ziolo.zielone Re: jest,jest,jest 21.03.10, 08:29 Faktycznie jest. Z tym, że u nas pomarańcze nie dojrzewają no i ten amorek-wybitnie wkurzający, a do tego strasznie tłusty. W ogóle całe to towarzystwo wydaje się mocno podejrzane. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: jest,jest,jest 21.03.10, 11:26 Obraz Wlastimila Hofmana – „Wiosna”. Obrazy tego przedstawiciela polskiego symbolizmu, ucznia Jacka Malczewskiego są obecne na wielu aukcjach, jednak rzadko zdarza się by prezentowano tak znaczące dla jego twórczości dzieło. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: jest,jest,jest 21.03.10, 11:27 Czy to Cię zadowolni?Mam poczucie,że nie. Odpowiedz Link
ziolo.zielone Re: jest,jest,jest 21.03.10, 11:55 Całkiem trafne poczucie! Obraz z pewnością dobry tylko czemu jakieś anorektyczne stwory, do tego rogate na nim widnieją? W dodatku ciemno tam, buro i ponuro. E tam... marudzę sobie w pewnym sensie dla zabawy Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: jest,jest,jest 21.03.10, 12:38 "Wiosna" Piotrowskiego. Ta Ci się musi spodobać, taka....nasza Odpowiedz Link
ziolo.zielone Re: jest,jest,jest 22.03.10, 07:16 Na zielone nie odważę się narzekać, nie będę marudzić Odpowiedz Link
ziolo.zielone Re: jest,jest,jest 22.03.10, 12:47 Zdarza mi się od czasu do czasu. Niestety z czasem coraz rzadziej, ale to nie moja wina! To wina mojej metryki i reszty wszechświata Odpowiedz Link
ziolo.zielone Re: jest,jest,jest 22.03.10, 16:26 Nie strasz, nie strasz, bo już się boję Odpowiedz Link
ziolo.zielone Re: jest,jest,jest 22.03.10, 17:28 Chciałabyś. Nie ma tak łatwo z ziołami, po prostu się nie da. O cholera! Ave się na mnie uwzięła! Nikt już dzisiaj ziół nie kocha, nie obroni Odpowiedz Link