oli.nek 16.01.09, 16:05 Jaki macie? jakie są i jaki najlepiej zakupić? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamgabi Re: Zapper 18.01.09, 23:57 Podpinam się. Kupiłam ostatnio korzystając z podpowiedzi na forum zappera, ale ksiązka Clark jeszcze nie doszła. Mam pytania do doświadczonych. Dorośli 7-20-7-20-7. 7 - czas terapii a 20 to przerwa? Czy ten sam schemat można stosować u 2 i 4 latka? Czy można zacząć walkę z robalami (pasożyty i grzyby)od zappera? Niestety mam problem ze zdobyciem zentela ( cyt: " dorośli- niech napiją się wódki"). Tydzień temu byłam z dziećmi na mora- odtruwanie i zażywają kropelki. Można łączyć mora i zappera? Jak długo trzeba sie zapperować? Odpowiedz Link
lorence Re: Zapper 19.01.09, 11:31 Nasz zapper to ten: www.bestzapper.com/zapper.html Używany ponad 1 miesiąc, każdego dnia, u siebie teraz nie widzę nic specjalnego, ale na pocztku zaczęły wyskakiwać mi bolące, ropne ktosty na skroniach, w uszach i na plecach, teraz jest ok, na pewno po wybiciu czegoś uwolniły się patogeny typowe dla tego czegoś co zostało wybite, teraz mam nadzieję, ze opanuję wirus brodawczaka. Mąż używa tylko w weekendy i pozbył się dramatycznego, alergicznego kataru, który nasilały dodatkowo koty, tu jestem pod wrażeniem tego urządzenia, córka 1,6 zapperowana " na śpioszka", koty jak się uda, łapki na miedzianych tabliczkach, ale musze je trzymać, no bo z włąsnek woli to raczej nie chcą.... Zgodnie z tym, co pisze Clark, zapper nie dociera do jelita, takze pasożyty jelitowe nalezy wybijać nalewką z orzecha, lub jak kto woli farmakologicznie, koniecznie trzeba trzymac sie 7min zapper-20 min przetwa-7 min. zapper -20 min. przerwa -7 min. zapper, dlatego, ze po pierwszych 7 min. i zabiciu pasożytów, uwalniają się ich wirusy i bakterie i w dwóch pozostałych sesjach właśnie wybija sie to dziadostwo, więc lepiej nie skracać sesji. Zreszta ksiązka wiele wyjaśnia, candida ciężka do wyleczenia, co do łączenia mora i zappera, to sie nie wypowiadam, nie wiem, zgodnie z sugestią zapper codziennie przez pierwszy miesiąc, potem 2 razy w tygodniu i nalezy pamiętać o przyjmowaniu dobrych bakterii. Clark sugeruje oczyścić wątrobę i nerki, to ułatwi leczenie. Ciekawostka, nabawiłam się łokcia tenisisty, niestety nic nie moge brac, patrz sterydy, bo karmię, a u niej przeczytałam, ze za ten ból odpowiedzialne sa przywry brrrrr i nalezy oczyścić wątrobe, pczyściłam, w sumie tak byle jak, piłam ten olej kilka dni i ból przeszedł, a juz było tak, ze rano nie mogłam się uczesać. Pozdrawiam i życzę udanego, jak to oja mama mówi " capingu" Odpowiedz Link
pacia811 Re: Zapper 20.01.09, 13:06 ja ma takie coś: enervita.com.pl/qc/?p=productsMore&iProduct=1&sName=Bio-Wave-Generator-21-LCD jestem zadowolona, młoda śpi po tych zabiergach Odpowiedz Link