niutaki Re: Niutaki! 28.02.14, 11:59 A dziekuje, dziekuje Lisku kotow i jezy nigdy za wiele. Dzis w nocy obudzil sie slepy Andrzejek, oczywiscie uciekl z hibernatora i poszedl na przechadzke po stryszku...dziad zlapal Andrzejka, zapakowal z powrotem do kartonu.... za 5 minut znowu slyszymy skrobanie na strychu.... Odpowiedz Link
aankaa Re: Niutaki! 28.02.14, 20:32 Niu, zapodaj jakieś świeże zdjęcia jeży <błagalnie> Andrzejek to mój idol !!! no, i jego imię - rozwala mnie totalnie Odpowiedz Link
niutaki Aankaa:) 28.02.14, 21:03 na razie Andrzej nie zapozuje, bo wszelkimi sposobami chcemy dziada spacyfikowac Jak sie obudza wszystkie trzy to bede robic fotki, a moze nawet bedzie jakis fajny filmik, wtedy od razu tu do Was Kochani wrzucam Odpowiedz Link
aankaa Re: Aankaa:) 28.02.14, 21:28 <z niecierpliwością przytupując nóżkami> - kiedy jeże (Andrzejek) się budzą ? oczywiście, jak im nad głowami nie tupiecie a jakbyś, cichcem, Andrzejka podeszła, i słitfocię strzeliła ? takiemu śpiącemu, (pewnie) zwiniętemu w kuleczkę Odpowiedz Link
niutaki Re: Aankaa:) 28.02.14, 21:38 hehe moze spac w kuleczke, albo wywalony na brzuchu, jak spi to go nie widze niestety, bo jest schowany w czesci sypialnej hibernatora. A jak jest na gigancie, tak jak dzis to dziad go lapie i pakuje z powrotem do sypialni Odpowiedz Link
salimis Re: Niutaki! 08.03.14, 18:22 To i ja coś dołożę tym bardziej że na głównej króluje JEŻ Odpowiedz Link
niutaki Re: Niutaki! 09.03.14, 09:30 hehe ale im dobrze fajne jest to ze jak jez polozy igly to jest bardzo przyjemny w dotyku, na brzuszku ma futerko a kolce sa takie gladziutkie i sypkie Andrzej jest takmi pacyfista, prawie wcale sie nie stroszy i jak sie uda dopasc go w locie to mozna glasnac Odpowiedz Link