tropem_misia1 02.05.14, 19:41 z ogromnymi pośladkami. a tu proszę.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 Re:Steatopygia 02.05.14, 19:43 cecha charakterystyczna zwłaszcza dla niektórych ludów afrykańskich - m.in. Buszmenów i Hotentotów (w mniejszym stopniu u Pigmejów), polegająca na znacznym odkładaniu się tłuszczu na pośladkach. Odpowiedz Link
amityr Re:Steatopygia 02.05.14, 20:20 Czy to prawda, że teraz znowu modne takie duże pośladki.Dziewczyny noszą specjalne spodnie , które uwydatniają a nawet powiększają pupę. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re:Steatopygia 02.05.14, 20:30 Tego nie wiem. Nie śledzę mody. Mnie wydają się nienaturalne. ale ja ...baba jestem....mnie to śmieszy...ale innych może zanęcać? Odpowiedz Link
leziox Re:Steatopygia 02.05.14, 22:11 Nie wiem,ale nie powiem aby mnie sie to szczegolnie podobalo. Moze kotu jako worek treningowy dla pazurkow to i owszem. Dupa jak donica pod agawe. Ble. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re:Steatopygia 03.05.14, 09:08 Dla kota się nie nadaje. Chyba żeby było bardzo szczeciniaste. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re:Steatopygia 03.05.14, 21:45 a to już kompletnie nie rozumiem tego anatomicznego podziału Bo mię się zdaje ,że nazwy rodzi łeb osobnika a jakie zrodzi to wynika skąd skąd się wywodzi Taki na ten przykład kolejarz powie : bufory Odpowiedz Link
von-kloszard Re:Steatopygia 03.05.14, 22:22 Co tu rozumieć proszę Misiowej wsadzasz łapę pod stanik i masz w łapie cycki albo tylko biust Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re:Steatopygia 03.05.14, 23:21 Ja nie wsadzam i ani myślę wsadzać. To mięśnie piersiowe : mniejsze i większe, Po dwa z każdej strony czyli cztery . Odpowiedz Link
anus-hka Re:Steatopygia 04.05.14, 00:17 tropem_misia1 napisała: > cecha charakterystyczna zwłaszcza dla niektórych ludów afrykańskich - m.in. Bus > zmenów i Hotentotów (w mniejszym stopniu u Pigmejów), polegająca na znacznym od > kładaniu się tłuszczu na pośladkach. ...w dzisiejszych czasach niektóre panie z innych plemion nakładają sobie ten tłuszcza na pośladkach operacyjnie Odpowiedz Link