Dodaj do ulubionych

Podglądactwo ? ;-)

08.06.11, 14:58
W ramach dbałości o mój stan psychiczny jestem ciągana przez potencjalnego od czasu do czasu na siłownię, basen itp (uważam, że saunę wymyślił jakiś sadysta i zboczeniec w jednym) i jak to w takich miejscach bywa trzeba pogodzić się ze świeceniem gołego tyłka... no i ostattnio polecieliśmy a tam szkoły wbijały się na basen. Byłoby spoko bo jakoś gołe ośmiolatki nie wzbudzają u mnie zgorszenia jednak w szatni męskiej gdzie potencjalny po siłce świecił gołym fiutkiem wybuchła awantura smile Okazało się, że opiekunka, która przyszła z chłopcami koniecznie chciała się wbić do szatni męskiej celem otoczenia opiekuńczym ramieniem smile Dym był jak talala smile I teraz pytanie, czy opieka nad chłopcami upoważnia panią do włażenia do szatni męskiej i darcie ryja jak zostaje wykopana przez całkiem już dorosłych mężczyzn ? Czy może o zupełnie coś innego chodziło... ? smile
Obserwuj wątek
    • olinka20 Re: Podglądactwo ? ;-) 08.06.11, 15:50
      Pani chciała sobie poogladac, bo inaczej sobie nie wyobrazam obsługi 8latków ( ale ja niedzisiejsza jestemwink ).
      A juz darcie ryja wg mnie kwalifikuje pania do fotki i : "tej pani nie obsługujemy".
      • inia33 Re: Podglądactwo ? ;-) 08.06.11, 17:24
        na "moim" basenie są szatnie koedukacyjne i po pierwszym szoku uznałam, ze to świetny
        pomysłwink
    • prigi Re: Podglądactwo ? ;-) 08.06.11, 20:06
      ze względu na to, że chodzę tylko do koedukacyjnego aquaparku, to nikt na golasa nie chodzi, tylko grzecznie przebiera się w boksach. nie wiem nawet jakie są zasady na zwykłych basenach, ale nie przypominam sobie ogólnej golizny basenowej. a szkoda big_grin
      • olinka20 Prigi 08.06.11, 20:13
        Przypomnialas mi, jak byłam kiedys w parku wodnym, gdzie akurat w przebieralni koedukacyjnej przebierała sie jakas 3 ligowa druzyna piłkarska.
        Oczywiscie nago.
        Niektorym laskom oczy wychodziły z orbit.
        Ja byłam w towarzystwie, wiec musiałam obserwowac dyskretniewink
        • prigi Re: Oli 08.06.11, 20:25
          niektórym to zawsze coś ciekawego się w życiu zdarzybig_grin
          • doral2 Re: Oli 08.06.11, 20:40
            ostatnio na moja pływalnię zaczęła przychodzić pańcia z dwójką dzieci - chłopczyk i dziewczynka.
            dzieci lecą przodem, włażą do szatni zostawiając drzwi na oścież otwarte, a ja na wprost tych drzwi z gołym tyłkiem, mamusia ledwo się wlecze i nie uważa że otwarte drzwi do szatni to coś niestosownego.
            ludzie to debile.
            niektórzy, ofkors.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka