki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka