tropem_misia1 16.06.10, 12:12 Jest pani Basia, przyjaciółka domu, jest pan Piotr, który kupuje karmę kotu Alikowi. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
invalid.cursor Re: łał... 16.06.10, 12:31 My (znaczy się ja i moja rodzina albo moja rodzina i ja)mamy Przyjaciela, a raczej Przyjaciół Rodziny. Lubimy się z nimi spotykać. Mamy też dwa koty, jednego psa i jednego szczura. z tym, że o ile sporo od przyjaciół rodziny wiele wymagam, a od siebie jeszcze więcej w stosunku di nich, to za cholerę nie zgodziłabym się, żeby zajmowali się naszymi zwierzakami. Z egoistycznych pobudek nie godziłabym się-trudno mi zrzec się tej przyjemności nawet dla Przyjaciół. No ale żadne z nas nie ma ambicji bycia politykiem do tego samotnym, więc zawsze ktoś z domu ma czas dla zwierząt Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: łał... 17.06.10, 07:35 Krokodyl też ma w domu zwierzaków dostatek. Nawet dodatkowego kota ( a ma już 2) na dodatek- ktosik wyjechał na parę dni to kota dał w dobre, co ja pisze? , najlepsze dla zwierzaków ręce. Jak Krokodylek wyjeżdża tacha całe stado ze sobą. Odpowiedz Link
invalid.cursor Re: łał... 17.06.10, 08:03 Nie tachamy całego stada ze sobą i dlatego zawsze ktoś zostaje w domu. Prawdę mówiąc wolę wyjeżdżać sama, bo czasem dobrze jest odpocząć od domowników. Nie wątpię, że Krokodylek jest Najlepszym Na Świecie Opiekunem dodatkowych i nie tylko dodatkowych kotów i nie tylko kotów Odpowiedz Link
invalid.cursor Jestem taki miły i ciepły-pop prostu Czyste Dobro! 16.06.10, 12:33 tropem_misia1 napisała: > Jest pani Basia, przyjaciółka domu, jest pan Piotr, któ > ry kupuje karmę kotu Alikowi. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Jestem taki miły i ciepły-pop prostu Czyste D 17.06.10, 07:37 Czyste Dobro...?Nie wiem czemu do łeba przyszło mi słowo :absolut, i nie chodzi mi o wódkę! Odpowiedz Link
invalid.cursor Re: Jestem taki miły i ciepły-pop prostu Czyste D 17.06.10, 07:59 Tropciu, ten Pan sam kiedyś o sobie powiedział, że jest "czyste dobro" i raczej przy tym nie żartował. Może teraz próbuje to udowodnić? Aaaaaaaaaaa bsolut jest niezły. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Jestem taki miły i ciepły-pop prostu Czyste D 17.06.10, 08:34 z dowodami to ma problem ostatnio przegrał w procesie Odpowiedz Link
invalid.cursor Re: Jestem taki miły i ciepły-pop prostu Czyste D 17.06.10, 08:40 Jest zawzięty, co ja mówię-nie zawzięty tylko wytrwały! Ciągle próbuje coś udowodnić. Gdybym była złośliwa to napisałabym, że próbuje wmówić, ale to przecież Czyste Dobro ten Pan. Odpowiedz Link