Dodaj do ulubionych

Listkiewicz: Chcę odejść, ale nie mogę

IP: *.chello.pl 25.10.06, 01:22
to jest jakis koszmar, czytam i nie wierze ... ratuuuuunkuuuuuuu
Obserwuj wątek
    • Gość: Jerry Re: Listkiewicz: Chcę odejść, ale nie mogę IP: *.nyc.untd.com 25.10.06, 03:45
      Zalozyc mu kaftan bezpieczenstwa i do psychiatry z nim.To chory umyslowo debil.
      • Gość: zxy Nie chcem , ale muszem. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.06, 13:25
        Dla dobra polskiej piłki, dla dobra Polski
        • Gość: leon Listek, ja też proszę: wyp.ierdalaj wreszcie!!! IP: *.centertel.pl 25.10.06, 13:36
          .
          • tekameka Który skrzywdziłeś kibica ****parafraza*** 25.10.06, 13:55
            KTÓRY SKRZYWDZIŁEŚ

Który skrzywdziłeś kibica prostego
            Śmiechem nad krzywdą jego wybuchając,
            Gromadę błaznów koło siebie mając
            Na pomieszanie dobrego i złego,

Choćby przed tobą wszyscy się skłonili
            Cnotę i mądrość tobie przypisując,
            Złote medale na twoją cześć kując,
            Radzi że jeszcze jeden dzień przeżyli,

Nie bądź bezpieczny. Kibic pamięta
            Możesz go zabić - narodzi się nowy.
            Spisane będą czyny i rozmowy.

Lepszy dla ciebie byłby świt zimowy
            I sznur i gałąź pod ciężarem zgięta.
            /za Miłoszem/
            • jimmyjazz Odejście Listkiewicza niczego nie zmieni 25.10.06, 14:37
              Jak poleciał Dziurowicz - też się tłumy cieszyły że bedzie lepiej. I co? Bez
              zmian.

Poleci Listek - i też się nic nie zmieni. Na jego miejsce przyjdzie nowy -
              jeszcze nie skompromitowany. I będzie się kręcić dalej.
    • Gość: bradziek Re: Listkiewicz: Chcę odejść, ale nie mogę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 07:59
      ROTFL... nie no... wszyscy KOCHAMY pana Listkiewicza...:x a jak sam SEPP BLATER
      prosi go żeby został to najwyraźniej "wielką moc w nim widzi" :x... LOL...
      • Gość: hrb Uszaszowski Ten zlezaly ser szwajcarski tez powinien byc... IP: 61.69.41.* 25.10.06, 14:38
        PRZETOPIONY. GLUPOTA NIE USTEPUJE LISTKOWI.
      • Gość: adam Re: Listkiewicz: Chcę odejść, ale nie mogę IP: *.chello.pl 25.10.06, 14:49
        sepus tez chyba mial problemy z korupcja ??? cos jakis czas temu obilo mi sie o
        oczy w necie ???? a skoro tak to dziwne by bylo zeby swoj swego nie popieral :/
    • Gość: lubich Re: Listkiewicz: Chcę odejść, ale nie mogę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 08:37
      Panie Listkiewicz - trochę honoru!
      • Gość: fatality Re: Listkiewicz: Chcę odejść, ale nie mogę IP: *.e-wro.net.pl 25.10.06, 10:33
        żałosne!! on by chciał ,ale nie może ... kur** trzymajcie mnie bo nie wytrzymam!
    • Gość: znawca Jestescie zwyklymi Kretynami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.06, 11:47
      Ludzie, czy wy tak mocno nie chcecie tego zrozumiec, czy jestescie poprostu na
      tyle nie rozgarnieci, ze zdolnosc racjonalnych przemyslen jest poza Waszym
      zasiegiem ?

Pomyslcie troche, czy Listkiewiczowi naprawde zalezy na tym zeby utrzymac
      stolek ? Czy nie widzicie w tej nagonce zapyzialej reki miedzy innymi gazety
      wyborczej ? Skad nienawisc do jednego czlowieka ? Zastanowcie sie...

Przez chwile pomyslcie - poczytajcie o statucie PZPN.

Poczytajcie o tym co sie dzialo we Wloszech.

Nie wincie Listkiewicza za niski poziom polskiej pilki. jeden czlowiek
      wszystkiemu winny ? Zenada .

Ludzie poprostu czasem jestescie zenujacy. Bylem 2 miesiace temu na meczu
      Polonii Warszawa, gdzie kilkuset pijanych mlodych kretynow krzyczalo w
      nieboglosy w strone Listkiewicza "skur@#$@" "poj@#$@#%" i inne hamskie
      przyspiewki. I co, winia Listkiewicza za to ze ich zespol gra beznadziejna
      pilke ? Winia go za to ze wachaja dol tabeli II ligi ? Winia go za beznadziejna
      gre swojego zespolu ? Winia go za wszystko ?

Jednego czlowiek ? Ludzie , opamietajcie sie !!!

Teraz wazne jest Euro 2012 , mamy szanse, mamy poraz pierwszy realne szanse na
      zorganizowanie takiej imprezy !!! Nazwisko Listkiewicza pomaga - ale oczywiscie
      media znalazly sobie dobry czas na tropienie afer. Idiotyzm. Poprostu idiotyzm.

Wegry odpadly - to juz wiadome i kazdy wie czemu.

Zostaly Wlochy ( z realna afera korupcyjna ) i Polska z Ukraina.

Szkalujcie dalej Listkiewicza, napewno pomozecie polskiej pilce.
      • Gość: Pit Re: Znawca :))) Brakuje pod tym artykulem IP: *.dip.t-dialin.net 25.10.06, 13:10
        • Gość: KOPACZ Re: Znawca :))) Brakuje pod tym artykulem IP: *.chello.pl 25.10.06, 15:09
          oj, to znawca pojechał aż miło? tylko jedno pytanie ciśnie się na usta, skoro
          jest tak dobrze, to czemu jest tak źle? nie ma ani jednego stadionu, którego by
          się można nie wstydzić, wszystkie grupy wiekowe dostają baty (i jedno zwycięstwo
          z Portugalią tego nie zmieni), żaden polski trener nie jest szanowany za
          granicą, chyba, że w Afryce i to tylko jeden... Walka z korupcją może i przynosi
          efekty, ale jaki jest w tym udział PZPNu - żaden! tylko utrudniali śledztwa...
          mógłbym tak wymieniać dalej, tylko po co? przecież jest tak dobrze...
      • Gość: Pit Re: Znawca :))) Brakuje pod tym artykulem IP: *.dip.t-dialin.net 25.10.06, 13:12
        podpisu "Michal Listkiewicz" albo inny dziadek lesny z PZPN-u
        Jak mawial Pawlak "Ludzie trzymajcie mnie bo nie wytrzymam"
        • Gość: Znawca. Nie "artykulem" kretynie , ale komentarzem. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.06, 14:10
          J.W, Kretyn jestes i tyle. Zero jakiejekolwiek argumentacji. Dzieciaczku, do
          klasy - przerwa sie skonczyla
      • Gość: pleszka Re: Jestescie zwyklymi Kretynami IP: *.eranet.pl 25.10.06, 13:24
        Ty znawco (nie wiadomo czego) dlaczego obrazasz np mnie swoim bezmyślnym
        stwoerzeniem o kretyniżmie?A kto według ciebie jest odpowiedzialny za poziom
        polskiej piłki jak nie jej prezez pzpn?Kibice?A może dziennikarze?
        Kto jest odpowiedzialny za afery korupcyjne wsród sędziów i licencji na gre w
        lidze-duch święty?
        Listkiewicz swoim chamstwem,butą i ignorancja załużył sobie na takowe
        traktowanie wśód ludzi nie związanych z centrala piłkarska na Miodowej i uważam
        że obrona tej osoby jest delikatnie mówic nie na miejscu

Pozdrawiam wszystich kibiców hasłem
        \Precz z Listkiewiczem\
        • Gość: dziwak Re: Jestescie zwyklymi Kretynami IP: *.nyc.res.rr.com 25.10.06, 13:50
          listkiewicz to prezes jak kazdy inny w historii PZPN-u, czy moze ktos zna
          jakiegos prezesa kiedy w polscej pilce nie bylo korupcji, w latach 90-tych
          mecze byly ustawiane bardziej niz teraz a nikt nie poniosl konsekwencji, w
          dodatku wyniki uzyskiwane przez repr w latach 90-tych byly znacznie gorsze niz
          za Listkiewicza, moze teraz ktos przypomni prezesow PZPN w ostatniej dekadzie
          ubieglego wieku?
          • Gość: Znawca Re: Jestescie zwyklymi Kretynami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.06, 14:27
            Prosze bardzo:

