bernimy 13.11.09, 15:39 Kolczyki dotarły. No jeszcze takich nie miałam, są bardzo ładne mimo, że nie "kwadratowe". Są bardzo ciężkie i właśnie moje uszy się przyzwyczjają Dzięki P.S. bardzo szybko, nie?! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiaiwona_1 Re: Kama, dzięki :-) 13.11.09, 18:51 a tak ci się wpiszę, żeby nudno nie było Odpowiedz Link
grave_digger Re: Kama, dzięki :-) 13.11.09, 19:11 asia znowu kontroluje ale wiesz co, ja obiecuję wkleić fotę jak się przemyt uda Odpowiedz Link
kama_msz Re: Kama, dzięki :-) 13.11.09, 19:53 no właśnie miałam już pytać - dotarły w końcu czy nie. berni, one są leciutkie jak piórko żebyś miała okazję ponosić inne moje kolczyki... najważniejsze, że się podobają i niech ci kamyczek działa jak powinien Odpowiedz Link
miarka71 Re: Kama, dzięki :-) 13.11.09, 20:06 sorki ,że się wtryniam, ale mam pytanie, Robisz może też klipsy? Odpowiedz Link
bernimy Re: Kama, dzięki :-) 13.11.09, 22:56 Kama, jak piórko mówisz? No muszę sobie to porządnie wmówić bo inaczej nie uwierzę Ale gdybyś widziała, jak moja 2 latka nie mogła się od nich odkleić?! Odpowiedz Link