Gość: Kasiulekkkkkkk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 18:13 Jaki był Was pierwszy raz? był zaplanowany? gdzie to było i jak było... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hejahej Re: pierwszy raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 18:27 jeszcze nie przeżyłam, mam tylko nadzieję (bo bardzo się tego obawiam) że nie będzie przypominał pierwszego pocałunku, którego kompletnie nie pamiętam z powodu alkoholu, qrde, pamiętam dopiero od 2 albo3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniula Re: pierwszy raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 18:33 w wynajętym hoteliku w Zakopanym... po kolacji iwspolnym prysznicu... było bosko! Czy było zaplanowane? nie koniecznie ale wiedzieliśmy że to się stanie... było warto... jesteśmy razem do dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik Re: pierwszy raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 19:15 w samochodzie... po alkoholu... nie było zaplanowane i żałuję że tak to się odbyło.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: pierwszy raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 20:39 a jaki biał być pierwszy... Odpowiedz Link Zgłoś
kathleen3 Re: pierwszy raz 22.02.05, 21:01 nie do konca zaplanowany i nieudany. on nalegal, wiec zrobilismy to szybko i bez nastroju w jego pokoju. w miedzyczasie do mieszkania wszedł jego ojciec , a potem brat. generalnie koszmar... Odpowiedz Link Zgłoś
szczawka Re: pierwszy raz 22.02.05, 21:31 przyzylam go z moim chlopakiem.on byl bardziej doswiadczony i strasznie sie staral-swiece muzyka.no i stalosie :)tak naprawde bylo tak sobie.pozniej rozmawialismy szczerze;okazalo sie ze ja myslalam tylko o tym jak ulozyc tylek zeby ladnie wygladal a on mial obsesyjna mysl ze nie stanie na wysokosci zadania.teraz z tego lejemy.tak naprawde dobry seks przycghodzi z czasem-jak ludzie jauz wiedza kto co lubi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnaZtazja Re: pierwszy raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 22:45 u mnie było średnio... ani dobrze ani źle... u mnie w pokoju na moim łóżeczki. Rodziców nie było bo wyjechali a my zrobiliśmy sobie jedzonko, oglądaliśmy filmy na DVD i tak jakoś się stało... Odpowiedz Link Zgłoś