kora524 09.02.10, 11:18 brałyście coś kiedyś w swoim życiu? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bswm Re: próbowałyście kiedyś narkotyków? 09.02.10, 11:19 Ja nigdy, jakoś mnie nie ciągnęło... Odpowiedz Link
medussa7 Re: próbowałyście kiedyś narkotyków? 09.02.10, 11:20 Nie. Nie mam zamiaru. I jestem wielkim wrogiem dopalaczy.com. Te co mają dzieci nastoletnie to chyba w pełni mnie rozumieją... Odpowiedz Link
grave_digger Re: próbowałyście kiedyś narkotyków? 09.02.10, 11:21 no pewnie, że próbowałam. Odpowiedz Link
cudko1 Re: próbowałyście kiedyś narkotyków? 09.02.10, 11:23 nie nigdy raz miałam już trawkę w ustach ale stwierdziłam ze to nie dla mnie. Jestem na maksa na nie wszelkim tego rodzaju używkom Odpowiedz Link
cudko1 Re: Cudko ;) 09.02.10, 11:31 hehe to stara sygnaturka sporzadzona na potrzeby rozreklamowania magla, masz rację trza ją zmienic, ale cholercia znowu nei pamietam jak, przypominać tez mi się nie chce więc może kiedyś, no ale dwa z trzech się zgadzają Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: próbowałyście kiedyś narkotyków? 09.02.10, 11:25 nie, z używek tylko fajki i kawa. i jeszcze piwo Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: próbowałyście kiedyś narkotyków? 09.02.10, 11:26 nie, nigdy mnie nie kręciły 'dopalacze', tak samo jak fajki (jako 5- latka zaciągnęłam się papierosem mamy lub taty -nie pamiętam dokładnie i wystarczyło na całe życie jak do tej pory). Odpowiedz Link
teqilaa Re: próbowałyście kiedyś narkotyków? 09.02.10, 11:25 zioło jak najbardziej, reszta out! Odpowiedz Link
bernimy Re: próbowałyście kiedyś narkotyków? 09.02.10, 11:26 To chyba jedyna używka, która mnie jakoś ominęła. Spróbowałabym kiedyś z wielką chęcią! Teraz już mówię, że nigdy! Odpowiedz Link
teqilaa Re: próbowałyście kiedyś narkotyków? 09.02.10, 11:30 ja tam staram sie nie ograniczać Odpowiedz Link
bernimy Re: próbowałyście kiedyś narkotyków? 09.02.10, 11:36 Ja też nie, ale to co można nazwać "błędami młodości" to do mnie da rady już Chociaż "Oczy szeroko zamknięte" bardzo mi się podobały, tyle że ja nie mogłabym tak mając obok w pokoju dziecko.... Odpowiedz Link
teqilaa Re: próbowałyście kiedyś narkotyków? 09.02.10, 11:41 Bern, wszystko jest dla ludzi, trza tylko znac granice, miejsce i czas Odpowiedz Link
ez-aw Re: próbowałyście kiedyś narkotyków? 09.02.10, 11:34 Dwa razy skręta, wiele lat temu. (Ale dorosła już byłam.) Starczyło mi na resztę życia. Takie błędy młodości Odpowiedz Link
dragica Re: próbowałyście kiedyś narkotyków? 09.02.10, 11:38 Kiedys...troche sie eksperymentowalo...Wolalabym jednak,aby moja corka nie eksperymentowala tak jak ja niegdys Odpowiedz Link
teqilaa Re: próbowałyście kiedyś narkotyków? 09.02.10, 11:42 Dragica mam te same obawy, ale chyba to tylko nasze pobożne zyczenia, wkońcu nasze geny ... Odpowiedz Link
dragica Ale sa i geny tatusia:) 09.02.10, 11:44 Tatus mojego dziecka w zyciu nic nie probowal,nawet papierosa,on z tych,co na studiach uczyli sie codziennie po to,aby przed egzaminem moc wypoczac ,wiedze bowiem nalezy przyswajac systematycznie... Odpowiedz Link
teqilaa Re: Ale sa i geny tatusia:) 09.02.10, 11:46 no to moje dzieci nie maja szans oboje nieźle wykreceni jestesmy he he he Odpowiedz Link
chmurka_257 Re: próbowałyście kiedyś narkotyków? 09.02.10, 11:45 Nie NIGDY!! Nigdy też nie paliłam papierosów ,nawet się nimi nie zaciągnęłam Mam nadzieję ,że moja młoda będzie brała przykład z mamusi Odpowiedz Link
grave_digger Re: próbowałyście kiedyś narkotyków? 09.02.10, 11:45 jak moje dzieci będą miały tę świadomość co ja to się o nie nie boję. ja mam obawy, ale w stosunku do ojca moich dzieci, że nie będą nigdy choć trochę do niego podobne. nie chcę by wiedziały, że bierze... wiem, że to możliwe, bo ja jestem zgoła inna niż mój biologiczny. liczę na to. Odpowiedz Link
lolinka2 Re: próbowałyście kiedyś narkotyków? 09.02.10, 12:04 a czy leki z wykrzyknikiem na opakowaniu, wydawane na receptę ze wskazań też się liczą? (efekt często ten sam dają...) bo jeśli tak - to tak a jeśli nie - to nie. Odpowiedz Link
mondovi Re: próbowałyście kiedyś narkotyków? 09.02.10, 12:06 skręta kilka razy na studiach, mocniejszych się bałam. Odpowiedz Link
madameblanka Re: próbowałyście kiedyś narkotyków? 09.02.10, 12:11 chyba czego nie brałam...ma to o tyle dobre strony że "doświadczenia" bede mogła wykorzystać w wychowywaniu. Odpowiedz Link
deodyma Re: próbowałyście kiedyś narkotyków? 09.02.10, 12:15 nie i nigdy mnie do tego nie ciagnelo. nawet papierosow nie pale. Odpowiedz Link
semida Re: próbowałyście kiedyś narkotyków? 09.02.10, 12:23 Tak,i to nie raz.Jednak odkąd mam dziecko zaprzestalam tego niecnego procederu Odpowiedz Link
esofik Re: próbowałyście kiedyś narkotyków? 09.02.10, 12:32 raz, ino trawka w połączaniu z dużą ilością bimbru dawne czasy Odpowiedz Link
frida-marzec08 Re: próbowałyście kiedyś narkotyków? 09.02.10, 12:50 Tak, wiele razy, wiele różności: leki+alkohol, trawa, skun, LSD, amfa - w liceum - imprezowo; na herę i kokę zabrakło mi odwagi Odpowiedz Link
olinka20 Re: próbowałyście kiedyś narkotyków? 09.02.10, 13:05 Trawa, hasz tak- błędy młodości Ale zebym nie była w waszych oczach tak zdegenerowana to przyznam sie, ze nigdy nie paliłam papierosów- nawet nie probowalam i nie pilam taniego wina. Odpowiedz Link
babsee Re: próbowałyście kiedyś narkotyków? 09.02.10, 13:08 he,he a dlaczego? tanie wino jest dobre...bo jest dobre i tanie ale kiedys bylo pieknie... Odpowiedz Link
teqilaa Re: próbowałyście kiedyś narkotyków? 09.02.10, 13:12 szczególnie ja te tanie wino tylko na melinie można było kupić! Odpowiedz Link
olinka20 Babsee 09.02.10, 13:15 Bo ja pije i jem "nosem" Jak mi coś smierdzi to choćby wszyscy zajadali to nie tknę. Samej mi czasem głupio, ale taka już jestem. Odpowiedz Link
margotka28 Re: próbowałyście kiedyś narkotyków? 09.02.10, 13:22 tak, nie raz i nie dwa Odpowiedz Link
kotka.zielonooka Re: próbowałyście kiedyś narkotyków? 09.02.10, 13:29 probowalam marihuany - gucio na mnie dziala (albo nie umiem sie zaciagnac ) raz w zyciu sprobowałam amfetaminy (na studiach przed zaliczeniami w ramach podkrecenia aktywnosci i zakuwania) - nigdy wiecej - bardzo nieprzyjemne odczucia fizyczne i psychiczne i nie polecam nigdy w zyciu nie sprobowalabym LSD (balabym sie) oraz nie dalabym sobie niczego wstrzyknac do zyły - brrr..... Odpowiedz Link
exotique Re: próbowałyście kiedyś narkotyków? 09.02.10, 14:52 Probowalysmy. na szczescie mam pod blond czupryna zwoje, ktore funkcjonuja i nie obudzilam sie w jakims gownianym raju jak czesc znajomych Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: próbowałyście kiedyś narkotyków? 09.02.10, 14:58 było swego czasu i palone i wciągane i wcierane i wkladane w oko. pierwsze ze 3 razy w zyciu ( po trzecim sie zrzygałam i umarłam) drugie-wciagane było ze 2 razy, w oko wlozone raz, wtarte w dziąsła raz. Wiecej nie było i nie bedzie. Odpowiedz Link
kotka.zielonooka Re: próbowałyście kiedyś narkotyków? 09.02.10, 18:01 madame zuzu- o any boskie cos ty sobie w oko wkladala?!?!!? Odpowiedz Link
panna.migotka777 Re: próbowałyście kiedyś narkotyków? 09.02.10, 15:13 Nie, palenie liści samosiejki 3 razy w życiu to nie jest próbowanie narkotyków Odpowiedz Link
mysiam Re: próbowałyście kiedyś narkotyków? 09.02.10, 15:27 2 razy zaciągnęlam sie trawką .. no i wystarczy Odpowiedz Link
mathiola Re: próbowałyście kiedyś narkotyków? 09.02.10, 15:54 Dobre zioło nie jest złe Ale się nie zaciągałam Odpowiedz Link
inn-ka Re: próbowałyście kiedyś narkotyków? 09.02.10, 17:17 Tylko trawkę, ostatnio jakiś rok temu z moim Lubym. Do mocniejszych rzeczy mnie nie ciągnie. Odpowiedz Link
dlania Re: próbowałyście kiedyś narkotyków? 09.02.10, 18:04 Piłam co wlezie, paliłam co pod ręką, nieco eksperymentowałam (ale bez harkorów) w okresie późnego liceum i wczesnych studiów. Ponieważ nic mi nie podchodziło (ponoć mam złą psychike, za duzo czerni wyłazi), rzuciłam w diabły wszystko oprócz picia i palenia fajek I od tego czasu jestem na anty. Nawet na lepsze myslenie na studiach łykałam jeno tabletki Tusipektu Lennox Odpowiedz Link
mama-dzwoni Re: próbowałyście kiedyś narkotyków? 09.02.10, 22:12 Tak jarałam gandzię (2 razy) i brałam amfę (3 razy). To drugie zdecydowanie lepsze, Haj Lajf na maksa, zielono w oczach, niebiesko w mózgu ale jest jeden minus-nie można zasnąć przez około 24 godzin. Odpowiedz Link
semida Re: próbowałyście kiedyś narkotyków? 09.02.10, 22:16 To jest PLAGIAT.Znam panią Basię i zgłoszę co trzeba. Odpowiedz Link
jkk74 Re: próbowałyście kiedyś narkotyków? 09.02.10, 22:25 z własnej nieprzymuszonej woli raz paliłam trawkę, ale zaciągnęłam się dwa razy i miałam podziurawioną pamięć z tamtego wieczora wystarczyło mi... raz wbrew mojej woli i świadomości zaaplikowano mi pigułkę gwałtu (lub coś o podobnym działaniu), ale albo nie dostałam za dużo, albo w ostatnim piwie tuż przed wyjściem i miałam cholernego farta, bo zdążyłam dotrzeć do domu (miałam jakieś 10 minut od knajpy do domu piechotką)... od pewnego momentu, jeszcze przed wejściem do domu, nic już nie pamiętam... mąż mówił że byłam dziwnie nieprzytomna, ale robiłam to co mi "kazał" ( podobno wyjątkowo fajny seks mieliśmy)... samopoczucie następnego dnia - masakra... zawsze byłam ostrożna, ale od tamtej pory jestem podwójnie ostrożna... Odpowiedz Link
bryanowa-1 Re: próbowałyście kiedyś narkotyków? 09.02.10, 23:37 pare razy trawke ale na mnie nie działa Odpowiedz Link
papryczka2chili Re: próbowałyście kiedyś narkotyków? 09.02.10, 23:42 nie, jakoś mnie do narkotyków nie ciągnęło, papierochy jedynie, a i te postanowiłam rzucić dwa miesiące temu. Odpowiedz Link