Dodaj do ulubionych

Polecie...

23.08.18, 09:13
A TAKI TERMIN W TV USŁYSZAŁAM gdy pogodę zapowiadali.
Czyli panie i panowie zbliża się polecie.
Tiaaa...A potem przedzimie?
Jesień się na nas wypięła?
Obserwuj wątek
    • rudka-a Re: Polecie... 23.08.18, 09:52
      Aaa, zbliża się, czyli jeszcze nieee...
      To taka uwertura do jesienie, nie?
      tej słonecznej, kolorowej.....winkwink)
      • tropem_misia1 Re: Polecie... 23.08.18, 10:50
        Chyba tak.
        A "polecie wypowiedzieli przy obietnicy spadku temperatur.😁
        • zegor Re: Polecie... 23.08.18, 11:01
          Ja mam polecie bo mi od miesiąca polatują liście z czereśni 😁
        • rudka-a Re: Polecie... 23.08.18, 11:09
          Parę dni temu, jadąc po ogóry i maliny do koleżanki...
          rzuciłam okiem na pola..ściernisko już, mgła snująca się..i ten chłodek poranny...
          też pomyslałam.....to już po/lecie smile)
          ale około godziny 10 temperatura poszybowała, pot zrosił czoło i przeszła mi nostalgia ;DD
          polecie, to czas, kiedy trzeba zarzucić sweterek, zwiewną sukienkę zamienić na coś mniej...fruwającego wink)) jakie to będzie psikreeee..ojjj wink)
          • zegor Re: Polecie... 23.08.18, 11:15
            Jak ja lubię gdy takie zwiewne sukienki po....latują powyżej stringów 😀
            • rudka-a Re: Polecie... 23.08.18, 11:30

i wiatr bywa..lubieżny wink)

https://archivo.eluniversal.com.mx/img/2013/10/Esp/article-2.jpg
              • tropem_misia1 Re: Polecie... 23.08.18, 12:00
                O! Zegorku piszesz..i masz. smile))
                • zegor Re: Polecie... 23.08.18, 14:33
                  Jak to dobrze jest być rozumianym przez Kobietę wink
                  • rudka-a Re: Polecie... 23.08.18, 14:53
                    ...ale kapelusik nie drgnął wink)
                    • zegor Re: Polecie... 23.08.18, 16:17
                      Widocznie cugu nie ma.......komin przytkany wink
                      • rudka-a Re: Polecie... 23.08.18, 16:38
                        Dobry wycior potrzebny..
                        jakby cooo, to mam na stanie wink))))
                        • zegor Re: Polecie... 23.08.18, 22:47
                          Myślisz ?????
                          Niczym delikatniejszym się nie poradzi ?
                          Może wystarczy tylko dmuchnąć wink
                          • rudka-a Re: Polecie... 24.08.18, 09:23
                            Noo, własciwie, to nie wiem wink
                            jak długo nieczyszczony, to trzeba doobrego kominiarza...aa, wiesz, jak trudno dzisiaj o porządnego fachurę wink) żeby roboty nie sp.....artolił wink)
    • zegor Re: Polecie... 24.08.18, 16:38
      U mnie pierwsza burza od....Ho,Ho, albo jeszcze dawniej 😁
      Daje zdrowo,z muzyką i przytupem 😁
      A ja zaraz muszę wyjechać.... nawet pies nie chce na dwór !
      • tropem_misia1 Re: Polecie... 24.08.18, 16:50
        Może Tekla do Ciebie zawitała. Zapowiadali jej przybycie. Idzie od Skandynawii przez niemcy do nas
        • zegor Re: Polecie... 24.08.18, 17:58
          Dziesięć km jechałem w ulewie że drogi nie było widać a dalej powoli przestawało
          Teraz jest tylko ciemno
          • zegor Re: Polecie... 24.08.18, 20:50
            Mimo że ulewa była krótka to nie mogę narzekać.
            W ciągu godziny nalało zbiornik 600 litrów "z czubkiem" 😁
            • rudka-a Re: Polecie... 24.08.18, 21:44
              I jest sprawiedliwość? nieee maaaaaa...
              bo jeden ma po czubek, a drugi w ogóle wink)
              • zegor Re: Polecie... 24.08.18, 23:44
                No przestań ! Ja mam tylko jeden czubek
                a o Twoich dwóch będę w marzeniach wink
                • rudka-a Re: Polecie... 25.08.18, 10:06
                  No, co Tyy?! big_grin tak??
                  bo ja znalazłabym dwa...wink)
                  • zegor Re: Polecie... 25.08.18, 15:54
                    Mnie liczysz za czubka ????
                    😁
                    • rudka-a Re: Polecie... 25.08.18, 20:46
                      Raczej..nosek...czubeczek noska! wink)
                      • zegor Re: Polecie... 25.08.18, 21:43
                        Zrobimy eskimoska ????????
                        wink
                        • rudka-a Re: Polecie... 25.08.18, 21:53
                          ..że nosek do noska? wink)
                          nooo, wiesz coooo....mamy swoje, lepsze zwyczaje wink))
                          • zegor Re: Polecie... 25.08.18, 23:41
                            Nie musimy się tak szczelnie osłaniać przed zimnem wink
                            • rudka-a Re: Polecie... 26.08.18, 11:59
                              No, jasne, że nie big_grin
                              katarek i łamanie w kościach, to sama frajda wink))
                              • zegor Re: Polecie... 26.08.18, 14:25
                                Nie wymagam żebyś była aż tak...pociągająca
                                😁
                                • rudka-a Re: Polecie... 26.08.18, 20:33
                                  Antypatyczna brzmi jeszcze gorzej wink
                                  • zegor Re: Polecie... 26.08.18, 21:20
                                    To była tylko gra słów !
                                    • rudka-a Re: Polecie... 26.08.18, 21:33
                                      ..no, i nie dogodzi wink))
                                      • zegor Re: Polecie... 28.08.18, 13:35
                                        Koniec lata........Komu ?????????????????
                                        wink
                                        • rudka-a Re: Polecie... 28.08.18, 16:13
                                          Jaki koniec lata??? koniecznie chcesz mi spartolić humor wink)
                                          komu? a, zgadnij wink)
                                          wiadomo....Ci/Wam/mężczyznom '))
                                          • zegor Re: Polecie... 28.08.18, 17:47
                                            No to jak koniec lata to chyba fajnie ????
                                            • rudka-a Re: Polecie... 28.08.18, 19:25
                                              Ja tak fajnie nie mam w kotłowni, jak Ty wink)
                                              nie spieszno mi tam wink)
                                              • zegor Re: Polecie... 28.08.18, 20:20
                                                Nie myślałem o.......jesieni wink
                                                • rudka-a Re: Polecie... 28.08.18, 20:48
                                                  Ciężki orzech do zgryzienia mam wink
                                                  • zegor Re: Polecie... 28.08.18, 22:25
                                                    Dobrze, że na .......Ciebie wink trafiło wink
                                                  • zegor Re: Polecie... 29.08.18, 17:50
                                                    Gryzoń machnął kitą i zginął na kolejną dobę 😁
                                                  • rudka-a Re: Polecie... 29.08.18, 18:12
                                                    Jaki gryzoń?! suspicious
                                                    że szczurek? big_grin....
                                                    czas na zmianę nicka, znaczy się przefarbować wink
                                                  • zegor Re: Polecie... 30.08.18, 09:29
                                                    No to jak ja Cię teraz rozpoznam ????
                                                    😁
                                                  • rudka-a Re: Polecie... 30.08.18, 14:46
                                                    ładnie się przedstawię, lub pomacham Ci smile))
                                                  • zegor Re: Polecie... 30.08.18, 18:00
                                                    Jeżeli tym,o czym pomyślałem to mogę dostać oczopląsu 😁😁😁
                                                  • rudka-a Re: Polecie... 30.08.18, 21:14
                                                    Dlatego też w trosce o Twoje patrzałki machnę Ci....https://www.gify.net/data/media/81/reka-ruchomy-obrazek-0080.gif wink)
                                                  • zegor Re: Polecie... 31.08.18, 14:42
                                                    Troszkę.....pozbawiłaś mnie przyjemności wink
                                                  • rudka-a Re: Polecie... 31.08.18, 21:02
                                                    Troszkę!...czyli będzie wybaczone wink))
                                                  • zegor Re: Polecie... 31.08.18, 21:53
                                                    Takie "wybaczanie" mogłoby być całkiem fajne wink
                                                  • rudka-a Re: Polecie... 31.08.18, 22:02
                                                    Aaaaaaa, wiesz...fochać się można długooooooo wink
                                                    własnie dla tej...fajności wink))
                                                  • zegor Re: Polecie... 31.08.18, 23:42
                                                    Jak to dobrze gdy uczucia biorą górę nad emocjami wink
                                                  • zegor Re: Polecie... 01.09.18, 20:33
                                                    Emocje były górą ??????
                                                  • rudka-a Re: Polecie... 01.09.18, 20:44
                                                    trzeci wariant - pragnienia wink))
                                                  • zegor Re: Polecie... 01.09.18, 22:42
                                                    Pragnienia......one przebijają wszystkie opcje wink
                                                  • zegor Re: Polecie... 02.09.18, 00:00
                                                    Weź się przytul ! ! ! !
                                                    wink
                                                  • rudka-a Re: Polecie... 02.09.18, 10:59
                                                    Hah smile no, jasne....przytulaki poprawiają samopoczucie...smile
                                                  • zegor Re: Polecie... 02.09.18, 14:36
                                                    Bardzo 😀
                                                  • rudka-a Re: Polecie... 02.09.18, 21:29
                                                    Czyli jakieś doświadczenia w tym temacie masz wink))
                                                  • zegor Re: Polecie... 02.09.18, 22:39
                                                    https://api.ning.com/files/bfdU3foBPTHC9HffMXdLUT4tZt3xEdT1lZZHE1cNaSJ5I7Shui7sFwkPRshLp8djnzb5lTc40vdazNa8Go8HMP74qAd9rJeUiGZ7pt8KBXk_/hahahahaha.gif
    • kreska_z Re: Polecie... 06.10.18, 17:33
      podziemie to z innej beczkismile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka