fajka7 05.04.12, 23:51 zmieniłabym sobie nicka, tak dla higieny po latach, ale jakąś pustkę w głowie odczuwam. Może ktoś ma jakiś wesoły pomysł na nick dwusylabowy? Mówię głośno, bo nie chodzi o wielkie tajemnice, raczej coś na kształt nowego uczesania Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
opium74 Re: Pomysł na nick potrzebuję 06.04.12, 07:09 konstantynopolitańczykowianeczka...... Ale cholera chyba więcej niz 2 sylaby Odpowiedz Link
jk3377 Re: Pomysł na nick potrzebuję 06.04.12, 08:38 moze z fajka na laska ? hahaah gracja? Odpowiedz Link
sylki Re: Pomysł na nick potrzebuję 06.04.12, 08:54 Jeżeli masz dwa imiona, to np. połączenie dwóch pierwszych liter, jeżeli nie masz, to takie samo połączenie ale z nazwiskiem Odpowiedz Link
olinka20 Re: Pomysł na nick potrzebuję 06.04.12, 09:49 Sylki, herbata mi poszła nosem, bo ja bym miała Alba Odpowiedz Link
sylki Re: Pomysł na nick potrzebuję 06.04.12, 11:14 hahahaha no patrz a ja Sylki aczkolwiek po jakiemuś tam sylki znaczy ślina Odpowiedz Link
elske Re: Pomysł na nick potrzebuję 06.04.12, 11:41 Może jakieś słówko z innego języka? Czami jest zabawnie, bo to samo słowo ma kilka znaczeń. Kiedyś mówię do męża: wiesz co oznacza słowo norweskie gift (czyt. jift) ?Oznacza żonaty, zamężny. A drugie znaczenie to trucizna, jad. Mąż na to filozoficznie : no przecież to prawie to samo . Odpowiedz Link
doral2 Re: Pomysł na nick potrzebuję 06.04.12, 16:50 nowa-fajka stara-fajka fajka-wodna fajka-fajka fajka2fajka 2fajka2fajka fajna-fajka niefajna-fajka jak mi się coś przypomni, to dopiszę Odpowiedz Link
akasya Re: Pomysł na nick potrzebuję 06.04.12, 23:23 Doral, może jeszcze dorzucisz fajka-kufajka? Albo chociaż fajka123? Odpowiedz Link
fajka7 Re: Pomysł na nick potrzebuję 09.04.12, 21:06 Podnoszę, bo na razie się nie natchnęłam wystarczająco Elske - owszem myślałam o języku obcym i pewnie na tym stanie. No na pewno nie będzie to tłumaczenie słowa "fajka" ani na norw., ani ang Połączenia związane z imionami i nazwiskiem są u mnie jakieś bezbarwne i mnie nie pociągają. Pozdrawiam poświątecznie Odpowiedz Link
doral2 Re: Pomysł na nick potrzebuję 10.04.12, 21:09 to może (*$#@($^*#$^ ?? nie za długi, nie za krótki, z niczym się niekojarzący i łatwy do zapamiętania Odpowiedz Link
babowa Re: Pomysł na nick potrzebuję 10.04.12, 21:17 ale ta fajka fajna jest chyba ze faktycznie chcesz sie odmøodzic to moze jakas czika-rika? møodzienczo i goraco Odpowiedz Link
fajka7 Re: Pomysł na nick potrzebuję 10.04.12, 22:33 Nadal wiszę w próżni. Może głupi pomysł? Ale uwiera mnie już ten nick. Poza tym bardzo mało piszę, więc w zasadzie obojętne jak będę się nazywać. I pewnie dlatego, że obojętne tak utknęłam. Odpowiedz Link
fajka7 Re: Pomysł na nick potrzebuję 10.04.12, 22:34 Nie chcę już nałogowego Gdybym chciała, to od razu "popielniczka". Albo "flaszka". Odpowiedz Link
sylki Re: Pomysł na nick potrzebuję 10.04.12, 22:44 to moze nikoret - pisane tak wlasnie swoja droga na gazecie mam 4 nicki, wszystkie to zlepek jakis nazw, jednen nawet to zlepek imion moich dzieci, ale nie uzywam, nie czuje ich po prostu. Jestem tak przyzwyczajona do sylki (mimo,ze szczegolnie mi sie nie podoba), ze wszedzie gdzie zakladam konto jako nick/nazwe podaje wlasnie sylki Odpowiedz Link
fajka7 Re: Pomysł na nick potrzebuję 10.04.12, 22:48 No właśnie coś w tym jest. Ja też mam inne konta, ale jakoś to mi leżało najbardziej. I tak się miotam jak głupia. Ale Ci powiem, że nikoret mnie poruszył - ewentualnie pokombinuję z pisownią. Odpowiedz Link
dieselle Dobra, załatwione. 10.04.12, 23:38 Fajka sfajczona do ostatka. Pozdrawiam i dziękuję za pomoc. Odpowiedz Link
cudko1 Re: Dobra, załatwione. 11.04.12, 11:26 iiiiiiiiiiiiiiiiiiii tam wolałam fajkę dla mnie zmiana nicka to byłoby jakby wyparcie kilka lat z życia Odpowiedz Link
dieselle Re: Dobra, załatwione. 11.04.12, 13:49 O to chodzi właśnie. Zamykam pewien rozdział, do którego nie chcę już wracać, choć nie udaję, że go nie było. A do nowego już się przyzwyczaiłam Coś jakby przyjąć nazwisko męża heh Odpowiedz Link
doral2 Re: Dobra, załatwione. 11.04.12, 19:11 a jaka pojemność silnika i jaka marka? i tłumik sprawdź, żeby nie kopcił Odpowiedz Link