rudamarta4 12.12.11, 19:13 Kobity, nie chce mi się zrzut ekranu zrobić, buuuu.... Jak to zrobić żeby było dobrze?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spicy_orange Re: Print screen 12.12.11, 19:40 a gdzie to chcesz zrobić? Z pulpitu czy z netu? i gdzie docelowo wklejasz obraz? Ja lubię do painta i zapisuję jako jpg, koleżanka preferuje w wordzie Z kolei z netu zawsze robię zrzuty w firefoxie taką nakładką screengrab-można zrzucić całą stronę - nawet to czego nie widać na ekranie albo tylko to co widać Odpowiedz Link
spicy_orange Re: Print screen 12.12.11, 19:43 aha, jesli miałaś na myśli w swoim pytaniu "jak to się robi" to: klikasz PrtScr, otwierasz se niech będzie tego painta, klikasz: edycja-> wklej i potem robisz "zapisz jako" z rozszerzeniem jpg jeśli chodziło ci o to że klawisz prtScr działa a teraz nie działa, to nie pomogę - jestem technicznym lajkonikiem Odpowiedz Link
rudamarta4 Re: Print screen 12.12.11, 19:47 Już zrobiłam Nie wiem czemu po kliknięciu w przycisk PrtSc czekałam na otwarcie się painta No, nie wiem. Ale w końcu zajarzyłam i mam to co chciałam Dzięki za pomoc. Odpowiedz Link