zuzanka79 10.05.10, 15:57 Na początku muszę zwrócić honor mojemu mężowi- panikarzowi. Ta marysina gorączka była zwiastunem anginy i to ropnej Mała dostaje antybiotyk w zastrzyku, bo po zawiesinie wymiotuje. Więcej nie napiszę bo mi ... wstyd i sumienie mnie gryzie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grave_digger Re: Angina :( 10.05.10, 16:46 3mam kciuki za Marysię. niech szybko zdrowieje!!! e tam wstyd - swoją drogą, mąż ma niezłą intuicję Odpowiedz Link
amoreska Re: Angina :( 10.05.10, 19:07 Dużo zdrowia dla Marysi A jak z apetytem przy tej anginie? Odpowiedz Link
bernimy Re: Angina :( 10.05.10, 19:31 No to bardzo smutne, szkoda strasznie Malucha Nie zdziwię się, jak nie będzie chciała jeść bo to straszny koszmar Swoją drogą wyciągnij wnioski na przyszłość i bierz pod uwagę zdanie męża, dzieląc Jego panikę przez 2, coś tam jeszcze zostanie. Niezłą ma intuicję. Odpowiedz Link
doral2 Re: Angina :( 10.05.10, 19:45 no ale czemu cię sumienie gryzie?? do lekarza przeciez poszłaś z małą, leki podajesz. angina się najzdrowszemu może przypałętać, niestety Odpowiedz Link
karra-mia Re: Angina :( 10.05.10, 20:51 zuza a wstyd ci czemu? i czemu się sumienie gryzie? przestan kobito. Mężowi się udało tym razem z paniką, ale sama wiesz, że nie zawsze jest to choroba, nie zawsze angina, więc nauczona doświadczeniem nie panikujesz i słusznie. Dziołszko gowa do góry i skończ się martwić no, będzie dobrze no Odpowiedz Link