tropem_misia1 23.11.12, 13:40 to zachowajcie spokój , nie krzyczcie!!Nie jest to "Teksańska masakra piłą mechaniczną " , ale...ale... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lvova Re: Jeśli uda Wam się to zobaczyć 23.11.12, 14:22 Idż że Misia cholero jedna!!! Czym ja mam teraz lapka oplutego wyczyścić !!!!! Odpowiedz Link
super.halusia Re: Jeśli uda Wam się to zobaczyć 23.11.12, 14:23 ale się przestraszyłam Odpowiedz Link
lvova Tropik :) 23.11.12, 14:50 a o to miuzik do tego neko co go pokazałaś chcąc nas do śmierć ze śmiechu doprowadzić KLAUS SCHULZE - "FRANK HERBERT" Z ALBUMU "X" Odpowiedz Link
ejno Re: Tropik :) 23.11.12, 15:26 No niesamowity Ja właśnie zamierzam kota adoptować jakoś w lutykm przyszłego roku, o co wczoraj przeszłam kłótnię domową z mężem Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Tropik :) 23.11.12, 18:49 lvova napisał: > a o to miuzik do tego neko co go pokazałaś chcąc nas do śmierć ze śmiechu dopro > wadzić > > no to teraz naprawdę strachu się najem idealny podkład do dokarmiania leków Odpowiedz Link