Dodaj do ulubionych

Rów Mariański

15.03.14, 18:05
jest co głębiej?
bo może bym zeszła jeszcze...
Obserwuj wątek
    • debi_bebi Re: Rów Mariański 15.03.14, 18:09
      A cóż to Ci się przytrafiło, że zakopałabyś się w najniższym dołku na Ziemi?
      • anus-hka Re: Rów Mariański 15.03.14, 18:13
        dopadły mnie swego rodzaju przemyślenia...pojawiły sie wnioski...kolej na realizacje...
        i chyba będzie bolało...
        • debi_bebi Re: Rów Mariański 15.03.14, 18:21
          Czasami to tak strasznie wygląda tylko z początku. Dlatego ważne jest, by być pewnym decyzji i mieć odwagę podjąć ryzyko. A potem do przodu.
          Ktoś kiedyś powiedział, że nawet najdłuższa droga zaczyna się od pierwszego kroku.
          • zegor Re: Rów Mariański 15.03.14, 18:23
            Ja dodam,że wszystko przemija....nawet najdłuższa żmija...
            • debi_bebi Re: Rów Mariański 15.03.14, 18:28
              Powiedział Klasyk smile
          • anus-hka Re: Rów Mariański 15.03.14, 18:36
            debi_bebi napisała:

> Czasami to tak strasznie wygląda tylko z początku. Dlatego ważne jest, by być p
            > ewnym decyzji i mieć odwagę podjąć ryzyko. A potem do przodu.
            > Ktoś kiedyś powiedział, że nawet najdłuższa droga zaczyna się od pierwszego kro
            > ku.
            >

....jak by jeszcze sie widziało w tle coś w rodzaju światełka w tunelu ( na razie to jest tunel ze światełkiem nadjeżdżającej lokomotywy)...klincz...tak sie właśnie czuje
            • debi_bebi Re: Rów Mariański 15.03.14, 18:37
              Bardziej Cię to przeraża, czy bardziej wkurza?
              • anus-hka Re: Rów Mariański 15.03.14, 18:44
                wkurza...bo jeszcze nie tak dawno obiecywałam sobie, że już nigdy wiecej
                • debi_bebi Re: Rów Mariański 15.03.14, 18:51
                  Ooo, to nie jest źle smile Szczerze mówiąc, wkurzenie to bardzo dobra oznaka. Wkurzenie daje napęd do zmian, chociaż czasami wcale nie muszą być najradykalniejsze z możliwych. Wielokrotnie doświadczyłam tego na sobie smile
                  Najgorsze jest poczucie bezsilności i rezygnacja.
                  • anus-hka Re: Rów Mariański 15.03.14, 18:58
                    Zmienic sie coś musi ale te zmiany nie bardzo mi się podobają...i to właśnie boli
                    • debi_bebi Re: Rów Mariański 15.03.14, 19:03
                      Tu już trudno mi się wypowiadać, bo nie znam sytuacji. Mogę tylko żywić nadzieję, że nawet, jeśli początkowo poboli, to później przestanie, a efekt końcowy będzie pozytywny. I tego Ci życzę smile
                      • anus-hka Re: Rów Mariański 15.03.14, 19:31
                        Dziękismile
                        • tropem_misia1 Re: Rów Mariański 15.03.14, 19:38
                          smile
                          -ście sobie tak pięknie smile

a ja skromnie z boczku, bom słoniem
                          umieram w kącie w samotności
                          tom cichutko była
                          bo i tak sama muszę stanąć twarz w twarz ze smokiem
                          bo i tak sama płacę za wszystko - jeno mi westchnąć czasem potrza do Boga by moja decyzja nie była kamieniem rzuconym w wodę
                          te pieprzone kręgi
                          • tropem_misia1 Re: Rów Mariański 15.03.14, 19:39
                            znaczy o otoczenie mi się rozchodzi - co do kręgów
                            • anus-hka Re: Rów Mariański 15.03.14, 20:03
                              • anus-hka Re: Rów Mariański 15.03.14, 20:05
                                pieprzone kręgi ...a ja chce właśnie sama tak bym chciała byc...bo niby jestem ale własnie te kregi
                                • debi_bebi Re: Rów Mariański 15.03.14, 20:49
                                  Tym razem to ja postałam z boczku, o kręgach poczytałam, i nie bardzo rozumiem: wasze kręgi są dośrodkowe? Tzn. zamiast rozchodzić się od środka na zewnątrz, to one do środka dążą, i jak fale o brzeg uderzają?
                                  • tropem_misia1 Re: Rów Mariański 15.03.14, 21:04
                                    Rozchodzą się.Jak po ciepnięciu kamieniem.
                                    Muskając swym brzemieniem wszystko co nas otacza.
                                    Mają wpływ nie tylko na nas.Na ten przykład na kogoś jeszcze kto nam towarzyszy w życiu codziennym.
                                    Bo nie jesteśmy sami.Może samotni, ale nie sami.
                                    Nasza decyzja zatacza takie kręgi i czasem nie tylko my ponosimy konsekwencje.
                                    • debi_bebi Re: Rów Mariański 15.03.14, 21:16
                                      Teraz rozumiem, i nie jest mi to obce, choć na moim radarze tylko dwa obiekty świecą.
                                      • tropem_misia1 Re: Rów Mariański 15.03.14, 21:35
                                        czasem obiekt jest całym niebem i światem
                                        • debi_bebi Re: Rów Mariański 15.03.14, 21:39
                                          Ale w tym układzie to i my stajemy się jego kręgiem.
                                          • tropem_misia1 Re: Rów Mariański 15.03.14, 21:45
                                            O!
                                            No tak.

