tropem_misia1 26.04.13, 05:35 którzy zerwani z łoża pędem ruszyli pokonywać dzień ,żę Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
debi_bebi Re: sie upomina tych 26.04.13, 05:41 Autor tak chyba z własnego doświadczenia, czy co? No bo jak inaczej przyszłoby mu to do głowy? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: sie upomina tych 26.04.13, 05:49 otóż to! ludziom do głowy przychodzą różne rzeczy bardzo różne nie mające podstaw u źródeł : .." a amerykańscy naukowcy powiedzieli.." Odpowiedz Link
debi_bebi Re: sie upomina tych 26.04.13, 06:03 Słusznie. Amerykańskim naukowcom absolutnie nie należy ufać Zresztą innym też: pierw mówią jedno, a potem odwołują, i człowiek wychodzi na dupka. Jak z tym odchudzaniem za pomocą zielonej herbaty, o której pisała Halusia. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: sie upomina tych 26.04.13, 06:23 choćby się wypiło ocean herbaty nie pomoże nic...zaworek trza dokręcić porządnie Odpowiedz Link
leziox Re: sie upomina tych 26.04.13, 10:59 Amerykanscy naukowcy odkryli niedawno,ze nie ma amerykanskich naukowców. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: sie upomina tych 27.04.13, 07:04 Wszystko po to, żeby zdobyć fundusze na ich podejrzane badania. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: sie upomina tych 27.04.13, 07:33 Tutaj pomyślałam o alternatywnej nagrodzie za badania nad elementem boskim Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: sie upomina tych 26.04.13, 14:01 Mama pyta synka : dlaczego zupę jesz nożem? Synek: bo przez widelec przecieka Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re:a swoją drogą 27.04.13, 06:47 lubię gęste zupy ( może nie co by je kroić, ale gęste) rzadkie jak kompot to nie zupy Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re:a swoją drogą 27.04.13, 08:16 bo zupa powinna być treściwa wodę to ja mam w kranie Odpowiedz Link
leziox Re: sie upomina tych 27.04.13, 11:51 A ja posiorbalem herbatkie.Za oknami deszczowo i ponuro.Ale bedzie wszystko roslo ! Moze ceny salaty i rzodkiewki spadna.To mozna bedzie wsuwac. Wczoraj kupilem 3 kg pomidorow za 1 Euro Teraz mam dietke na 4 dni.Troche cebulki,sera feta,oliwki,dosolic,dopieprzyc i super zagrycha do ziemniakow i grilla. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: sie upomina tych 27.04.13, 12:09 Łeee, u nas te lepsze minimum 8 zl za kg (na bazarku). Ale i tak kupiłam, bo lubie je na Twoj sposób. Za to truskawki po 5 Odpowiedz Link
leziox Re: sie upomina tych 27.04.13, 12:23 Normalnie to tez kosztuja jakies 1,60 eurasa za kilo,te bardziej jadalne.Ale ze byl piatecek,to uprzejma pani ze sklepu pakowala reszte ze skrzynki-zeby sie nie zmarnowaly przez niedziele-i dawala rewelacyjna cene- i tylko jednego musialem wywalic,bo nie mialem w kogo rzucic. Odpowiedz Link