zegor 23.05.14, 16:40 Bywa tak,że człowieka uczepi się piosenka i popuścić nie chce cały dzień się w głowie kołacze a czasem nawet w nocy.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zegor Re: A ty maszeruj.... 23.05.14, 16:41 Mnie się dzisiaj przy sprzątaniu taka uczepiła..... Piosenka z rajdów,z obozów. Starsi pewnie ją pamiętają Odpowiedz Link
zegor Re: A ty maszeruj.... 23.05.14, 16:42 Ma to cholerstwo zwrotek w trzy dupy. Jak się na szlaku spotykało inną grupę, to i nowe zwrotki się poznawało Odpowiedz Link
zegor Re: A ty maszeruj.... 23.05.14, 16:50 Napiszę kilka,jak ktoś zna niech dopisze Dziś wszystkie kwiaty,wszystkie ptaki,wszystkie drzewa cała przyroda dzisiaj o Leninie śpiewa A ty maszeruj,maszeruj głośno krzycz Niech żyje nam Wołodia Ilicz A kiedy z łóżka nie chce ci się podnieść dupska przypomnij sobie jak walczyła Nadia Krupska A ty maszeruj....... A gdy zabraknie butów i trzewików przypomnij sobie naszych braci,bolszewików A ty .......... Czy w Poroninie jeszcze żyje tamten baca co Leninowi Nadię krupska wy...obracał ? A ty.......... Czy w Poroninie jeszcze rośnie ta leszczyna po której spłynął przenajświętszy mocz Lenina ? A ty........... Dziś cała Moskwa pełna jest polucji na samą myśl o Wielkim Wodzu Rewolucji A ty....... ........ Odpowiedz Link
zegor Re: A ty maszeruj.... 23.05.14, 16:58 Dla tych,co nie znają melodii : PRL - A ty maszeruj Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: A ja maszerowałam 23.05.14, 18:10 dziś korytarzem w pracy wyłam :....gdy mi ciebie zabraknie w sumie w kółko to samo wyłam Nic nikomu się nie stało. Mnie też. Odpowiedz Link
anus-hka Re: A ja maszerowałam 23.05.14, 18:46 mnie sie jęzora uczepiło na smutno i chociaż nie rycze tak zajebiscie jak Rysiek to co z tego...i tak nikt nie słyszy... TO ; ...nie budźcie marzeń ze snu ... Odpowiedz Link
zegor Re: A ja maszerowałam 23.05.14, 19:27 No !!!!! To nie jest ze mną tak źle Bo już się bałem,że oprócz tego,że kłócę się z samym sobą, przeklinam w samochodzie na innych kierowców, mówię do siebie to jeszcze w głowie ktoś mi śpiewa Ale widzę,że nie jestem sam Odpowiedz Link
zegor Re: A ja maszerowałam 23.05.14, 19:28 Wyszło mi,że tropcia nostalgicznie, Anusia lirycznie a ja patriotycznie Odpowiedz Link
zegor Re: A ja maszerowałam 23.05.14, 19:32 A jak mam kłopoty to łazi za mną "Człowieczy los" Od czasów szkolnych...... Jak wracałem do domu gwiżdząc tą piosenkę, to matka wiedziała,że trzeba sprawdzić,co narozrabiałem Odpowiedz Link
zegor Do każdej chwili 23.05.14, 20:26 Do każdej chwili życia można przypisać cytat ( nie ja ) ale też można dopasować piosenkę. Całe życie przeżyłem z melodią, czasem liryczną,czasem nostalgiczną, czasem gniewną,a i patriotyczne się trafiały A na dziś Marek Grechuta "Hop szklankę piwa" Odpowiedz Link
zegor Re: Do każdej chwili 23.05.14, 20:32 Otworzyłem Grechutę...... i zanurzyłem się...... Marek Grechuta "Świecie nasz" Odpowiedz Link
tamaryszek44 Re: Do każdej chwili 23.05.14, 20:54 Bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, lubiłam Grechutę i jego piosenki. Dziś i mi kołacze się po głowie ale ta.... Honorata Skarbek HONEY - Nie Powiem Jak [;LYRICS VIDEO]; Ps: nadeszła ogromna burza i zaraz może mnie nie być. Wyłączcie kompy podczas burzy? Odpowiedz Link
leziox Re: Do każdej chwili 23.05.14, 20:58 Ja nic nie bede wylaczal bo burzy u mnie ni mo.Byla wczoraj a teraz jest u Was. Odpowiedz Link
zegor Re: Do każdej chwili 23.05.14, 21:05 leziox napisał: > Ja nic nie bede wylaczal bo burzy u mnie ni mo.Byla wczoraj a teraz jest u Was. Sprzedałeś burzę do nas ???? Odpowiedz Link
zegor Re: Do każdej chwili 23.05.14, 21:05 tamaryszek44 napisała: > Bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, lubiłam Grechutę i jego piosenki. > Dziś i mi kołacze się po głowie ale ta.... > > > Ps: > nadeszła ogromna burza i zaraz może mnie nie być. Wyłączcie kompy podczas burz > y? Podczas burzy najlepiej wyłączyć....ale szkoda,że Cię nie będzie Odpowiedz Link
zegor Re: Do każdej chwili 23.05.14, 21:16 tamaryszek44 napisała: Tamarko,mam nagranie,które działa na mnie Lara Fabian straciła mężczyznę,jest na skraju załamania nerwowego, ma śpiewać na koncercie...... Zaczyna i trzeba wczuć się,co robi widownia Gama uczuć na jej twarzy A po koncercie wypowiedz jej menadżera : Widzisz,dla takich chwil warto żyć... Zobacz : Lara Fabian - Je T'aime - Live Concert - magyar felirattal Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Do każdej chwili 24.05.14, 09:18 Obejrzałam. Tak zgodnie jedną myślą tchnięci zaintonowali. a potem wspierali cały czas a ona pokazała całą siebie działa Odpowiedz Link
zegor Re: Do każdej chwili 24.05.14, 17:17 anus-hka napisała: Anusia,to uczucie zapomniane, no chyba,że do alkoholu Odpowiedz Link
anus-hka Re: Do każdej chwili 24.05.14, 18:11 zegor napisał: > anus-hka napisała: > > Anusia,to uczucie zapomniane, > no chyba,że do alkoholu > Marek Grechuta - Nie dokazuj Odpowiedz Link
anus-hka Re: Do każdej chwili 24.05.14, 18:19 W dzikie wino zaplątani - Zakopower Sebastian Karpiel Bułecka Odpowiedz Link