debi_bebi 30.04.14, 05:48 udało się Wam posiąść złotą rybkę, która spełnia życzenia, to czego byście sobie zażyczyli? Tradycyjnie spełniłaby 3 życzenia. Hm? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 Re: Gdyby 30.04.14, 06:02 Pomyślę.... bo co nagle to po diable Najpierw pomyślałam o dosycie ,ale wtedy nie zostało by nic. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Gdyby 30.04.14, 06:09 Ja se myślę, że : zdrowie mamony akurat tyle, żeby nie trzeba było sobie odmawiać przyjemności i coś jeszcze Odpowiedz Link
anus-hka Re: Gdyby 30.04.14, 06:58 ...a mam takie jedno...ale powiem rybie na ucho...jak sie objawi Odpowiedz Link
von-kloszard Re: Gdyby 30.04.14, 07:03 cycki można teraz sobie powiększyć bez proszenia złotej rybki Odpowiedz Link
anus-hka Re: Gdyby 30.04.14, 07:06 von-kloszard napisał(a): > cycki można teraz sobie powiększyć bez proszenia złotej rybki a z cyckami to ja nie mam problemów Odpowiedz Link
von-kloszard Re: Gdyby 30.04.14, 07:14 > a z cyckami to ja nie mam problemów to dobrze brzmi, bo ten asortyment złota rybka może mieć na wyczerpaniu Odpowiedz Link
anus-hka Re: Gdyby 30.04.14, 07:38 von-kloszard napisał(a): > > a z cyckami to ja nie mam problemów > > to dobrze brzmi, bo ten asortyment złota rybka może mieć na wyczerpaniu to kiepska rybka by była Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Gdyby 30.04.14, 14:12 Skromna jestem,jedno niechby spełniła: zdrowie niech dopisuje,to kasę sobie zarobię Odpowiedz Link
leziox Re: Gdyby 30.04.14, 14:44 Nie mam zadnych zyczen,niech zlota rybka sp.dala. Tylko klopoty sa od takich niespodzianek. Odpowiedz Link
von-kloszard Re: Gdyby 30.04.14, 15:58 leziox napisał: > Nie mam zadnych zyczen,niech zlota rybka sp.dala. > Tylko klopoty sa od takich niespodzianek. Ot, żywot człowieka poczciwego Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Gdyby 30.04.14, 19:52 Otóż to...i pozostajemy w osłupieniu nie spełnieni choć się spełniło. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Gdyby 30.04.14, 18:37 Złota rybka albo niedosłyszy, albo głupią udaje , bo nigdy nie spełnia życzeń Odpowiedz Link
zegor Re: Gdyby 30.04.14, 20:16 Przychodzi facet do swojego kumpla, patrzy, a tam u niego na podwórku wielki kort tenisowy z trybunami na kilka tysięcy ludzi. Na korcie Federer z Roddickiem rozgrywają mecz. Idzie do kumpla i pyta: - Stary, skąd ty miałeś tyle kasy żeby zafundować sobie to wszystko? - A wiesz, bo mam złotą rybkę która spełnia każdemu życzenie. - Pożycz mi ją! Jutro ci oddam! - Dobra, tylko uważaj, ona jest mocno przygłucha, musisz do niej wyraźnie mówić. Facet wziął rybkę i szczęśliwy wraca do domu. Postawił na stole i głośno, wyraźnie, powoli mówi do niej akcentując każde słowo: - Złota rybko! Chcę mieć górę złota. Rybka na to: - OK. Idź spać a rano życzenie będzie spełnione. Facet wstaje na drugi dzień, a tu jego dom przygnieciony przez górę błota. Chwycił rybkę, leci do kumpla i krzyczy: - Coś ty mi dał! Chciałem górę złota a ona mi dała górę błota! - Mówiłem ci przecież, że jest trochę głucha. Co ty niby myślałeś, że ja chciałem mieć wielki tenis? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Gdyby 30.04.14, 20:28 Dlatego lepiej byłoby napisać do rybki podanie..... Odpowiedz Link