16.06.10, 12:12
Jest pani Basia, przyjaciółka domu, jest pan Piotr, który kupuje karmę kotu Alikowi.
Obserwuj wątek
    • invalid.cursor Re: łał... 16.06.10, 12:31
      My (znaczy się ja i moja rodzina albo moja rodzina i ja)mamy Przyjaciela, a
      raczej Przyjaciół Rodziny. Lubimy się z nimi spotykać. Mamy też dwa koty,
      jednego psa i jednego szczura. z tym, że o ile sporo od przyjaciół rodziny wiele
      wymagam, a od siebie jeszcze więcej w stosunku di nich, to za cholerę nie
      zgodziłabym się, żeby zajmowali się naszymi zwierzakami. Z egoistycznych pobudek
      nie godziłabym się-trudno mi zrzec się tej przyjemności nawet dla Przyjaciół.
      No ale żadne z nas nie ma ambicji bycia politykiem do tego samotnym, więc zawsze
      ktoś z domu ma czas dla zwierzątsmile
      • tropem_misia1 Re: łał... 17.06.10, 07:35
        Krokodyl też ma w domu zwierzaków dostatek.
        Nawet dodatkowego kota ( a ma już 2) na dodatek- ktosik wyjechał na parę dni to
        kota dał w dobre, co ja pisze? , najlepsze dla zwierzaków ręce.
        Jak Krokodylek wyjeżdża tacha całe stado ze sobą.
        • invalid.cursor Re: łał... 17.06.10, 08:03
          Nie tachamy całego stada ze sobą i dlatego zawsze ktoś zostaje w domu.
          Prawdę mówiąc wolę wyjeżdżać sama, bo czasem dobrze jest odpocząć od domowników.
          Nie wątpię, że Krokodylek jest Najlepszym Na Świecie Opiekunem dodatkowych i nie
          tylko dodatkowych kotów i nie tylko kotów smilesmile
    • invalid.cursor Jestem taki miły i ciepły-pop prostu Czyste Dobro! 16.06.10, 12:33
      tropem_misia1 napisała:

> Jest pani Basia, przyjaciółka domu, jest pan Piotr, któ
      > ry kupuje karmę kotu Alikowi.
      • tropem_misia1 Re: Jestem taki miły i ciepły-pop prostu Czyste D 17.06.10, 07:37
        Czyste Dobro...?Nie wiem czemu do łeba przyszło mi słowo :absolut, i nie
        chodzi mi o wódkę!
        • invalid.cursor Re: Jestem taki miły i ciepły-pop prostu Czyste D 17.06.10, 07:59
          Tropciu, ten Pan sam kiedyś o sobie powiedział, że jest "czyste dobro" i raczej
          przy tym nie żartował. Może teraz próbuje to udowodnić? big_grin
          Aaaaaaaaaaa bsolut jest niezły.
          • tropem_misia1 Re: Jestem taki miły i ciepły-pop prostu Czyste D 17.06.10, 08:34
            z dowodami to ma problem
            ostatnio przegrał w procesie
            • invalid.cursor Re: Jestem taki miły i ciepły-pop prostu Czyste D 17.06.10, 08:40
              Jest zawzięty, co ja mówię-nie zawzięty tylko wytrwały! wink Ciągle próbuje coś
              udowodnić. Gdybym była złośliwa to napisałabym, że próbuje wmówić, ale to
              przecież Czyste Dobro ten Pan.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka