urodzony_dzisiaj 21.02.10, 10:18 nie tylko, że znacie otokonto to jeszcze kasujecie pytania w tej sprawie. Ładnie, ładnie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 Urodzony_dzisiaj 21.02.10, 10:55 powiedział:A ja myślałem, że jak mnie nie będzie, to sobie pódzie za mną na moje forum. A tu proszę, niespodzianka. a ja mu odpowiadam: Czyżbyście darzyli się szczególna atencją? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Urodzony_dzisiaj 21.02.10, 10:57 napisał:Też się od paru dni zastanawiam. Taki śmieć, pluje na wszystkich a nikt go nie banuje. Wiecie kto to jest, co? a ja mu odpisuję:Nie wiemy i nie jesteśmy zainteresowani. Odpowiedz Link
urodzony_dzisiaj Re: Urodzony_dzisiaj 21.02.10, 10:58 Plucia jednego zostają, pytania drugiego znikają. Tak, nie będzie mnie. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Urodzony_dzisiaj 21.02.10, 11:05 Pytania drugiego zostały pięknie tłustym drukiem na światło dzienne wyłonione.Słońce zobaczyły. A plujący zabanowany został. Odpowiedz Link
urodzony_dzisiaj Re: Urodzony_dzisiaj 21.02.10, 11:07 Och dzięki za odtajnienie utajnionego. Plująca wróci i znów będziecie zadowolone. Dodatkowo plucie nadal wisi. Tymczasem co nakazuje netykieta? natychmiastowe kasowanie plucia. Wszystko na ten temat. Odpowiedz Link
tropem_misia1 To jest 21.02.10, 11:17 baba? Jak PMS, to pojawiać sie będzie tylko cyklicznie, ale jak klimakterium to mamy przes....e. Odpowiedz Link
ziolo.zielone Re: To jest 21.02.10, 11:21 Obstawiam to drugie ale przecież to też się leczy. Tzn. można łagodzić objawy. Odpowiedz Link
krokodyl_13 Re: Czy ostracyzm 21.02.10, 10:59 Tropa u mnie słońce wyszło i ponuraki powinny uciec precz Odpowiedz Link
urodzony_dzisiaj Re: Czy ostracyzm 21.02.10, 11:02 Otokonto i myllinari nie były olewane. Wręcz przeciwnie - były podbijane. Za to pytania o stan rzeczy - skasowane. Cóż, kilka tygodni na forum i widać, że całe to towarzystwo zna się od latek i dzieli na swoich i innych. Odpowiedz Link
urodzony_dzisiaj Re: Czy ostracyzm 21.02.10, 11:01 Ostracyzm plucia przy zwracaniu uwagi na poczynania oplutego. tak, bardzo dobre rozwiązanie. Odpowiedz Link
krokodyl_13 Re: Czy ostracyzm 21.02.10, 11:04 Ostracyzm (od gr. ὄστρακον ostrakon – skorupa) – praktyka polityczna w starożytnej Grecji, rodzaj tajnego głosowania, podczas którego wolni obywatele typowali osoby podejrzane o dążenie do tyranii i zasługujące na wygnanie z miasta na 10 lat. {WIKI) No to kiedy będzie to tajne głosowanie????? Odpowiedz Link
urodzony_dzisiaj Re: Czy ostracyzm 21.02.10, 11:10 Dokładnie tak! > wolni obywatele Czyli grupa "naszych" oceniająca innych. Odpowiedz Link
krokodyl_13 Re: Czy ostracyzm 21.02.10, 11:15 najpierw jak piszą trzeba wytypować podejrzanych kandydatów Odpowiedz Link