ave.duce Staś > 17.10.09, 22:37 Staś Staś na sukni zrobił plamę; Płacze i przeprasza mamę. Korzystając z chwili, mama Rzecze: na sukni wypierze się plama; Ale strzeż się moje dziecię, Brzydkim czynem splamić życie: Bo ci, Stasiu, mówię szczerze, Ta się plama nie wypierze. Stanisław Jachowicz Odpowiedz Link
trusiaa Re: No? 18.10.09, 19:07 Bożesztymój... Oto mężczyzna prawdziwie romantyczny! O Matki Założycielki, trzeba go koniecznie zachować dla potomności - zasuszyć w sztambuchu, może zamarynować albo wypchać? Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: No? 18.10.09, 19:24 Zasuszony - skruszony, zamarynowany - zjedzony, wypchany - zakurzony. Bedzie kichac. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: No? 18.10.09, 20:37 My tu oczywiście ,pierzemy nawet zasmarkane chusteczki! Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: No? 19.10.09, 02:38 Nie watpie, ale swoj honor i kindersztube posiadam. Odpowiedz Link
hrabia_kaczula Re: No? 19.10.09, 08:49 Czemu całą swą pozycją zaświadczam . O ile mnie pan Radarowy pamięta, to pozdrawiam Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: No? 19.10.09, 16:25 Pamietam, jak inaczej. Chociaz nie spodziewalem sie, ze wlasnie Pan zachowa sie forum.gazeta.pl/forum/w,86914,101769936,101777429,Re_Hrabio_kaczula.html Mimo wszystko, witam! Odpowiedz Link
hrabia_kaczula Re: No? 19.10.09, 20:59 Pan sądził - lubię istoty fałszywe? Pan się pomylił, bywa... Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: No? 20.10.09, 15:37 Wtedy, teraz. Dla Pana nie zmienia sie sytuacja, czas nie plynie. Wczoraj mi sie podobal van Gogh, dzisiaj chowam go zdejmuje i wieszam Vermeera. Klaniam sie. Odpowiedz Link
hrabia_kaczula Re: No? 20.10.09, 18:26 Niektórym nie podoba się traktowanie ludzi jak kawałków zamalowanego płótna. Odpowiedz Link
hrabia_kaczula Re: No? 22.10.09, 08:23 Mistrzu! Z ofiary zrobić winowajcę. Prawdziwa maestria. Szkoda, że tak pospolita. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach cholipcia, w jakim towarzystwie sie znalazlam 22.10.09, 11:14 ja, prosta baba na zebrze, z trudem pojelam, o czym panowie mowia. jezyk dosc rachityczny, aczkolwiek wysublimowany he he. Odpowiedz Link
trusiaa Re: cholipcia, w jakim towarzystwie sie znalazlam 22.10.09, 11:39 O przeciwnie - język giętki, nie rachityczny... Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: cholipcia, w jakim towarzystwie sie znalazlam 22.10.09, 11:57 trusiaa napisała: > O przeciwnie - język giętki, nie rachityczny... > mialo byc archaiczny to przez to ,ze pisze ukradkiem w pracy. Odpowiedz Link
trusiaa Re: cholipcia, w jakim towarzystwie sie znalazlam 22.10.09, 12:10 Uważaj to może być niebezpieczne: "Stirlitz dokarmiał ukradkiem dzieci w Berlinie. Od ukradka dzieci puchły i umierały." Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: cholipcia, w jakim towarzystwie sie znalazlam 22.10.09, 12:29 mnie najwyzej grozi zadenuncjowanie i wywalenie ha ha trusiaa napisała: > Uważaj to może być niebezpieczne: > "Stirlitz dokarmiał ukradkiem dzieci w Berlinie. Od ukradka dziec > i puchły i umierały." > Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: No? 23.10.09, 02:19 Pospolitoscia, Panie Hrabio, Twoje zachowanie skrzeczy. Latwo przychodzi Ci odgrywac ofiare losu. Zbyt latwo. Odpowiedni trening czy cecha wrodzona? Odpowiedz Link
hrabia_kaczula Re: No? 23.10.09, 08:29 Drogi Panie. Nie losu ofiarę, tylko istotę zniesmaczoną dwulicowością istoty innej. Ty z kolei obrałeś sobie rolę obrońcy czci niewieściej, niestety, broniąc osoby dwulicowej na miano rycerza bez skazy nie zasługujesz. Zejdź Waść ze mnie razem ze swą ulubienicą i będziem żyć w pokoju. A jak nie - nawet Kodeks Honorowy nie zmusi mnie do pojedynku w takiej sprawie.* Temat uważam za wyczerpany. Prawo odwołania nie przysługuje. * Art. 8., pkt 25. PKH Wykluczonymi ze społeczności ludzi honorowych są osoby, które dopuściły się pewnego ściśle kodeksem honorowym określonego czynu; a więc indywidua następujące: (...) 25. obcujący ustawicznie z ludźmi notorycznie niehonorowymi; Odpowiedz Link
ave.duce Re: No? 23.10.09, 09:14 Daj spokój, Gacku. Oboje wiemy, kim jest Pan Hrabia_Kaczula i o co chodzi. Proponuję, żebyś wykazał się mądrością, jak to już nieraz czyniłeś. Moja "cześć" nie ucierpiała od małostkowości Pana Hrabiego. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: No? 22.10.09, 11:10 tropem_misia1 napisała: > My tu oczywiście ,pierzemy nawet zasmarkane chusteczki! a kto dzisiaj uzywa chusteczek z materialu?! cgyba tylko stare dziadki i babcie. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: No? 22.10.09, 12:03 tropem_misia1 napisała: > > i wyższe sfery no tak, bo oni zatrudniaja praczki do prania, a zony leza i pachna, nie piora gaci i zasmarkanych chusteczek Odpowiedz Link
trusiaa Re: No? 21.10.09, 14:54 AveCi Czemu dziś w bojowym nastroju? Jeżeli trzeba komuś przylać, to powiedz. Się skrzykniemy. Odpowiedz Link
ave.duce Re: No? 21.10.09, 18:33 Jedno. I wygrywa, i przegrywa. Jednocześnie. TRZY SŁOWA NAJDZIWNIEJSZE... Kiedy wymawiam słowo Przyszłość, pierwsza sylaba odchodzi już do przeszłości. Kiedy wymawiam słowo Cisza, niszczę ją. Kiedy wymawiam słowo Nic, stwarzam coś, co nie mieści się w żadnym niebycie. Wisława Szymborska Odpowiedz Link