ach kciałabym być kometą..............
                                            mknąć z warkoczem rozwianym..................
                                            tam gdzie kosmos tajemny
                                            z niczym jest nie związany
                                            żadne układy nie wiążą
                                            wiec krzyczę:precz z grawitacją
                                            tu,tam gdzieś szybko zakręcę
                                            i umknę z błyskiem i gracją

tongue_out
                                            • debi_bebi Re: Rów Mariański 15.03.14, 21:50
                                              Trafiłaś w sedno mych marzeń pośmiertnych big_grin
                                              • anus-hka Re: Rów Mariański 15.03.14, 22:25
                                                pośmiertnych?
                                                a na cholere to wtedy?
                                                • debi_bebi Re: Rów Mariański 15.03.14, 22:50
                                                  No wiesz, bo mam nadzieję, że wtedy może wreszcie wszystko będzie można mieć w nosie smile
                                                  Układy, zobowiązania, przymusy, obciążenia i tym podobne.
                                                  Bo mi się marzy być czystą energią i robić to, co tak ładnie opisała Tropcia. Śmigać, gdzie mi się zachce, spotykać inne energie, z jednymi sobie pobyć trochę, z innymi może trochę dłużej i takie tam smile
                                                  • anus-hka Re: Rów Mariański 15.03.14, 22:55
                                                    no ja mam nadzieje ze wtedy sie w końcu wyśpiebig_grin
                                                  • debi_bebi Re: Rów Mariański 15.03.14, 23:08
                                                    No! Marzyć zawsze można - i to bezkarnie i bezkrytycznie smile
    • anus-hka Re: Rów Mariański 15.03.14, 18:37
      co do rowu to na tej pieprzonej ziemi juz nic głębiej nie ma
      • debi_bebi Re: Rów Mariański 15.03.14, 18:44
        Dziś rano, kiedy szukałam czegoś do pokrzyczenia na forum Lezia, natknęłam się na Youtube na przekaz o jakichś odwiertach. Ponoć dowiercili się do samych piekieł.

Wykopali tunel głęboki na 15 km. Usłyszeli jęki potępionych?
        • anus-hka Re: Rów Mariański 15.03.14, 18:47
          może z przepicia raczej te jęki bo na tej głębokości to juz nie płynie czasem?
          • debi_bebi Re: Rów Mariański 15.03.14, 18:53
            To tez i napisali w artykule, że to jedna wielka mistyfikacja smile
            • super.halusia Re: Rów Mariański 15.03.14, 21:17
              Najgłębsze miejsce na ziemi.
              Co Ciebie tak naszło?
              • debi_bebi Re: Rów Mariański 15.03.14, 21:27
                Mnie często nachodzi NAROWISTOŚĆ smile
                • leziox Re: Rów Mariański 15.03.14, 22:07
                  O Boze!Pelnia Ksiezyca.
                  A Anuzia ma przemyslenia.
                  Ratuj sie kto moze!
                  • leziox Re: Rów Mariański 15.03.14, 22:35
                    A poza tym "Rów Marianki"podoba mnie sie zdecydowanie lepiej.
                    • anus-hka Re: Rów Mariański 15.03.14, 22:40
                      Jak jest ino głębszy to sie tam chce zagłebic
                      • amityr Re: Rów Mariański 16.03.14, 11:52
                        Zawsze byłem zwolennikiem rowka raczej płytkiego. Skacząc w głąb lubię się odbić od dna.
                        • anus-hka Re: Rów Mariański 17.03.14, 07:05
                          A to zależy od upodobań ewentualnie warunkówwink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka