Dodaj do ulubionych

Pogorszenie

09.12.12, 13:35
Po jakim czasie od rozpoczęcia leczenia lamblii ziołami może się pojawić pogorszenie? Syn bierze od miesiąca kurację paraprotex i dostał liszaji na pupie i pod kolanem (swędzi go). Wtedy, kiedy odkryliśmy, że lamblie znów zaatakowały też dostał takich samych liszaji i porządnie się rozchorował (ropne zapalenie zatok z antybiotykiem). Jeśli to od odrobaczania, to jak długo może się to utrzymywać? Ma ktoś w tym temacie jakieś doświadczenia? Ostatnio zaczął jeść grapefruity (innych owoców ani cukru nie je) i się zastanawiam czy może to być od chemii w tych owocach? Czy dawać Zyrtec? Bierze też transfer factor plus od miesiąca.
Obserwuj wątek
    • antyka Re: Pogorszenie 11.12.12, 11:27
      Uwazalabym z tym grejfrutem - moze miec wplyw na przyjmowane leki/ suplenty. Pogooglaj sobie - sporo jest w necie na ten temat.
    • aska80 Re: Pogorszenie 11.12.12, 18:54
      Dzięki, ale nic nie znalazłam. Synek je może 2-3 grapefruity tygodniowo. Chyba mu odstawimy i zobaczymy co z liszajami będzie. Te liszaje mnie tak nie martwią, jeśli miałyby być z powodu działania ziół. Żadne wcześniej stosowane leki nie robiły na nim żadnego wrażenia. Najgorsze, że w ciągu roku przybrał tylko 600gram, urósł tylko 6 cm.
    • dinus5 Re: Pogorszenie 21.12.12, 00:06
      Moj syn tez ma liszaje po paraprotex, dlatego wiem , ze te paskudztwa dalej w nim siedza. Przeszedl 3 terapie lekami takimi jak: furazolidon, zentel i tynizadol. Gardiozy nie pokonaly, wraca jak bumerang!

• aska80 Re: Pogorszenie 21.12.12, 19:22
        A jak u niego z wagą? My stoimy w miejscu od dawna. Ostatnio stanęliśmy ze wzrostem. Ta waga i wzrost najbardziej mnie martwią. Ogólnie najbardziej chyba lamblie mnie wykańczają psychicznie. nie ma dnia, żebym nie myślała o chorobie syna. Ta bezsilność mnie dobijasad
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka