mori111 18.06.15, 21:34 www.youtube.com/watch?v=ywVRaEvK24k Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 Re: Śliczne 12.07.15, 08:11 No tak...z dala od skomputeryzowanego świata) a Ty tydzień? to mało Odpowiedz Link
lilith70 Re: Śliczne 12.07.15, 09:36 Za tydzień czyli od przyszłej soboty, a wyjeżdżam na razie na 10 dni Ale potem jeszcze będę miala we wrześniu. Odpowiedz Link
lilith70 Re: Śliczne 12.07.15, 10:48 Hahaha a ja we wrześniu gdzies w cieplejsze okolice się wybiorę, i tak Ale kiedyś sobie pojadę jesienią w Bieszczady, podobno sa piękne właśnie o tej porze roku. Byłam tam latem nie raz i wiosną, a jesienią jeszcze nie. Obiecuję sobie to już 20 lat Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Śliczne 12.07.15, 11:04 Ja latem cierpię.To co to za odpoczynek? jesienią oddycham pełną piersią. Kolorami oczy sycę. Szeleszczę liśćmi pod stopami. Wącham króla grzybów. Chodzę po dywanie wrzosów. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Śliczne 12.07.15, 11:23 Kocham ją i o niej piszę np: i przyszła jesień szarobura zgarnęła suknię w drobne dłonie ciężką od błota i wilgoci tylko gdzieniegdzie żółty liść płonie a rudy koral na jej szyi już blask swój traci kasztanowy już babie lato poszarzało zwisając smętnie z jesiennej głowy idzie po polach zimnym brzaskiem by kryształową rosę zbierać a skute lodem łzy zwiastują już czas...już czas,już czas umierać lub nawiązując do niej : Moją głowę oplata nitka babiego lata. To włos srebrem się mieni mojej późnej jesieni. Liść szarobury się kładzie pod te włosy w nieładzie by policzkiem zmarszczonym szeleścić nieskończonym szeptem :witaj kochany gdy budzę się nad ranem. Odpowiedz Link
lilith70 Re: Śliczne 12.07.15, 16:48 Piękne. Same talenty na tym forum, naprawdę Pozdrawiam z rozkrzyczanego Torunia Odpowiedz Link
super.halusia Re: Śliczne 12.07.15, 08:38 tropem_misia1 napisała: > a gdzie Mori poniosło? Ma się dobrze,nadal jest wesoła Odpowiedz Link