Dodaj do ulubionych

Pomóżta znaleść

11.05.12, 20:51
Bo w wszystko wiece - pendrive mi zaginał. No ni cholery go nie ma nigdzie od 2 dni.
Szukałam w torebce, kieszeniach spodni, plecakach, na szafkach, pod szafkami, w szufladach i szafie i nie ma! Nawet poszłam do śmietnika po worek bo może wywaliłam - nie ma!

Ratujta, gdzie może być?

W pon sprawdzę jeszcze w pracy na ziemi, bo na widoku niet i ludziom też nie pożyczałam.
Obserwuj wątek
    • olinka20 Re: Pomóżta znaleść 11.05.12, 20:55
      W torbie lnianej na zakupy?
      W lodowce?
      • doral2 Re: Pomóżta znaleść 11.05.12, 20:59
        w szufladzie ze skarpetkami...
        albo w puszce z kawą.
        • ez-aw Re: Pomóżta znaleść 11.05.12, 21:06
          Kieszenie marynarki?
    • beata985 Re: Pomóżta znaleść 11.05.12, 20:58
      w kiblu????w sensie , ze w sedesie.......do kanalizacji poleciaaaaaaał.........
      • kaja2002 Re: Pomóżta znaleść 11.05.12, 21:13
        Właśnie miałam zakładać wątek...
        Jakieś pół roku temu Starszemu odłamał się kawałek (1cmkwadratowy) podstawka (takie ozdobnie wycięte drewienko pod strunami) od wiolonczeli. Oczywiście pożyczonej ze szkoły muz. Odłożyłam ten kawałek w takie miejsce, żeby nie zginął. Jak przyszło oddać instrument, bo młody wyrósł i wypożyczył większy, i trzeba było przykleić dyskretnie to COŚ, ni chuja nigdzie tego nie było. Szukaliśmy w trójkę od miesiąca. Zrobiłam generalne porządki w chacie - kamień w wodę. dziś patrzę do zmywarki - jakiś kawałek czegoś na dnie leży - a to kurde TO. Ktoś wyjaśni skąd to tam??!!
        Więc sprawdź w zmywarce może...
        • grave_digger Re: Pomóżta znaleść 11.05.12, 21:18
          mnie tak zginęła pompka nożna do roweru. wsadziłam do garderoby. po tygodniu zniknęła. wszystko przeszukaliśmy. nigdzie jej nie ma....................... to jest dla mnie zagadka wszechczasów wink
          • kaja2002 Re: Pomóżta znaleść 11.05.12, 21:53
            Sprawdź zmywarkę!
            • grave_digger Re: Pomóżta znaleść 11.05.12, 21:56
              big_grin
            • ciepla.kawa Re: Pomóżta znaleść 11.05.12, 21:58
              Wiesz to nigdy tak się nie dzieje, że szukasz i znajdujesz. To się znajduje, gdy już całkiem zapomniałaś, że szukałaś. Moja propozycja - odpuść i przestan szukać a zaraz znajdziesz wink
    • karolina17w Re: Pomóżta znaleść 12.05.12, 17:23
      Znalazłam!!

Nie był w żadnym z podanych przez was miejsc smile Za to znalazł się w:
      mam stół, na nim lapka, obok stołu stoi duży karton, w nim min zabawki młodego a na zabawkach pokrywka od kufra do zabawek (dnem do dołu). Podejrzewam, że rzuciłam pena i zamiast wpaść na pokrywę, wpadł w szparkę i dodatkowo w puste opakowanie po płycie i z pomocą grawitacji wylądował na samym dnie tego kartonu.

Także jestem uratowana, a wam dziękuję za pomoc smile kiss

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka