Dodaj do ulubionych

pierwszy raz

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 18:13
Jaki był Was pierwszy raz? był zaplanowany? gdzie to było i jak było...
Obserwuj wątek
    • Gość: hejahej Re: pierwszy raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 18:27
      jeszcze nie przeżyłam, mam tylko nadzieję (bo bardzo się tego obawiam) że nie
      będzie przypominał pierwszego pocałunku, którego kompletnie nie pamiętam z
      powodu alkoholu, qrde, pamiętam dopiero od 2 albo3
      • Gość: Aniula Re: pierwszy raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 18:33
        w wynajętym hoteliku w Zakopanym... po kolacji iwspolnym prysznicu... było
        bosko! Czy było zaplanowane? nie koniecznie ale wiedzieliśmy że to się
        stanie... było warto... jesteśmy razem do dziś.
    • Gość: Kazik Re: pierwszy raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 19:15
      w samochodzie... po alkoholu... nie było zaplanowane i żałuję że tak to się
      odbyło....
    • Gość: Iza Re: pierwszy raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 20:39
      a jaki biał być pierwszy...
    • kathleen3 Re: pierwszy raz 22.02.05, 21:01
      nie do konca zaplanowany i nieudany. on nalegal, wiec zrobilismy to szybko i
      bez nastroju w jego pokoju. w miedzyczasie do mieszkania wszedł jego ojciec , a
      potem brat. generalnie koszmar...
    • szczawka Re: pierwszy raz 22.02.05, 21:31
      przyzylam go z moim chlopakiem.on byl bardziej doswiadczony i strasznie sie
      staral-swiece muzyka.no i stalosie :)tak naprawde bylo tak sobie.pozniej
      rozmawialismy szczerze;okazalo sie ze ja myslalam tylko o tym jak ulozyc tylek
      zeby ladnie wygladal a on mial obsesyjna mysl ze nie stanie na wysokosci
      zadania.teraz z tego lejemy.tak naprawde dobry seks przycghodzi z czasem-jak
      ludzie jauz wiedza kto co lubi
      • Gość: AnaZtazja Re: pierwszy raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 22:45
        u mnie było średnio... ani dobrze ani źle... u mnie w pokoju na moim łóżeczki.
        Rodziców nie było bo wyjechali a my zrobiliśmy sobie jedzonko, oglądaliśmy
        filmy na DVD i tak jakoś się stało...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka