tropem_misia1 29.04.09, 07:54 zlała mi się na dywan!!! dawno tego nie robiła. O co jej ,kurna ,chodzi? oskubię!!!!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ziolo.zielone Re: pewna dama 29.04.09, 08:22 Psa, kota czy ludzia? Może kuweta nie była wyczyszczona, albo spacer był za krótki. Może ma problemy z wiekiem i pęcherzem? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: pewna dama 29.04.09, 08:38 Kotka 9 lat kuwetę czyszczę od razu po..nie czekam Odpowiedz Link
ziolo.zielone Re: pewna dama 29.04.09, 08:41 To już starsza chociaż wciaż niestara dama i chyba dziwaczeje. Jeśli nie jest wysterylizowana, to może z powodu rujki? Takie znakowanie terenu? Odpowiedz Link
ziolo.zielone Re: pewna dama 29.04.09, 08:45 Mój dziewięcioletni kastrat też zaczyna mieć odpały Zwłaszcza teraz, kiedy jego pupilka zwiała z domu. On najwyraźniej tęskni i oprócz tego, że łazi za nami krok w krok i drze pyszczek pod drzwiami, to od czasu do czasu załatwia się pod wanną. Jestem wyrozumiała, w każdym razie staram się Tyle, że już od dawna nie mam zadnych dywanów. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: pewna dama 29.04.09, 08:50 Jest wysterylizowana odpały ma od urodzenia jedyna z miotu wypasiona 10 kg 56 cm bez ogona neurotyczka kocham ją Odpowiedz Link
ziolo.zielone Re: pewna dama 29.04.09, 09:01 No to już wiesz Chyba nie ma berdziej neurotycznego stworzenia niż moja bokserka. Boi się wielu różnych rzeczy w bardzo różnych okolicznościach. Wychuchana od szczeniaka, wygłaskana, rozpieszczona do granic możliwości i mało kiedy karcona Niktr nigdy jej nie uderzył. Wczoraj zrobiła coś takiego (wolę nie pisać na forum), że spać nie mogłam. Odpowiedz Link
ziolo.zielone Re: pewna dama 29.04.09, 09:17 Wyślę Ci na @, a co mi tam Ale później, teraz już zmykam wąchać trujące konwalie. Odpowiedz Link
krokodyl_13 Re: pewna dama 29.04.09, 09:13 A to szkoda, bo mogłybyśmy załozyc grupe wsparcia. Ja mam dwa koty i psa i tez czasami opada mi wszystko. Odpowiedz Link
ziolo.zielone Re: pewna dama 29.04.09, 09:19 Dobra, Tobie też później wyślę. Perwnie psycholog by się przydał. Mojemu psu i mnie-psu na odpały, mi na nieprzejmowanie się aż tak Odpowiedz Link
darima_ka Re: pewna dama 29.04.09, 17:58 Pewien men robi mi na złość , jak go zostawiam w domu samego popołudniami , przyzwyczajony zostawać z rana tak do 14,00 jeśli wrócę do domu i powtórnie wyjdę bez niego jest złośliwy . Dywanów nie ma ale panelom też wilgotność szkodzi Odpowiedz Link
krokodyl_13 Re: pewna dama 29.04.09, 21:32 mój załatwia to w łazience jeśli tylko dywanikpod wanną jest mokry. Odpowiedz Link