tropem_misia1 14.01.10, 10:32 idzie do roboty. Mam poczucie,że prawie nie przeżyję.Byle do piątku. Od poniedziałku może świat mój znormalnieje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blind_as_a_bat Re: Kto rano wstaje..................... 14.01.10, 14:54 ten idzie pod prysznic. Odpowiedz Link
trusiaa Re: Kto rano wstaje..................... 14.01.10, 14:55 Zimny. Orkiestra - tusz! Odpowiedz Link
kolorowa_skarpetka Re: Kto rano wstaje..................... 14.01.10, 14:57 a potem, czysty juz nietoperz, poluje coś na śniadanie? Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Kto rano wstaje..................... 14.01.10, 14:59 Poluje na skarpetki! Czyste, ale kolorowe. Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Kto rano wstaje..................... 14.01.10, 21:25 Bywaja nie do pary, to bez znaczenia? Odpowiedz Link
trusiaa Re: Kto rano wstaje..................... 14.01.10, 21:47 Skarpeteczko - nie słuchaj teraz. (Jak "nie do pary", co nie do pary? Do pary ma być i już - Skarpetka na to zasługuje!) Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Kto rano wstaje..................... 14.01.10, 22:08 Skarpetki bywają nie do pary, co na to poradzę sam? Odpowiedz Link
trusiaa Re: Kto rano wstaje..................... 14.01.10, 22:14 Jeśli sam to skarpetki jednakowe, na pęczki i tuziny kupuj, jeśli kolorowe mają być - to jedną nabądź. A druga będzie... jak znalazł. Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Kto rano wstaje..................... 14.01.10, 22:25 Uprzedzam lojalnie => Specjalną obrączkę zbliżoną w kształcie do litery Ω zakłada się na przedramieniu skrzydła nietoperza. Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Kto rano wstaje..................... 14.01.10, 22:37 Od A do Z. Wszystko jasne czy więcej światła? Odpowiedz Link
trusiaa Re: Kto rano wstaje..................... 14.01.10, 22:41 Gacku to nie ja powiedziałam: "ciemność widzę, ciemność". Chociaż uszy, nie skrzydła posiadam, ale umysł chwalić Najwyższego póki co - lotny (A poza tym: o Skarpetkę mi szło, tak? Tak.) Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Kto rano wstaje..................... 14.01.10, 22:45 Skrzydlaty umysł. Coraz bliżej Trusi do Gacka. P/S. O Skarpetkę, tak???!!! Odpowiedz Link
trusiaa Re: Kto rano wstaje..................... 14.01.10, 22:48 Trusii do Gacka daleko, pod wieloma względami - bezwzględnie powiedziałabym. Tak o Skarpetkę. Kolorową - się zarumieniła. Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Kto rano wstaje..................... cóż 14.01.10, 22:51 Mnie się zdawało... A to echo grało Odpowiedz Link
buzkashi Re: Kto rano wstaje..................... 14.01.10, 18:40 a co to jest poniedzialek? to tsk samo,jak ludzie wiaza nadzieje z nowym rokiem.smiesxzy mnie to. nowy rok to kontynuacja starego,zadna magia,choc w magie wierze. ja sobie wyznaczylam - pon-pt.jestem dla firm, sob-nd dla siebie. mozna sobie wyznaczyc inaczejm,jak np.moj maz. : pn-nd dla firmy. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Poniedziałek to jest taki dzień, 14.01.10, 18:57 że człek liczy na to ,że coś zacznie. Od poniedziałku. Ale spotyka go tylko rozczarowanie. Odpowiedz Link