pszczolaasia 15.10.09, 08:28 to zyje? przezyla ta pizgawice? ponoc szczecinskie ostro dostalo po dupsku. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lidia341 Re: a Hell 15.10.09, 08:44 Nie mam pojęcia co z nią, ale myślę że żuje. Ona tak szybko sie nie poddaje Odpowiedz Link
aniuta75 Re: a Hell 15.10.09, 09:33 No nieźle wiało i nadal wieje. Nawet nie chcę myśleć co się w Świnoujściu dzieje... Odpowiedz Link
hellious Re: a Hell 15.10.09, 09:37 Ze swinoujscia to sie wydostac praktycznie nie mozna. Tak pizdzi ze strach na prom wsiadac. Woda z kanalu sie na chodniki wylewa, plazy jest tylko kawaleczek. Ja wczoraj caly dzien przytulalam klozet, bo cus mi zaszkodzilo. Ale brzuch to dzis mam nawet nie plaski, tylko wklesly Ale ŻUJE Odpowiedz Link
bernimy Re: a Hell 15.10.09, 09:45 Cieszymy się, że żujesz Tylko żuj lekkostrawne potrawy Odpowiedz Link
zebra51 Pszczołaśka 15.10.09, 09:47 a co u Cię w Gdyni? Zdjęcie fal w gazecie widziałam, jak, kuźwa, na Hawajach jakiś! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczołaśka 15.10.09, 10:37 nic tylko deske surfingowa wziasc pod paszke i jak w "wielkiej fali" rzucic sie w zywiol.a jakby jeszcze mnie troche Keanu Reeves chcial popowstrzymywac... ech...piekna by to byla smierc... no ale na mnie jeszcze nie przyszedl czas za to rekami i sila woli dach wczoraj podtrzymywalam i modlilam sie zeby Gowniazernia spala. niestety plonne byly moje nadzieje. no ale nawet mi chyba by sie ciezko dzis spalo a u was tam na poludniu?? Hell ciesze sie ze wsio ok Odpowiedz Link
hellious Re: a Hell 15.10.09, 09:48 Dzis tylko lekkostrawne, bo żołąd jeszcze nie doszedl do siebie po wczorajszym maratonie Odpowiedz Link
hellious Re: a Hell 15.10.09, 09:50 A tutaj mozecie sobie zobaczyc plaze na zywo: plaza.swi.pl/ Odpowiedz Link
pszczolaasia masz chorobe morska 15.10.09, 10:38 klasyczna? buja sie ta twoja wyspa ani chybi... Odpowiedz Link
hellious Re: masz chorobe morska 15.10.09, 10:40 hehe, moze byc Ale dzis juz nawet wstac dalam rade wczoraj kazda proba pionizacji konczyla sie romansem z wc... Odpowiedz Link