tropem_misia1 16.11.13, 00:46 istnieje. Nawet nie wiedziałam ,że jest takie słowo. Samą zaczeskę widziałam nie raz i moja opinia o niej jest straszna. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 Re: Zaczeska 16.11.13, 08:22 debi_bebi napisała: > Czy to jest coś, co udaje włosy? Na dodatek udaje włosy za pomocą włosów.......... Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Zaczeska 16.11.13, 08:02 Najśmieszniej wygląda taka zaczeska kiedy zawieje Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Zaczeska 16.11.13, 09:14 ale to nie treska nie potrza przylepiać tedy nie odfrunie najwyżej zwiśnie Odpowiedz Link
rudka-a Re: Zaczeska 16.11.13, 10:49 Takie z tyłu do przodu, lub z jednego boczku na drugi... to juz lepiej przecie uchlastać włosiska na króciuśko... a nie takie coś pilnować, żeby sie nieopatrznie zsunęłłło )))) Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Zaczeska 16.11.13, 15:52 też uważam ,żę przychlastanie nie odbiera godności Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Zaczeska 16.11.13, 15:58 znaczy na zasadzie : miejsca łyse , wiek nadobny,mądrość niezmierzona i doświadczenie...........powaga ? Odpowiedz Link
anus-hka Re: Zaczeska 16.11.13, 16:01 no tak bo jakoś łysy myśliciel bardziej mi poważnie niz taki z zaczeską zwłaszcza na wietrze Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Zaczeska 16.11.13, 16:09 no fakt bo jak wiatr owłosem targnie , a tenże zwiśnie to jakiś taki nieopanowany chichot wywołuje Odpowiedz Link
rudka-a Re: Zaczeska 16.11.13, 17:47 Miałam Ci ja takiego wykładowcę...dobra z onego była chłopina, tylko ta zaczeska. Biegła z tyłu do samiutkiego przodu kiedy tak siedziałam i sie przypatrywałam, tom se tak myslała.. na czym sie to ustrojstwo trzymie od samego karku do czoła, to nawet super lakier do włosów nie udźwignie ))a jak kosmyki sie rozdzielą i na uszy spadną..hm... zawsze idealnie dopracowane to było...az do feralnego dnia, kiedy z okazyji nie pamietam już jakiej apel był na zewnątrz....zaszumiało, zawiało i podniosło w całości...ile mnie kosztowało, by zachować się właściwie, to tylko ja wiem bidulek wyszedł i za chwile pojawił się w..kapeluszu )) Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Zaczeska 16.11.13, 18:18 otóż to byłaś dzielna zachowawszy powagę ,stosowną do chwili ))))))) Odpowiedz Link
rudka-a Re: Zaczeska 16.11.13, 19:22 bo proszę Misi dawniej te 20 kilka lat wręcz zobowiązywało do porządnego zachowania, a i podejście do uczących było deko inne, jak dzisiaj ) Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Zaczeska 16.11.13, 20:58 Oczywiście-szacun nad wyraz i dystans ............ Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Zaczeska 17.11.13, 08:12 Czyli był chłopina przygotowany na wszystko. Kapelusik zawsze pod ręką Odpowiedz Link
rudka-a Re: Zaczeska 17.11.13, 09:23 Zdecydowanie lepiej wygladają włosy króciutkie, nawet jeśli jest łysinka ta zaczeska, to koszmar jest Odpowiedz Link