fajnyrobal 13.01.12, 14:07 taka, że z okna drugiego bloku nie widać u nas. Śnieg, śnieg nareszcie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fajnyrobal Re: Zadymka 13.01.12, 14:24 E tam, niech żyje zima! Może wreszcie małego gadzielca wypchnę na pole żeby bałwana lepiła albo na sankach pojeździła, bo niedługo przed telewizorem do fotela przyrośnie. I psie gówna na trawniku przykryje. Odpowiedz Link
mamalgosia Re: Zadymka 13.01.12, 14:18 U nas też! Żadnego bloku nie widać - no bez zadymki też nie widać Odpowiedz Link
beata985 Re: Zadymka 13.01.12, 14:31 o kuźwa u nas też tak akurat dzisij kiedy auta nie mam i musze na autobus zapitalać NO FOCH NOOOOOOOOOOOOOOO Odpowiedz Link
ez-aw Re: Zadymka 13.01.12, 14:35 U mnie było przez 5 minut. Teraz powrót do stanu poprzedniego. Odpowiedz Link
red-truskawa Re: Zadymka 13.01.12, 16:51 U nas to nawet dłuzsza chwile tak padało i wiało, ale co z tego jak na + i nic nie zostało oprócz kałuży Odpowiedz Link
olinka20 Re: Zadymka 13.01.12, 17:02 A ja dzisiaj cały dzien za kierownicą zrobiłam w tej zadymce, a jak mnie zakreciło na jednym zakrecie Wesoło było! Dobrze, ze droga pusta U nas drogi czarne, ale drzewa slicznie zasniezone. Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: Zadymka 13.01.12, 21:38 Co się grabarzowa dziwisz. U nas się od dziś ferie zaczynają to i śnie mamy Odpowiedz Link
fajnyrobal Re: Zadymka 14.01.12, 14:07 Młoda jak wypruła dzisiaj z domu, to 3 godziny jej nie było, wróciła mokra, zmachana i szczęśliwa. Wchłonęła obiad bez grymasów ( jak dotychczas) i... uderzyła w kimono Proszę, niech ten śnieg jeszcze trochę poleży... Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: Zadymka 14.01.12, 14:23 U nas Iśka też na dworze pół dnia spędziła, i nawet sanki wyciągnąć sobie zażyczyła Odpowiedz Link
akasya Re: Zadymka 14.01.12, 20:20 Która tu oferowała że jakby śnieg się pojawił to można do niej kierować zażalenie? Doralowa, nie Ty czasem? Bo ja dzisiaj na wioskę swą powróciwszy, oczy ze zdumienia przetarłam. Niestety po wyjściu z pociągu było już gorzej...... Biało, zimno, ślisko, wietrznie, do duuuupy no Odpowiedz Link