debi_bebi Re: Modny wątek. 10.06.13, 19:56 Jeny! Ale jak w tym chodzić? pływać? czy co? Takie szpile i nijakiego podparcia pod śródstopiem, ani pod palcami. Wniosek: szpile zaraz się połamią, chyba, że są z gumy, ale w takim razie zamiast szpil połamią się nogi. To ja poproszę na płaskim. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Modny wątek. 10.06.13, 20:06 No, to - to ja rozumiem. Można sobie człapać po kałużach do woli bez strachu o wykręcenie nogi w kostce Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re::))))))))))))) 10.06.13, 20:08 sobie wyobraziłam potrza bardzo wysoko kolanka podciągnąć co by "czubkiem" bucika o podłoże nie zahaczyć i ten mlask wody Odpowiedz Link
debi_bebi Re::))))))))))))) 10.06.13, 20:19 Wreszcie mogłabym ochlapać jakis samochód, zanim on ochlapie MNIE Albo jednocześnie Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re::))))))))))))) 10.06.13, 20:21 genialne w swojej prostocie a zemsta jest słodka) Odpowiedz Link
czarek-sz Re::))))))))))))) 10.06.13, 20:25 Pod koniec miecha jedziemy na Mazury. Takie płetwy się przydadzą. Gdy po żubrze w wodę przyjdzie zanurkować. A jeszcze jagody po drodze. Kuźwa jego w gajowego. Topielec. Odpowiedz Link
darima_ka Płetwy na szpilkach 11.06.13, 18:17 ciekawie wyglądają Niby masz szpilki ,a w taką pogodę jak dziś możesz popływać Odpowiedz Link