Dodaj do ulubionych

a więc.......:P

12.04.14, 08:43
jest motywacja wewnętrzna i motywacja zewnętrzna
Motywacja zewnętrzna to strój ( wiedzę tę zaczerpnęłam z TV)

a ja nie mam strojuuuu....nie odchudzam się...tongue_out
Obserwuj wątek
    • rybka.11 Re: a więc.......:P 12.04.14, 09:08
      a musisz sie odchudzać?wink
      Zakładam, że... nie musiszwink
      • tropem_misia1 Re: a więc.......:P 12.04.14, 09:22
        no wiesz...sama "w sobie się nie mieszczę".......
        • zegor Re: a więc.......:P 12.04.14, 10:06
          A miałaś zrobić akcję ogólnoforumową.......
          • tropem_misia1 Re: a więc.......:P 12.04.14, 10:11
            a kto ma strój? Wystąp!
            • tamaryszek44 Re: a więc.......:P 12.04.14, 21:34
              Ale jaki strój? bo nie kumam.
              • apersona Re: a więc.......:P 12.04.14, 21:43
                nastrój na odchudzanie
                • anus-hka Re: a więc.......:P 12.04.14, 21:59
                  ja nie mam ale i tak zeszło 5 kg nie wiadomo kiedy
                  • zegor Re: a więc.......:P 13.04.14, 18:43
                    anus-hka napisała:

> ja nie mam ale i tak zeszło 5 kg nie wiadomo kiedy

Anusia......a nie moglibyśmy razem....jakoś....zrzucać po te 5kg ???????

big_grin
              • debi_bebi Re: a więc.......:P 13.04.14, 18:37
                O ile dobrze pamiętam, chodzi o pasiasty. Bo pod takim nie widać wałeczków i wgłębień big_grin
                • zegor Re: a więc.......:P 13.04.14, 18:45
                  debi_bebi napisała:

> O ile dobrze pamiętam, chodzi o pasiasty. Bo pod takim nie widać wałeczków i wg
                  > łębień big_grin

Bebi,w pasiastym byłbym podobny do warchlaka.....

https://www.henrykkoscielny.pl/Images/117.jpg
                  • debi_bebi Re: a więc.......:P 13.04.14, 18:52
                    Oj tam, zaraz do warchlaka. A zresztą warchlaki są milusie, póki nie zrobi się z nich dorosła świnia, albo wieprz, albo co tam jeszcze.

Tu trochę paskowych propozycji dla puszystych smile

https://www.hurtroma.pl/pliki/dla_puszystych.jpg
                    https://www.mylady.pl/623-1368-thickbox/sara-paski-ecru.jpg
                    • zegor Re: a więc.......:P 13.04.14, 18:56
                      Może ze mnie jeszcze nie taka świnia,ani nawet nie przymierzając wieprz,
                      ja wiem,że te Panie też chciały być wiotkie jak trzcinki.....powodzenia big_grin
                    • darima_ka Re: a więc.......:P 15.04.14, 18:52
                      Dla puszystych tylko paski pionowebig_grin
                      • leziox Re: a więc.......:P 15.04.14, 22:54
                        To i tak nie ma sensu,bo po zrzuceniu tych wszystkich fatalaszkow naga prawda niemalze rzuca sie w slepia i nie ma czym zamaskowac.
                        • debi_bebi Re: a więc.......:P 16.04.14, 05:41
                          Zaraz wyjdzie na to, że puszystości są apetyczne tylko dla kanibali suspicious
                          • tropem_misia1 Re: a więc.......:P 16.04.14, 07:46
                            a pochwały i pienia tylko od Rubensa
                            • debi_bebi Re: a więc.......:P 16.04.14, 08:00
                              Oraz artystów z epoki ... no z bardzo dawnej smile

https://www.mojapoezja.pl/upload/Image//Wenus_z_Willendorfu_m.jpg
                              • debi_bebi Re: a więc.......:P 16.04.14, 08:00

• tropem_misia1 Re: noooooooo 16.04.14, 08:17
                                  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/f7/Willendorf-Venus-1468.jpg/240px-Willendorf-Venus-1468.jpg
                                  • tropem_misia1 Re: a tropiąc ..znalazłam idole cykladzkie :D 16.04.14, 08:23
                                    https://www.historiasztuki.com.pl/ilustracje/RZEZBA/Cyklady-Cycladic_idol-2.jpg
                                    • anus-hka Re: a tropiąc ..znalazłam idole cykladzkie :D 16.04.14, 08:44
                                      Wychodzi mnie z oględzin tychże "Venus" że nie ważne czyją sie jest najlepiej występować nago
                                      • tropem_misia1 Re: a tropiąc ..znalazłam idole cykladzkie :D 16.04.14, 09:02
                                        wychynąwszy za okno uważam ,że najlepiej dziś wystąpić w ubraniu tongue_out
                                        • anus-hka Re: a tropiąc ..znalazłam idole cykladzkie :D 16.04.14, 09:20
                                          a tak tak na zewnątrz przebywanie nago grozi zejściem
                                          • tropem_misia1 Re: a tropiąc ..znalazłam idole cykladzkie :D 16.04.14, 09:21
                                            albo atakiem sił zewnętrznychsmile)))))))))
                                            • anus-hka Re: a tropiąc ..znalazłam idole cykladzkie :D 16.04.14, 09:24
                                              smile)))))
                                              ach tak raz w życiu zamieszki wywołać!!!
                                              • tropem_misia1 Re: a tropiąc ..znalazłam idole cykladzkie :D 16.04.14, 09:26
                                                sie Ci marzy............smile))))))))))
                                              • debi_bebi Re: a tropiąc ..znalazłam idole cykladzkie :D 16.04.14, 20:06
                                                Do spełnienia droga prosta: wystarczy wyjść nago na ulicę. Podejrzewam, że nie tylko zamieszki można wywołać, ale i siebie na pierwszych stronach wszelkich szmatławców i nie tylko smile
                                                Ale komu by sie chciało eksponować wdzięki otrzymane od natury i jeszcze za to płacić? Bo mandat za obrazę moralności (chłe chłe - "moralności") murowany.
                                                • zegor Re: a tropiąc ..znalazłam idole cykladzkie :D 16.04.14, 20:09
                                                  Mojej moralności to nie obraża.....podaj termin..ekspozycji big_grin
                                                  • debi_bebi Re: a tropiąc ..znalazłam idole cykladzkie :D 16.04.14, 20:21
                                                    Nie chcę się eksponować na widoku publicznym, Zegorku. Swój narcyzm skutecznie pielęgnuję w 4 ścianach smile
                                                  • zegor Re: a tropiąc ..znalazłam idole cykladzkie :D 16.04.14, 20:26
                                                    Bo Wy tak wszystko "tylko dla siebie"..........
                                                    A może czasem "jednoosobowa publika" strzeliła by aplauzem big_grin
                                                  • anus-hka Re: a tropiąc ..znalazłam idole cykladzkie :D 16.04.14, 21:02
                                                    Zwariowali?
                                                    Kto by chciał ogladac mój nagi...narcyzm...toż jestem dobry człowiek i dbam o serca innych ludzi i nerwy
                                                  • zegor Re: a tropiąc ..znalazłam idole cykladzkie :D 16.04.14, 21:07
                                                    Anusia z Ciebie jest jednak dobre,młode dziecko big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka