26.09.11, 20:20
Witam. Bardzo prosze o oinformacje. Jade w tym tygodniu do dr Ozimka, bo corcia po prostu ma ciagle zapalenie ucha. Podejrzewam, ze moze ma jakies "robactwo", bo to niemozliwe, zeby z tego nie mogla wyjsc. Powiedzcie mi, czy Pan dr bez badan stwierdzi, ze w organizmie dziecka cos sie zagniezdzilo. Czy oceni stan dziecka, czy powie o grzybach. Prosze napiszcie co moge sie spodziewac po tej wizycie, bo juz ne wiem gdzie szukac ratunku. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • melka1109 Re: dr ozimek 26.09.11, 20:25
      Witaj,
      nie byłam nigdy u dr Ozimka,ale kontaktuję się z Nim drogą mailową. Słyszałam,że dobrze jest przed wizytą uzgodnić z Nim jakie badania wykonać.Na Jego stronie jest kontakt telefoniczny i mailowy (ozimek.orangemail.pl/).
      Pan Doktor odpisuje zazwyczaj w ciągu 1 doby.
      Pozdrawiam
      Monia
      • antyka Re: dr ozimek 27.09.11, 10:11
        Dr Ozimek na podstawie wygladu zdiagnozowal nam gliste/ lub i toksokaroze u corki.
        I nie mylil sie - mimo, ze badania nic nie wykazaly. Po przeleczeniu dziecko bardzo przytylo, minelo wiekszosc objawow.
        • patysiak Re: dr ozimek 28.09.11, 08:34
          u nas podobnie. w badaniu wyszla cadida tylko ale z wywiadu dr ozimek posatwil teze ze maly ma tez gliste. przeleczony. inne dziecko.
    • anwaryl Re: dr ozimek 28.09.11, 09:57

Witam. Bardzo dziekuje za informacje. Jade wiec do Pana doctora w sobote, zobacze co mi powie. Jestem z kujawsko-pomorskie i niestety nie ma u nas lekarza, ktory naprawde zastanawialby sie, dlaczego dziecko tak czesto choruje. Zaraz antybiotyk. Nie wazne, ze kolejny i pomaga na krotko. Szkoda gadac. Dziekuje
      • supernowakk Re: dr ozimek 28.09.11, 13:08
        Znamy Pana Doktora i polecamy. Nie wiem, w jakim wieku jest Twój dzieciaczek, ale to prawda, że nalepiej przed wizytą uzgodnić jaki badania i najlepiej mieć je już ze sobą.
        Mogę też wskazać Vega Medica - przychodnia w Warszawie.

Pozdrawiam.
        • anwaryl Re: dr ozimek 30.09.11, 11:36
          Witam. Moja corcia ma 5 lat. Mieszkam w wojewodztwie kujawsko-pomorskim wiec zastanawiam sie gdzie moge zrobic badania kalu. Niestety nasze labolatoria sa do kitu, bo juz robilam.
          • kasjopea-25 Re: dr ozimek 04.12.11, 00:24
            Do Melka lub innych dziewczyn, które się orientują w tym temacie.
            Mieszkam daleko od Warszawy i niestety nie mogę się umówić na wizytę do dr Ozimka. Proszę o informacje jak wygląda takie poradnictwo poprzez maila? Czy to jest odpłatne, czy lekarz może przepisać mi leki?
            Bardzo proszę o wyjaśnienie jak to wygląda bo też bym chciała skorzystać z takiej porady.
            • melka1109 Re: dr ozimek 07.12.11, 16:44
              Witaj,
              do Doktora wysyła się maila, w którym opisujesz wszystkie objawy i pytania.Pan Doktor odpowiada szybko(zazwyczaj w ciągu kilku-kilkunastu godzin jest odpowiedź).
              Nie wiem czy przepisuje i wysyła recepty.Ja korzystałam tylko z Jego rad. Najlepiej jakby zobaczył Twoje dziecko,ale wiadomo,odległoś robi swoje.Narazie napisz do Niego i zobaczysz czy są podstawy do odrobaczania.
              Pozdrawiam
              Monia
              • kasjopea-25 Re: dr ozimek 09.12.11, 12:17
                Dzięki za odpowiedź.
                Mam jeszcze tylko jedno pytanie-czy taka porada jest bezpłatna? jeśli się płaci to ile i jak to wygląda.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka