serei 14.02.10, 11:54 sama nie wiem jak Cię nazywac, niby masz nowy nick ale z tamtym jestem związana. Powiedz mi, czy w tym wątku Twoim o Ostatniej szansie to naprawdę Twój chłop zabierał głos czy ktoś sobie jakieś okrutne żarty robił? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cudko1 Re: Mona/Hell 14.02.10, 13:58 w sumie to ja też byłam ciekawa - przyznaje taka babska ciekawość, ale tez przekonanie się czy rzeczywiście takie debile po ziemi chodzą zeby sie pod kogoś podszywać, w tym celu konto zakładac itp. no ale oczywiscie rozumiem chęć zachowania tego dla siebie pozdrawiam i życzę powodzenia, cokoliwek to dla Ciebie, dla Was znaczy Odpowiedz Link
totorotot Re: Mona/Hell 14.02.10, 16:40 wydaje mi sie, ze Hell po to zmieniła nicka, żeby nie można było jej zidentyfikować. Nie rozumiem, po co wątek, w którym kawa na ławę jest ujawnienie jej nowej tożsamości... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Mona/Hell 14.02.10, 16:50 Toto to Tyś nie wiedziała, że to ta sama osoba? Odpowiedz Link
mandziola Re: Mona/Hell 14.02.10, 17:23 No jak nie wiesz Toto.. Serei chciała być miła, jak to ma w naturze..)) Odpowiedz Link
bernimy Re: Mona/Hell 15.02.10, 09:34 Mnie też śmieszy, że tyle maglownic wywołuje Monę pod starym nickiem. Udana zmiana tożsamości Też chciałam zmienić nicka ale wiem że tak by było "a to Ty bernimy" Odpowiedz Link
annabetka Re: Mona/Hell 15.02.10, 09:39 Laski ale Mona wcale nie ukrywała tego że ona to Hell,o co kaman??? Po drugie Hell zlikwidowała konto i ten nick będzie przez kilka miesięcy zablokowany,więc chcąc powrócić na łono Magla Hell założyła nowe konto-kurcze nie doszukujcie się sensacji! To jest proste! Helka się wkurwiła i zlikwidowała konto,później emocje opadły-zatęskniła i założyła konto jako Mona ,co w tym dziwnego?? Odpowiedz Link
mona_mayfair Re: Mona/Hell 15.02.10, 09:49 Jesto to nieco bardziej skomplikowane, niz annabetka przedstawila, ale w skrocie mozna i tak W kazdym razie nie ma zadnego problemu z tym ze mona= hell. Odpowiedz Link
annabetka Re: Mona/Hell 15.02.10, 09:53 mona_mayfair napisała: > Jesto to nieco bardziej skomplikowane, niz annabetka przedstawila, ale w skroci > e > mozna i tak W kazdym razie nie ma zadnego problemu z tym ze mona= hell. No toż w skrócie napisałam bo nie znam szczegółów po za tymi które czytam na forum Mona a tak na marginesie to Twój facet się odezwał jako mr.Hell ? Odpowiedz Link
babowa Re: Mona/Hell 15.02.10, 10:14 a dla mnie to dziecinada, raz mona raz hell, mr helli, kupa innych nickow wokól jednego Odpowiedz Link
annabetka Re: Mona/Hell 15.02.10, 10:33 babowa napisała: > a dla mnie to dziecinada, raz mona raz hell, mr helli, kupa innych > nickow wokól jednego > Babowa Bo babom się nudzi większość tutaj bezrobotnych,macierzyńskich,wychowawczych i sobie kolorują codzienną szarość Odpowiedz Link