pola.cocci Re: Hanka Mostowiak [*] 07.11.11, 21:36 a co sie stalo??? bo ja nie na czasie jestem Odpowiedz Link
olinka20 Re: Hanka Mostowiak [*] 07.11.11, 21:45 Ale jak zgineła??? Pisz, bo ofkors nie widziałam Odpowiedz Link
mearuless Re: Hanka Mostowiak [*] 07.11.11, 21:50 powiesila sie na klamce w kiblu po tym jak sie dowiedziala ze marek jest kobietą, lucjan kopuluje z owcami a barbara jest tylko przykrywka dla tego procederu Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: Hanka Mostowiak [*] 08.11.11, 07:34 Ja z ręką na sercu obiecuję że zacznę eM jak Mdłość oglądać jak Ty Meuniu będziesz scenariusze pisała. Odpowiedz Link
beata985 Re: Hanka Mostowiak [*] 07.11.11, 22:11 olinka20 napisała: > Ale jak zgineła??? > Pisz, bo ofkors nie widziałam pojechała w nocy do siostry, bo ta ją wezwała/poprosiła o pomoc/wsparcie...i wracały już do domu, wyczerpane z lekka...siostra oczywiście całądrogęnamawiała ją,, że ją zmieni za kierownicą....no i wyskoczył im dziewczynka pod koła i Hanka ostro hamowała....ale nic sie na szczęscie nie stało dopiero po jakimś czasie, już siostra prowadziła, hania nagle zasłabła, wylądowała w szpitalu....no i to by było na tyle Odpowiedz Link
olinka20 Re: Hanka Mostowiak [*] 07.11.11, 22:30 Znaczy co? Zasłabła od gwałownego hamowania??? Odpowiedz Link
nini6 Re: Hanka Mostowiak [*] 08.11.11, 11:07 Co się stało, co się stało... Wzięła i umarła, ot co! Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: Hanka Mostowiak [*] 07.11.11, 21:54 Ale że co? Mam nałożyć czarną koszulkę nocną na znak żałoby? Odpowiedz Link
bei Re: Hanka Mostowiak [*] 07.11.11, 22:35 tętniak zapewne skok cisnienai z emocji i pękł...mogła uderzyc lekko głową przy hamowaniu-ale nie wiem, jaki był scenariusz Odpowiedz Link
saguaro70 Re: Hanka Mostowiak [*] 08.11.11, 08:29 Taaa, po wypadku samochodowym znalazła się w szpitalu z tętniakiem. A po śmierci podziękowała widzom. Świety Piotr nie dopuscił jej jeszcze do siebie, bo najpierw musi się wyspowiadać i powiedzieć co złego zrobiła w filmie. Musiała poczekać, bidula, aż wpuszczą ją do Wrot Nieba. Serial jak przymulał, tak przymula. Pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link
opium74 Re: Hanka Mostowiak [*] 08.11.11, 09:01 chyba szczęśliwa ze mnie osoba że nie mam pojęcie kim Hanka Mostowiak była. Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: Hanka Mostowiak [*] 08.11.11, 09:06 Opium- powiadam Ci, szczęśliwym człowiekiem jesteś. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Hanka Mostowiak [*] 08.11.11, 09:06 ale ciekawie było obejrzeć na koniec jej zdjęcia z lat pracy w serialu. Oj zmieniła się bardzo. Taka pyzata była na początku, nie? Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: Hanka Mostowiak [*] 08.11.11, 09:13 Hanka, taka dziewczyneczka, ale powaliła mnie fryzura Zaczesa z lat młodzieńczych. Oj nie oszczędzał on na żelu i brylantynie, nie Odpowiedz Link
opium74 Re: Hanka Mostowiak [*] 08.11.11, 09:31 ale ja poważnie - o jakim serialu mówicie? na jakim kanale? w jakich godzinach?? Z waszych wpisów rozumiem że przez ładnych kilka lat zaoszczędziłam całkiem sporo czasu nie marnując go na jakies badziewie ?? Odpowiedz Link
olinka20 Re: Hanka Mostowiak [*] 08.11.11, 09:32 Opium ja od kilku dni z kazdego portalu ( informacyjnego czy plotkarskiego) jestem atakowana tą smiercią, wiec siłą rzeczy dowiedziałam sie kim jest ta pani Odpowiedz Link
zuzia36 Re: Hanka Mostowiak [*] 08.11.11, 11:43 deser.pl/deser/56,111858,10607091,Smierc_Hanki_Mostowiak__VIRALE__NEWSY_I_MEMY_.html Odpowiedz Link
doral2 Re: Hanka Mostowiak I MORDERCZE KARTONY!!! 08.11.11, 21:28 wyrazy współczucia.... ale uważam, że śmierć hanki mostowiak została kompletnie zmarnowana. i to podwójnie. zamiast ją uśmiercać od razu, było ja nieprzytomną zawieźć do szpitala w leśnej dziurze, przy okazji i tamten serial by się ożywił, a lekarze nieco szybciej się poruszali, zamiast pić kawkę i przesiadywać w parku. po drugie, gdzie płaczące dziatki u drzwi do sali szpitalnej? gdzie rozpacz mareczka i teściów? gdzie wyrzuty sumienia różnych osób czyhających na dobro haneczki? gdzie rozpacz zakochanego w niej dyrektora szkoły? gdzie perturbacje ze zdobyciem leków ratujących hanczyne życie? gdzie przebłyski świadomości haneczki i ostatnie pożegnanie z rodziną? gdzie śpiączka, w która mogłaby zapaść? normalnie marnotrawstwo takie, że masakra chyba ilonka łepkowska nieexle zabalowała i inwencji twórczej jej zbrakło. a przecież DWA seriale można było rozruszać tymi jednymi kartonami, no! Odpowiedz Link
beata985 Re: Hanka Mostowiak I MORDERCZE KARTONY!!! 08.11.11, 21:40 toś pojechała po bandzie.... Odpowiedz Link
cura_domestica Re: Hanka Mostowiak I MORDERCZE KARTONY!!! 08.11.11, 21:41 doral, to ty nie wiesz przeca to spisek był Odpowiedz Link
doral2 Re: Hanka Mostowiak I MORDERCZE KARTONY!!! 08.11.11, 22:07 a gdzie w ogóle pogrzeb haneczki? gdzie kłótnie z księdzem o zapłatę za pogrzeb? a dobór trumny? i dylemat czy w trumnie ją pochować czy spopielić i dwa razy księdzu zabulić? i dylematy moralne z tym związane. a dobór wieńca i napisu na szarfie? a dobór garderoby żałobników? a co haneczce do trumny na ostatnią podróż włożyć? a stypa i upicie się żałobników na smutno w czarnoziem? a kasa z ubezpieczenia? komu i ile? a spadek i kłótnie spadkobierców, w tym małoletnich? no normalnie zmarnowana ta śmierć haneczki, wypierdolić scenarzystkę na zbity pysk, toż z tych wszystkich perturbacji można by było z pięć odcinków ( i to jakich!!) dopisać w m jak mdłości i ze trzy w leśnej dziurze, jakby im leku ratującego życie haneczki zbrakło, albo pieniędzy na ten lek i by się użerali z nfzetem, normalnie marnotrawstwo że aż zęby bolą Odpowiedz Link
beata985 Re: Hanka Mostowiak I MORDERCZE KARTONY!!! 08.11.11, 22:34 doral na scenarzystkę MjakMdłość Odpowiedz Link
prigi Re: Hanka Mostowiak I MORDERCZE KARTONY!!! 09.11.11, 06:32 proszę cię, tylko 5 odcinków? w porządnej operze mydlanej ludzie w wypadku giną przez dwa tygodnie! twój scenariusz na co najmniej dwa miesiące możnaby rozłożyć Odpowiedz Link
w_miare_normalna Re: Hanka Mostowiak I MORDERCZE KARTONY!!! 10.11.11, 00:25 przeciez ona zmarla na tetniaka mozgu ktory sie odezwal rpzez uderzenie w kierownice znam tkai przypadek. moja nauczycielka, mama mojej kumpeli w wieku 37 lat zmar;la na to na zebraniu szkolnym zaczela ja bolec glowa i stracila przytomnosc, po 2 dniach umarla w szpitalu, nie odzyskala przytomnosci. straszna tragednia. a co do hanki- film bo film, a ale ja sie nawet na bajkach wzruszam. Odpowiedz Link