Jerzy Domański (1989 - 1991)
            Kazimierz Górski (1991 - 1995)
            Marian Dziurowicz (1995 - 1999)

Wyniki sami wiecie jakie byly. jedno Nazwisko to LEGENDA - Oskarzycie Kazia
            wina o korupcje ? Wszystkich ktorzy by spr. szargac jego imie , wlasnorecznie
            byl udusil.
        • Gość: Znawca Odpowiedz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.06, 14:23
          Znasz Listkiewicza? To media kreauja go na buca i aroganta.

Nie nie jestem z PZPN - za poziom Polskiej pilki odpowiadaja: Ministerstwo
          Sportu i dzialacze PZPN, Kluby Pilkarskie - a nawet samorzady.

Opieracie na jednym czlowieku swoje zarzuty, a Zapominacie o tym ze sam
          Listkiewicz na to wszystko nie zapracowal. Latwo jest znalezc kozla ofiarnego
          tak ? Teraz Dzwonicie z grozbami smierci i okaleczenia ? Najgorsi Kretyni
          jakich widzial swiat sie tak nie zachowuja.

Listkiewicz zatrudnil Benhakera - myslicie ze zaskarbil sobie przyjazn
          dzialaczy ? Nie jestem jego goracym zwolennikiem, bo odpowiada jak wszyscy
          ktorych wymienilem, za to co sie dzieje w Polskiej pilce, ale tylko imbecyl
          bedzie twierdzil i to w takim momencie ze Listkiewicz musi odejsc , bo jest
          winien korupcji itd. itp.

Ludzie , przejzyjcie !!! Wszedzie na swiecie takie rzeczy dzieje sie
          niezaleznie od zwiazkow - a jesli juz , to napewno nie robia takich
          rzeczy Przezesowie, a pionki z organizacji. To kluby i sedziowie sa winne
          korupcji, a nie Listkiewicz.

Pozwolcie dzialac prokuraturze, a nie wydajecie Sami sady.

Listkiewicz MUSI zostac do momentu wybrania organizatora Euro 2012. Pozniej
          niech spierd....

Ale ludzie , nie zachowujcie sie jak Blazen Tomaszewski - on blaznem byl i
          pozostanie. Ten racjonalisto-keacjonista opiera swoje rozwazania glownie na
          wirtualnych potyczkach w FIFE. Nie upadabniajcie sie do niego.

• Gość: bloody_rabbit Re: Jestescie zwyklymi Kretynami IP: *.cft.edu.pl 25.10.06, 14:38
        "Teraz wazne jest Euro 2012 , mamy szanse, mamy poraz pierwszy realne szanse na
        zorganizowanie takiej imprezy !!! Nazwisko Listkiewicza pomaga - ale oczywiscie
        media znalazly sobie dobry czas na tropienie afer. Idiotyzm. Poprostu idiotyzm."

Jeżeli są afery, to każdy czas jest dobry na ich ujawnianie.
        • Gość: Hrb Uszaszowski Niech prezesem zostanie Janas... IP: 61.69.41.* 25.10.06, 15:08
          On jest taki medialny!
      • Gość: hrb Uszaszowski Co , Listek to najlepiej ustawiony czlowiek.... IP: 61.69.41.* 25.10.06, 14:54
        w twojej rodzinie?...Szkoda ,ze jest glupcem... Niech startuje w wyborach do
        senatu lub sejmu, tam ma wieksze szanse.
      • Gość: adam Re: Jestescie zwyklymi Kretynami IP: *.chello.pl 25.10.06, 14:55
        niezupelnie tak - odejsc moze to w niczym nie przeszkodzi w staraniach -
        wystarczy troszke honoru i wpuscic do pzpn swieza krew. a przeciez nic nie stoi
        na przeszkodzie zeby firmowal swoim nazwiskiem tych staran - do tego nie
        potrzebuje zachowywac stanowiska na ktorym zreszta i tak (nie)dziala nieudolnie.
        i wcale nie chodzi o slabosc polskiej ligi - o to nikt (tak mi sie wydaje) go
        nie posadze, chodzi o cala otoczke tej ligi - korupcje i przekrety jakich malo
        w firmie jesli jacys ludzie w danym dziale sa przekupni to wylatuja z roboty, i
        podobnie szef - za to ze niedopilnowal albo dopilnowac nie chcial i o to moim
        zdaniem chodzi. i jeszcze jedno - najzwyklej w swiecie jego zdanie nic nie
        znaczy, jak ma byc inaczej skoro sam ma to gdzies i nie dba o to co mowi ???
        pozdro
      • Gość: ku Re: Jestescie zwyklymi Kretynami IP: 155.37.254.* 25.10.06, 18:29
        zamknij sie w koncu osl-le idz i pocaluj lista w Ch**a.pacanie
    • Gość: Ben Haker Ja prosze żebyś odszedł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 13:19
      • Gość: Schuja Re: A ja prosze żebyś zostal dalej IP: *.pools.arcor-ip.net 25.10.06, 13:25
        Niech pan zostanie , zrobil pan juz tyle dobrego dla polskiej pilki
        noznej.Niech pan kontynuuje te dzielo dalej, no tak jeszcze z 5 latek . Mnie
        starczy.
        • Gość: Kosa Ma rację-wybory na starym statucie to bzdura!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.06, 14:23
          Wiem, że mu w to graj, ale akurat tu ma rację. Chcecie jego głowy - OK.
          Pomyślcie jednak - jeśli nowe władze związku zostaną wybrane w oparciu o stary
          statut - to nic się w PZPN nie zmieni. Problemem związku nie jest nazwisko
          Listkiewicz, nawet nie sam Listkiewicz, ale całe to g... stojące za nim i ich
          metody - doskonałym przykładem jest tu Gienio, a do niedawna Henio ;-) Zjedzie
          się takich "zasłużonych" z terenu na darmową bibę w Sheratonie i dalej będą
          wybierać swoich. Uważam, że reorganizacja związku powinna przebiec wg tego, co
          mówi Boniek - do minimum okroić "teren", pozbyć się tych pijawek i zacząć z
          normalnie myślącymi. Prezes - funkcja reprezentacyjna, a związkiem de facto
          rządzi dyreektor generalny, CEO, menedżer z krwi i kości. Chyba że chcecie
          prezesa Koźmińskiego (nie ważne, który - zobaczcie, co po sobie stary zostawił
          w Pogoni, a obaj w Górniku) albo innego Dmoszyńskiego. Engel to też porażka -
          jeśli chce reformować system szkolenia, to WRĘCZ NIE MOŻE BYĆ PREZESEM! Ale to
          ładnie brzmi - zreformuję, zmienię itd.
          • Gość: ujma Re: Ma rację-wybory na starym statucie to bzdura! IP: *.zjz.pl 25.10.06, 14:40
            tylko jedno wyjscie. ujeb** łeb
    • Gość: ja MAFIA :-) IP: *.Red-88-8-164.dynamicIP.rima-tde.net 25.10.06, 13:23
      J/W
    • Gość: Apostel & spółka My z Listkiem, Listek za Nas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.06, 13:24
      Grupa Trzymająca Piłe
    • sopranos11 Listkiewicz: Chcę odejść, ale nie mogę 25.10.06, 13:25
      A czy ktos badal Listkiewicza...czy jest zdrowy na umyśle?? bo mi sie wydaje ,
      ze nie do konca... Boze i jak polska pilka ma wyjsc z kryzysu...jak taki d...
      nie chce odejsc...
    • Gość: ole Listkiewicz: Chcę odejść, ale nie mogę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 13:26
      Oszukali mnie ,banda
    • grafologia Był już taki co nie chciał a musiał... 25.10.06, 13:27
      Listkiewicz na prezydenta- Warszawy. Zaoszczędzimy niezłą kaskę na wyborach. Bo
      Listek będzie preziem dożywotnim!Ha, ha,ha......
    • wahlrich spie********j!!! teraz dotarlo? 25.10.06, 13:28
      co za debil. tu juz potrzeba atomu zeby oderwac warchola od stolka. ale sie
      bydle przyssalo....
      • Gość: antylistek Listkiewicz wy*******aj!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 13:41
        Kuźwa wolę zdrową sytuację w naszej piłce niż EURO 2012. Po co mi to skoro
        wszystko wokół to jedno wielkie bagno???

Panu już podziękujemy.

Listkiewicz wy*******aj!!!!!!!!Razem ze swoją ekipą...
    • Gość: yak Listkiewicz to napewno tajny agent WSI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.06, 13:28
      abo jakiej innej pokrętnej organizacyi :)
      • Gość: Schuja Re: Listkiewicz to napewno tajny agent WSI IP: *.pools.arcor-ip.net 25.10.06, 13:34
        Bzdury piszesz.Pan prezes Listkiewicz to najbardziej kompetentna osoba z
        dotychczasowych na tym stanowisku. Panie Prezesie , niech Pan zostanie .My
        prawdziwi znawcy pilki i zaangazowani kibice prosimy Pana o to bardzo.
        • Gość: prpr Re: Listkiewicz to napewno tajny agent WSI IP: *.biznespolska.pl 25.10.06, 14:10
          Gość portalu: Schuja napisał(a):

> Bzdury piszesz.Pan prezes Listkiewicz to najbardziej kompetentna osoba z
          > dotychczasowych na tym stanowisku. Panie Prezesie , niech Pan zostanie .My
          > prawdziwi znawcy pilki i zaangazowani kibice prosimy Pana o to bardzo.

Rotfl:) "prawdziwi znacy"... buahahahahahaha
    • Gość: eeee Przecież ten człowiek nigdy sam nie odejdzie IP: *.fdk.airbites.pl 25.10.06, 13:30
      Przecież ten człowiek nigdy sam nie odejdzie. Każdy kto trochę sledził karierę
      Listkiewicza dobrze o tym wie. Czy to pierwszy raz zapowiadał swoje odejście?
      Nigdy sam nie odejdzie, chocby nie wiadomo co się działo. Taki to już typ
    • Gość: del pierro Listkiewicz: Chcę odejść, ale nie mogę IP: 193.109.212.* 25.10.06, 13:30
      :"everybody says i love you"... ta podobnie jak wszyscy polacy kochają
      koczyńskich i też chcą aby rządzili nami jak najdłużej ;)))
    • Gość: Kibic Listek: pieprzysz trzy po trzy! IP: *.hsd1.nj.comcast.net 25.10.06, 13:32
      Won z PZPN!
    • Gość: bART miliony proszą byś już SPADAŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 13:32
      jw.
      • Gość: Schuja Re: miliony proszą byś już SPADAŁ IP: *.pools.arcor-ip.net 25.10.06, 13:38
        Wypraszam sobie .Ja chce by Pan Prezes pozostal, a wiec miliony minus Schuja ,
        jak juz.
        • Gość: Pierr Dżordżi Listek jeest zaajebisty. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 15:26
          j.w.
    • Gość: grom_virus_jad wyjazd penero !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 25.10.06, 13:44
      ....i to raz, dwa....
    • Gość: KWAKWA przykleila sie d... do stolka i nie moze odkleic? IP: 194.75.128.* 25.10.06, 13:47
      JW.
    • Gość: Smilee Re: Listkiewicz: Chcę odejść, ale nie mogę IP: *.punkt.pl 25.10.06, 13:48
      kto prosi ?
      wynocha w końcu !!
    • Gość: ms Listkiewicz: Chcę odejść, ale nie mogę IP: 213.17.172.* 25.10.06, 13:50
      No i właśnie tego się boimy Panie Misiu, że nadal będzie Pan pomagał polskiej
      piłce, a Pan już przecież tyle pomógł, proszę sobie odpocząć trochę...
    • Gość: ciekawy a mnie wszyscy proszą żebym dał ci w ryj IP: *.emirates.net.ae 25.10.06, 13:52
      i co mam z tymi prośbami zrobić, panie Michale?
    • Gość: Jeden z wielu Nie wszyscy, ja NIE! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.06, 13:55
    • Gość: marcy Walka z krupcją przynosi efekty WBREW tobie!!! IP: 62.233.204.* 25.10.06, 13:55
      I WBREW twoim poczynaniom, załgany nieudaczniku!!!

Posłuchaj kibiców, posłuchaj obywateli i odejdź!!!
    • Gość: Thomas Percy Wyrwać świni koryto! IP: *.acn.waw.pl 25.10.06, 13:55
      Nie będę oglądał meczu z Belgią.

Proponuję głosować portfelem. Wyrwać świni koryto, to jedyny legalny sposób.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka