olinka20 02.12.11, 20:31 Nie zebym swojemu to zrobiła ale widziałam w gazecie zdjecia pieskow w całym rynsztunku i sie zastanawiam jak on sika i kupczy?? Ma pieluche? Czy to tylko tak do fotki te porcieta ubierają, a psiurki chadzają tylko w górnej czesci? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olinka20 Re: Kombinezony z portkami dla psow 02.12.11, 21:03 Mojego jak wcisnęłam w sweterek sparalizowało. Nawet machanie przed nosem parówką nie pomogło. Stał nieruchomo i patrzył z miną "WTF"? Odpowiedz Link
doral2 Re: Kombinezony z portkami dla psow 02.12.11, 21:09 moje przyzwyczajone od małego, nawet same łapki wkładają do rękawków aa, przy okazji - jakby kto miał, to bym chętnie przytuliła wykrój na sweterek dla grubego ratlerka Odpowiedz Link
doral2 Re: Kombinezony z portkami dla psow 02.12.11, 21:44 proszę bardzo, to akurat ten chudszy. grubszemu tylko ucho na dole zdjęcia widać Odpowiedz Link
maja-02 Re: Kombinezony z portkami dla psow 02.12.11, 21:50 fajne ciekawe czy moj dalby sobie cos takiego wlozyc... przypuszczam ze watpie Odpowiedz Link
maja-02 Re: Maja 02.12.11, 22:09 nieeee... ale ja dalej nie przeczytalam jak sie wkleja zdjecia - wisze wam jeszcze powitalne trunki jak bede miala chwile i sie naumiem to pstrykne i mojego kundla Odpowiedz Link
akasya Re: Kombinezony z portkami dla psow 02.12.11, 22:33 Ale jaki trendy, ułożony, model normalnie A portki to chyba z pieluchami, no bo jak inaczej? Odpowiedz Link
one-smutasek Re: Kombinezony z portkami dla psow 02.12.11, 22:05 Nic mi na twn temat nie wiadomo ale pozanłam ostatnio teką superaśną parę, oni yorka mają no kurcze a ten psiak szafę normalnie jak dzieci moje ( a u mnie w tym temacie zauważalne straszliwe skrzywienie powoli kwalifikujące się do leczenia farmakologicznego i hospitalizacji). Psina miała kilka kiecek i bluzek od minge, płaszczyk i buty versace itp. normalnie mega wypas i umiała się w tym zaprezentować Odpowiedz Link
opium74 Re: Kombinezony z portkami dla psow 02.12.11, 22:30 w strategicznych miejscach mają otwory Znam kilku hodowców którzy chcac utrzymac piękną szatę na wystawy w dni błotniste i mokre psa tak ubieraja. nie tylko pudle ale i charty afgańskie i bobtaile bo jak TAKĄ sierść chciałabyś utrzymac przy jesiennych słotach?? Odpowiedz Link
olinka20 Re: Kombinezony z portkami dla psow 02.12.11, 22:37 Widziałam kiedys pudla duzego w takich ortalionowych rekawkach, padłam wtedy Odpowiedz Link
opium74 Re: Kombinezony z portkami dla psow 03.12.11, 09:08 sporo jeździłam po wystawach psów, mam znajomą która wystawia 2 pudle królewskie - nic mnie nie zdziwi ani facet wyglądający całkowicie niepozornie i wydający za jednym zamachem 1000zł na kosmetyki dla yorka, ani kombinezon, ani papiloty, bieżnie w domu itd. Najbardziej mnioe irytuje: bo tak jak rozmumiem wiezienie tak psa na wystawę - fryzura zrobiona, nie chcemy żeby się poplątała czy ubrudziła tak używanie tego na co dzień uważam za znęcanie się nad psem. Pies ma nogi i powinien nimi przebierać dla własnego zdrowia Odpowiedz Link
red-truskawa Re: Kombinezony z portkami dla psow 02.12.11, 23:26 Łęęe , ja tam mam klientkę, ktorej yorczyca ma z 50 ubranek + czapki, buty i nawet strój kąpielowy. Ma tez wózek różowy wózek na spacery i sanki na zimę. Baba walnięta w 3 dupy. Kiedys w prezencie dostałam album ze zdjeciami z sesji mody jej psa, z 80 zdjęć było i na kazdym inna stylizacja Odpowiedz Link
olinka20 Re: Kombinezony z portkami dla psow 02.12.11, 23:30 Ech, musze mojego pudla przeprosic, ze nie ma garderoby Odpowiedz Link
jowita771 Re: Kombinezony z portkami dla psow 03.12.11, 13:09 Moja szefowa ma yorka i też pies odstawiony zwykle chodzi nie gorzej niż właścicielka. Mnie rozwaliła bluza z kapturem. Odpowiedz Link
red-truskawa Re: Kombinezony z portkami dla psow 03.12.11, 14:23 a pikowana czarna bluza z kapturem z napisem na plecach "FBI" ? do nas przychodzi jeden mops w takim ubranku Odpowiedz Link
doral2 Re: Kombinezony z portkami dla psow 03.12.11, 17:35 iiiiitam, mój ciapek miał czarną, aksamitną bluzę z kapturem, kieszonką oraz królikiem playboya na plecach ze świecących kryształków Odpowiedz Link
rose.rouge Re: Kombinezony z portkami dla psow 04.12.11, 16:06 > królikiem playboya na plecach ze świecących kryształków ...a sam ciapek pewnie wykastrowany co? Odpowiedz Link
gadziulinka Re: Kombinezony z portkami dla psow 05.12.11, 10:24 Mój York też się chętnie ubiera, on zmarźluch zupełnie jak ja. Ale nosi wyłącznie bluzki, albo kurtki, w zależności od temperatury na zewnątrz. Ze śmiesznych ciuchów ma tylko kamizelkę z napisem "Bad to the bones". Bluzę z kapturem też ma A te kombinezony na nóżki to mają od ogonka po brzuszek dziurę, żeby psiaki mogły się swobodnie załatwiać. Chociaż mój za cholerę by się w takim czymś nie ruszył. Kiedyś mu takie cudo przymierzyłam, to padł na bok i nawet wstać nie chciał. Odpowiedz Link
morekac Re: Kombinezony z portkami dla psow 03.12.11, 06:30 E, tam jest akurat otwór. Wiem, bo psisko posiada takowy na 4 kończyny (tzn. nie taki fikuśny dla jorka, tylko przaśny ortalion na spacery w świeżym śniegu) Odpowiedz Link
mamaivcia morekac 03.12.11, 10:06 a gdzie można kupić taki przaśny ortalion na spacery, na cztery kończyny? bo ja mam yorka i wstyd mi bardzo ;P ale nie ma jeszcze szafy i ubrań no ale widzę, że po 15 min. na wietrze trzęsie mu się tyłek ... a jak zaczną się opady, to bidok się przeziębi york ma rok i poprzedniej zimy wychodził w kocu na moich rękach ;P - tak mi wet kazała, nie śmiać się ze mnie Odpowiedz Link
morekac Re: morekac 05.12.11, 09:29 Mnie pani szyła na zamowienie. Ale ona raczej większe psy niż yorki obsługuje. Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: Kombinezony z portkami dla psow 05.12.11, 10:16 Hmmm.. chyba wydziergam wdzianko dla yorka. i zobaczymy co z tego wyniknie później Trzeba rozwijac działalnośc o różne nowe targety. Mam niedaleko domu sklep, w którym sa tylko i wyłacznie akcesoria dla psów, w tym cała wielka ściana z ubrankami dla psiaków. O ile nie dziwią mnie malutkie psy ubrane w zimie w ciuszki, to otwieram oczy ze zdumienia widząc małe psiaczki w GR latem ubrane w jakieś szmatki Przegięcie. Gdybym miała kaprys posiadania takiego psiaka i pieniądze i czas, to chętnie bawiłabym się w strojenie owego i wiązanie kucyków Odpowiedz Link