Dodaj do ulubionych

pyskata.1!!!

28.02.10, 15:28
rosze sie najpierw przedstawic a potem wateczki tworzyc.a i jakas flaszeczke
dla współmagielek tez mogłabys postawictongue_out hmm moze i te moje twory kiczowate
a czy ty taki kicz potrafisz zrobic?bo wiesz ludzie mi płaca za mój kicz i to
nie małe pieniadze wiec kicz=pieniadz nie małysmile
Obserwuj wątek
    • serei Re: pyskata.1!!! 28.02.10, 16:03

a co ty tak ludzi ścigasz? przedstawi się to przedstawi nie to nie, o ile wiem
      to nadal forum publiczne i nie ma obowiązku się przed obcymi ujawniac, nowe
      osoby będą chciały to się przedstawią nie?
      A flaszeczkę to sobie w realu zafunduj może ci ulży skoro od każdego tej
      "wirtualnej" wołasz
      I błagam Bryanowa weź koryguj swoje posty przed wysłaniem co? ich się nie czyta
      tylko odszyfrowuje, proszę po starej znajomości wink
      • bryanowa-1 Re: pyskata.1!!! 28.02.10, 21:40
        uuu ale mi pojechalas ztymi bledamitongue_out niestety nie ma takiej mocy,która mnie w
        tym temacie nawrociuncertain tak mam juzuncertain

a wolam o przedtawianie sie bo jak laska w moim watku sie wypowiada czy zle czy
        dobrze to niechrze chociaz sie przedstawi najpierw a nie z koziej dupy sie
        wyrywa i piszetongue_out
        • doral2 Re: pyskata.1!!! 28.02.10, 21:46
          bry, olać sikiem prostym i juś.
      • jola9932 Re: pyskata.1!!! 28.02.10, 21:55
        serei własnie ze publiczne to sobie bry moze scigać kogo chce, co ty masz jakies
        problemy z odczytywaniem postów?
        czcionke sobie powiększ albo co.
      • mandziola Re: pyskata.1!!! 28.02.10, 22:55
        Weź wszystko zniese, ale od Bry to proszę bardzo daleko siem odstosunkowac.
        Ja tam musze Twoje posty rozszyfrowywac a nie jej. Na razie odszyfrowałam tylko
        tyle, ze coraz bardziej mi przypominasz niejaka Margerytkę, również pozujacą na
        purystkę językowa.
        • serei Re: pyskata.1!!! 01.03.10, 20:16
          Porównanie mnie do Margerytki to najgorsze co mogłaś zrobic tongue_out
          Mandziola jeśli musisz moje posty odszyfrowywac to tylko pogratulowac
          inteligencji smile, hohoho.
          Zwróciłam Bryanowej uwagę po koleżeńsku, bardzo ja lubię, ale mam tą
          wadę/zaletę, że nie znoszę błędów i wychodzę z założenia, że każdy choby przez
          szacunek do czytelnika powinien się wysilic i napisac te parę zdań bezbłędnie i
          czytelnie, czy to zbrodnia że mnie to razi? żeby jeszcze ten jeden czy dwa
          przypadki ale to już nagminne, że zwraca się komuś uwagę i się dostaje baty i za
          co? za to, że ładnie proszę o czytelne posty?
          • beata132 Re: pyskata.1!!! 01.03.10, 20:22
            Cytatale mam wadę/zaletę, że nie znoszę błędów
            Droga Purystkosmile
            tĘ wadębig_grin
            • mandziola Re: pyskata.1!!! 01.03.10, 20:33
              Beata Kofam Cie kopnij tę wyżej w dupę bo mnie sie nie chce nogi podnosićsmile
            • serei Re: pyskata.1!!! 01.03.10, 20:35
              MAUPA! big_grin to się popisałam kur.....de mol!
          • grave_digger Re: pyskata.1!!! 01.03.10, 20:30
            a może bry jest dysortografikiem i za chiny ludowe nie napisze żadnego wątku
            schludną polszczyzną, bo po prostu tego nie widzi.
            dobrze, że przynajmniej przecinki wstawia tongue_out
            więcej zrozumienia a każdemu będzie się lżej żyło.
            • bryanowa-1 Re: pyskata.1!!! 02.03.10, 04:06
              nie nie nie mam zadnej przypadłosci z polskiego o dziwo 5 miałam ,serio.ja po
              prostu jestem tak roztrzepana,ze tego bałaganu nie widze,w necie nie widze.listy
              pisze do ludzi na papierze poprawnie a w necie no ni uja nie widze tego i wogóle
              ja szybko gadam,bardzo szybko i tez bym chciała szybko pisac,bo mysle tez szybko
              i jak wolno pisze to mi mysli uciekaja i jeszcze poprawiac to juz wogóle 6
              godzin bym pisała.nie wlacze se tego podkreslacza bo on mnie wnerwia strasznie
              bardzo:/a zeby było jasne ja was wszystkie szanujesmile bez wzgledu ile błedów robiesmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka