exotique 08.07.10, 16:00 czy jak mi sie juz jakas kiecka spodoba, to musi kosztowac od 1500 funtow w gore???? czasami chce wygrac ogromna sume w totka i juz. i czesc wlasnie na takie kiecki wydac. no i na buty. po uprzednim wybudowaniu domu i tu i w PL ofkors Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
exotique Re: ehhh nooo 08.07.10, 16:24 zaczne od tych tanich bottega DG AMQ Oscar DLR tu juz cena powala mocno i skutecznie tylko takie przyklady.... Odpowiedz Link
donerkasia Re: ehhh nooo 08.07.10, 16:36 zielona jest bosska i ciekawa, reszta bleee... Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: ehhh nooo 08.07.10, 16:44 Exo, wybierz material to Ci uszyje takie kiecunie ze mucha nie siada- a duuuuuuzo taniej bedzie. No i okazje do przyjazdu do PL bedziesz miala. Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: ehhh nooo 08.07.10, 21:18 Zawodowo nie jezdem, ale mame mam krawcowa i kiedys kiedys jak jeszcze sie nie przekwalifikowala to duzo mi pokazywala i sama tez szylam. Maszyna stoi u rodzicow, poza tym przy dzieciach to i czasu brak, maszyna z tych duzych i glosnych, ale moze kiedys wroce tak a powazniej do tego. Odpowiedz Link
doral2 Re: ehhh nooo 08.07.10, 21:45 mnie to zawsze zastanawia, kogo stać na takie kiecki? nobo, ile milionerów jest, he?? bo jak już kogoś stać na taką kieckę, to się w niej nie pokaże więcej niż dwa razy, co nie?? Odpowiedz Link
pola.cocci Re: ehhh nooo 08.07.10, 16:55 mi tez zielona sie podoba i to najlepiej w innym kolorze, ale tak generalnie to nie mialabym okazji zeby taka kiecke zalozyc, wiec wcale mi nie zal, ze mnie nie stac za to mam manie kupowania zabawek i gadzetow dla mojego syna, wlasnie nie moge sie doczekac kiedy dostarcza mi zamowiona gre (oby jutro!) a juz mam pomysl na nastepny zakup, ale powstrzymam sie i poczekam na jakas okazje, moze na narodziny malucha... zobaczymy Odpowiedz Link
exotique Re: ehhh nooo 08.07.10, 17:09 mnie sie wszystko podoba. i kroj i kolory moje wiec troche mi przykro-no ale nie na tyle bym po nocach plakala Odpowiedz Link
beata985 Re: ehhh nooo 08.07.10, 21:58 ojojoj przyjedź do mnie-właśnie zaczęłam pracę w butiku z odzieżą ciążową..za 1500funtów to ja cię ozłocę i na rękach nosić będę do ostatniego dnia ciąży Odpowiedz Link
beata985 Re: ehhh nooo 08.07.10, 22:09 że rozreklamuję trochę www.torelle.pl/Sukienki-c3690.html www.sawana.pl/collection/0/Kolekcja.html www.modaciazowa.com/ www.ma-ma.pl/ i escze coś ale nie mogę sobie teraz przypomnieć Odpowiedz Link